1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι επέν ρε...οχι ρε επεν ψιφιζαμε ικογενιακος,ιμαστε επαναστατες!!!!!!!!
εγώ λεπέν είμαι.......
τι επέν ρε...οχι ρε επεν ψιφιζαμε ικογενιακος,ιμαστε επαναστατες!!!!!!!!
απο λεπεν δε ξερο,απο εατ-εσα ξεροτι επέν ρε...
εγώ λεπέν είμαι.......
έσα όπως λέμε έγια μόλα έγια λέσα όλα μέσα;απο λεπεν δε ξερο,απο εατ-εσα ξερο
οχι ρε εσατζιδες καλα πεδια τιμια και πατριοτεςέσα όπως λέμε έγια μόλα έγια λέσα όλα μέσα;
να μου γνωρίσεις κανέναν...οχι ρε εσατζιδες καλα πεδια τιμια και πατριοτες
ιταν ο πατερασ μου το 67-69,παντος κομουνιστης δεν ιταν,πολι μεγαλι βρισια η λεκξι κομουνινα μου γνωρίσεις κανέναν...
Ολους όσους γνωρίζω είναι κομμούνια δολοφόνοι........
εμένα πολύ μ αρέσει να με λένε κομ-μούνιιταν ο πατερασ μου το 67-69,παντος κομουνιστης δεν ιταν,πολι μεγαλι βρισια η λεκξι κομουνι
καλιτερα να σε λεν γκουσγκουνι...μεγαλε πρασινε γαμιαεμένα πολύ μ αρέσει να με λένε κομ-μούνι
Κρύβει την αλήθεια για τη σχέση μου με το γυναικείο φύλο...
δεν είμαι καραφλός... Αλλά και έτσι προτιμώ να με λένε Τζόλε.....καλιτερα να σε λεν γκουσγκουνι...μεγαλε πρασινε γαμια
δε πιραζι μετα το ματσ με το μουρινιο θα μου μιασεις,ιδιος με πορσε καμπριο θα ισε!!εγο ιμε ιδιος η μερσεντα η καμπριοδεν είμαι καραφλός... Αλλά και έτσι προτιμώ να με λένε Τζόλε.....
μεγάλα σαν του Βησσαρίωνα ένα πράμα......δε πιραζι μετα το ματσ με το μουρινιο θα μου μιασεις,ιδιος με πορσε καμπριο θα ισε!!εγο ιμε ιδιος η μερσεντα η καμπριο
σε ευχαριστο για το χερατισμο με τα μεσεα δακτιλο,ελπιζο να τα χις μεγαλα!!!!!!
προσεχε μονο για τι ο Βισι τορα που γινε μοναχος τα χει για αποσιρσι...μεγάλα σαν του Βησσαρίωνα ένα πράμα......
έτσι νομίζεις γέρο......προσεχε μονο για τι ο Βισι τορα που γινε μοναχος τα χει για αποσιρσι...
προτιμο παλικαρια σα κε σε με ορεξι για κοτομπιφτεκο,θα σε κερασο γο μην αγχονεσεέτσι νομίζεις γέρο......
να πας μια βόλτα μαζί του βράδυ και τα λέμε μετά.....
οκ.... μισό να με δανείσει ο βησσαρίωνας το α με γκε και φύγαμε....προτιμο παλικαρια σα κε σε με ορεξι για κοτομπιφτεκο,θα σε κερασο γο μην αγχονεσε
πιο ρε το διαλιμενο,ασε ρε θα σε παρο με το βολβο,10000 κιβικα τι να κλασι η αμ με γκεοκ.... μισό να με δανείσει ο βησσαρίωνας το α με γκε και φύγαμε....
εχει παρει καινούργιο του κουτιού....πιο ρε το διαλιμενο,ασε ρε θα σε παρο με το βολβο,10000 κιβικα τι να κλασι η αμ με γκε
το ξερο προεδρε,αλα το βολβο εχι αλο κιρος,παρε τιλεφονο να μας κρατισουν θεσι για παρκαρισμα μπροστα στιν ισοδο μιν μασ το κλεψουν,θα το φερο και γεματο μονο για παρτι σου!!!!!!!!!1εχει παρει καινούργιο του κουτιού....
την επόμενη κιόλας το έκλεισε...
το ξερο προεδρε,αλα το βολβο εχι αλο κιρος,παρε τιλεφονο να μας κρατισουν θεσι για παρκαρισμα μπροστα στιν ισοδο μιν μασ το κλεψουν,θα το φερο και γεματο μονο για παρτι σου!!!!!!!!!1
που ρεσι αυτος χαθικε
ασε το Βησσαρίωνα έλα δίπλα έχουμε Αρίωνα....