You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μιλέναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
τι εγινε ρε παιδια...whitey4?? καλα ποσα επεισοδια εχω χασει!!
Ελα ρε Diky! ολα τα μεγαλα πνευματα εδω συναντονται
Ναι να ναι καλα οι διαχειριστες επειδη ειπα σε εναν κλωνο του παπαριωνα οτι ειναι χοντρος και αγαμητος με μπαναραν...τι να πεις...Τουλαχιστον να λενε οτι αναλογως τις καβλες τους ισχυουν και οι κανονες και το "καλο" επιπεδο του φορουμ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
4 και μερικά μπάν-ιατι εγινε ρε παιδια...whitey4?? καλα ποσα επεισοδια εχω χασει!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωχ...... βλέπω το πέμπτο επεισόδιο στα σκαριά....Ελα ρε Diky! ολα τα μεγαλα πνευματα εδω συναντονται
Ναι να ναι καλα οι διαχειριστες επειδη ειπα σε εναν κλωνο του παπαριωνα οτι χοντρος και αγαμητος με μπαναραν...τι να πεις...Τουλαχιστον να λενε οτι αναλογως τις καβλες τους ισχυουν και οι κανονες και το "καλο" επιπεδο του φορουμ
Επισκέπτης
ωχ...... βλέπω το πέμπτο επεισόδιο στα σκαριά....
Γιατι ρε αδικο εχω?Εγω τους χαλασα το "καλο" επιπεδο του μπουρδελοφορουμ
Μιλέναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Έχεις κι άλλες φωτο της Μιλένας απο τη συγκεκριμένη φωτογράφιση;
Ει δυνατόν σε υψηλότερη ανάλυση κιόλας.
Με τρελαίνει το μεγαλοαστικό γραφείο, η γόβα για τις κατσαρίδες και το υφάκι που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Σε λιγο ερχεται ο Whitey5...
Ante ela tsat,πριν σε μπαναρουν!!!!!!!!!!!
γεια σου ρε ασπρουλη μου γι αυτο σε παω γιατι με βγαζεις ασπροπροσωπο οταν απουσιαζω!!γαμησε τους ολους μωρε κρητικαρε! αντε και στα δικα μου ban!!βλεπω περσονα εδω, οχιες..ολα τα καλα παιδια..σορυ guys αλλα ειχα μπλεξει με πολλες ιστοριες και δεν αδειαζα για το σαιτ..παντως ενα εχω να πω, ζητω οι λιθουανες!!
Έχεις κι άλλες φωτο της Μιλένας απο τη συγκεκριμένη φωτογράφιση;
Με τρελαίνει το μεγαλοαστικό γραφείο, η γόβα για τις κατσαρίδες και το υφάκι που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
καλα μωρη παπια ποσα μηνυματα εχεις φτασει..ελεος!!και απορω αν υπαρχει εστω και ενα που να μην εχεις πεταξει παπαρια!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχι γαμώτο.....Έχεις κι άλλες φωτο της Μιλένας απο τη συγκεκριμένη φωτογράφιση;
Αρσακιάδα............η κορασίς... Γι αυτό η ψυχρότης........
Είναι όμως κάβλα τελεία και παύλα....
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ρε εγραψα και εγω ενα σοβαρο ποστ επιτελους και αντι να μου πειτε respect , +1000 κλπ μιλατε για τη Μιλενα ;
καλα μωρη παπια ποσα μηνυματα εχεις φτασει..ελεος!!και απορω αν υπαρχει εστω και ενα που να μην εχεις πεταξει παπαρια!
Ζήλιες, αγαπητέ;
Ρε εγραψα και εγω ενα σοβαρο ποστ επιτελους και αντι να μου πειτε respect , +1000 κλπ μιλατε για τη Μιλενα ;
Προσωπικά συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό μ' αυτό που έγραψες, φίλε.
Αλλά έπεσες στο πεντάλεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου, ατυχία.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
οσο για το φιλο που λεει για 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους δε διαβασε προφανως ολο το αρθρο της ημερησιας που επικαλειται αφου μιλαει και για ειδικους φρουρους αρα μαζι με τα σωματα ασφαλειας και το στρατο μπορω να σου μαγειρεψω κατι νουμερα και να τους ανεβασω στα2 μυρια
Κτηνίατρε θα με τρελλάνεις;;;
Ή τρελλές αγελάδες βλέπεις παντού;
Το άρθρο μιλάει για τον αριθμό των απασχολουμένων στον δημόσιο τομέα στο τέλος του 2006. Οι προσλήψεις των ειδικών φρουρών αναφέρει ότι θα γίνουν το 2007.
Και τέλος πάντων έχεις εσύ κάποια στοιχεία, έστω και μαγειρεμένα, που να μας λένε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα;
Για δείξτα μας για τις δύο περιόδους που εξετάζουμε.
Μπορείς να μας αποδείξεις ότι η ΝΔ δεν αύξησε αλλά πραγματικά μείωσε την απασχόληση στον Δημόσιο Τομέα σύμφωνα με την νεο-φιλελεύθερη πολιτική που υποτίθεται ότι ευαγγελίζεται;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Ρε εδω εχουμε συμφιλιωση του περσονα με το φεθρυ και συ μας λες για βλακειες..?Ρε εγραψα και εγω ενα σοβαρο ποστ επιτελους και αντι να μου πειτε respect , +1000 κλπ μιλατε για τη Μιλενα ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
+1000 βοιδόπουτσα.... Και μιας και για μιλένα ο λόγος μια τέτοια ήθελα να της ρίξω.....
Οσο για τα σοβαρά ποστ......... Το έριξα στην τρελλή και στην κάβλα γιατί αλλιώς θα αρχίσω τις χριστοπαναγίες.......
Επισκέπτης
Ρε εδω εχουμε συμφιλιωση του περσονα με το φεθρυ και συ μας λες για βλακειες..?
Ποιος φουρνος γκρεμιστηκε παλι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι λες τώρα ρε.... Εδώ έχουμε κοινούς έρωτες θα τσακωνόμαστε για πολιτικά;Ρε εδω εχουμε συμφιλιωση του περσονα με το φεθρυ και συ μας λες για βλακειες..?
τι λες τώρα ρε.... Εδώ έχουμε κοινούς έρωτες θα τσακωνόμαστε για πολιτικά;
ντροπη σου περσονα..με τον φεθρυ??ειναι δυνατον? θα τα πω ολα στον υπουργο να μαθεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις