hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αρε αλογοσκουφης που σας χρειαζετε ,???????????????????
ίσιε....
η δεξξά τι κόμμα είναι;
Για μαζέψου λίγο, γιατί πολλά μας τα έχεις πει μεγάλε. Τερμα με την πάρτη σου, δεν ξανασχολούμαι. Και πολλή αξία σου έδωσα.Κοίτα, αν συνεχίσεις να βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα, θα σε στείλω σε κανα γερο διάολο νυχτιάτικα.
Και πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει.
Άντε νούμερα που θα πάρουμε και έγκριση για το τι θα λέμε!
Προσπάθησα να αποδώσω την προφορά του κινεζου ο οποίος περέλειπε το "ι" και τόνιζε ιδιαίτερα το "ξ"..
Τώρα, δεξιά ή "δεξξά" στην ελλάδα δεν υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια...
Την έφαγε ο μεσαίος χώρος...
σωστοςΓια μαζέψου λίγο, γιατί πολλά μας τα έχεις πει μεγάλε. Τερμα με την πάρτη σου, δεν ξανασχολούμαι. Και πολλή αξία σου έδωσα.
Για ποιο λόγο εγώ να ρωτήσω φιλόλογο ανεπιθύμητο πρόσωπο;με το συμπάθειο...
μήπως να ρωτήσεις εσύ;
Για μαζέψου λίγο, γιατί πολλά μας τα έχεις πει μεγάλε. Τερμα με την πάρτη σου, δεν ξανασχολούμαι. Και πολλή αξία σου έδωσα.
μήπως γιατί μπορεί να κάνεις λάθος;Για ποιο λόγο εγώ να ρωτήσω φιλόλογο ανεπιθύμητο πρόσωπο;
αααααααααΠροσπάθησα να αποδώσω την προφορά του κινεζου ο οποίος περέλειπε το "ι" και τόνιζε ιδιαίτερα το "ξ"..
Τώρα, δεξιά ή "δεξξά" στην ελλάδα δεν υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια...
Την έφαγε ο μεσαίος χώρος...
Και λάθος να κάνω, κατανοητό έγινε αυτό που ήθελα να πω, οπότε ποιο το θέμα;μήπως γιατί μπορεί να κάνεις λάθος;
έτσι όπως το θέτεις πάω πάσο.Και λάθος να κάνω, κατανοητό έγινε αυτό που ήθελα να πω, οπότε ποιο το θέμα;
Τα ρέστα μου....έτσι όπως το θέτεις πάω πάσο.
Αυτός ο έξυπνος που έκανε νικ το δικό μου και έβαλε το άβατάρ μου, θα πάρει τον πούλο ευγενικά τώρα;
Ευχαριστώ.
τα βλέπωΤα ρέστα μου....
Τι διάολο.
Ο περσόνα και η ΟΧΙΑ με υπερασπίζονται.
Ο στρέιτ με σιγοντάρει.
Που στην ευχή έχω κάνει λάθος;
AΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΨΟΓΟΣ!Ουσιαστικα ο αγωνας επικεντρωνεται απλως... στην ανευρεση καλυτερης ποιοτητας..............ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ!!!σωστο!!!!!!!!!
Εδώ είσαι ο αληθινός φέθρυ ή ο ψεύτικος;;
Μάλλον οι κύριοι της Μπάιτ έχουν πολλή δουλειά σήμερα....Παραδόξως, ο αληθινός.