Μάλλον οι κύριοι της Μπάιτ έχουν πολλή δουλειά σήμερα
Ποιοι;
Μάλλον οι κύριοι της Μπάιτ έχουν πολλή δουλειά σήμερα
Ποιοι;
Μια χαρα παιρνάμε τωρα.
http://[URL unfurl="true"]www.e-forologia.gr/%5Cimages%5Ccontent%5C15992.jpg[/img[/URL]]
Αυτή τη φωτογραφία να την κάνετε κορνίζα γιατί κανονικά έπρεπε να είσασταν κρεμασμένοι στο Σύνταγμα, αλλά Αυτός σας έσωσε.
[/quote] φιλε ισε καλα ι να βαλο τισ φονες τι σου εκανε ο σιφιλιαζμενος στι φοτογραφια και λες τετιες ασιναρτισιες
Με απαλακσε απω τους αλουσ γιαφτο λεο τετιες "ασιναρτισιες"φιλε ισε καλα ι να βαλο τισ φονες τι σου εκανε ο σιφιλιαζμενος στι φοτογραφια και λες τετιες ασιναρτισιες
+1000000000 για ολους αυτους τους παπαρολογους που ευαγγελιζονται την επιστροφη στην εξουσια , αυτου του κοματος,που τις μαλακιες του θα τις πληρωνουν και τα παιδια των ...παιδιων μου!!!!!Με απαλακσε απω τους αλουσ γιαφτο λεο τετιες "ασιναρτισιες"
Δείτε εδώ ένα απόσπασμα
"►Γνωρίζετε ότι, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν υποχρεωθεί πέντε φορές απο την EU να διορθώσουν τα δημοσιονομικά στοιχεία και οτι η έκτη κατα σειρα εντολή, ήρθε τον Απρίλιο του 2004 ;
►Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1993-2004, επέβαλαν πενήντα(!) νέους φόρους και αύξησαν τη φορολογική επιβάρυνση από το 21,5% του ΑΕΠ το 1993 στο 26,5% του ΑΕΠ το 2000. Σπαταλήθηκαν τα χρήματα των φορολογουμένων για να διογκωθεί ο δημόσιος τομέας. Οι δαπάνες της γενικής κυβέρνησης από 29% του ΑΕΠ το 1980 έφθασαν στο 50% το 2004. Από το 1993 ως το 2004, ο δημόσιος τομέας διογκώθηκε κατά 121 χιλιάδες άτομα, κατά 25,4%. Από 476.000 άτομα το 1993, έφθασε στα 597.000 άτομα το 2004.
Μήπως όμως έτσι μειώθηκε η ανεργία; Όχι. Από 2.4% που την παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μας την παρέδωσε στο 8,3% το 1989, και απο 9,4% που την παρέλαβε το 1993 μας την παρέδωσε στο 11.4% το 2004!
►Γνωρίζετε ότι, η Ελλάδα κάθε χρόνο δανείζεται περίπου 35 δις ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό πηγαίνει για την εξόφληση τόκων και χρεολυσίων δανειακών υποχρεώσεων του παρελθόντος, και πιο συγκεκριμένα της οκταετίας 1981-1989;(κυβέρνηση Ξεν.Ζολώτα Δεκεμβριος 1989, δάνειο 700 εκατ. δρχ απο την τράπεζα της Φρανκφούρτης για να πληρωθούν τα δώρα και οι συντάξεις , μετα την καταστροφή του “Τσοβόλα δώστα όλα”).
►Γνωρίζετε ότι, το 2002 είχαμε το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου απολύσεων(ρεκόρ ανεργίας 11,9%!!!) και οτι το 2003 έκλεισαν 143.323 επιχειρήσεις εν Ελλάδι;
►Γνωρίζετε ότι, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σε καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Δεκεμβρίου 2003; Ξερετε οτι το καλοκαίρι του 2003 μόνο τα οπωρολαχανικά αυξήθηκαν κατα 36%;
►Γνωρίζετε ότι μετα το 1985 το ΠΑΣΟΚ διαχειρίστηκε τα τεράστια ποσά των κοινοτικών κονδυλίων, με τα οποία θα έπρεπε να είχε μεταμορφωθεί η Ελλάδα. Ειδικά για το Γ’ ΚΠΣ, κατα τους 50 πρώτους μήνες της ζωής του(επι ΠΑΣΟΚ), η απορροφητικότητα των πόρων σύμφωνα με τα Ευρωστατιστικά στοιχεία ήταν 21,5%.
►Οι χώρες οι οποίες κυβερνήθηκαν τα τελευταία χρόνια απο «σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις» σαν το ΠΑΣΟΚ παρουσίασαν τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις, μειώσεις εισοδημάτων και αυξήσεις ανεργίας(βλ.Γερμανία,Ισπανία).
►Ο Γεώργιος Παπανδρέου υποστήριζε ρητώς ότι [size=12pt]“αλλοίμονο σε αυτήν τη χώρα αν κυβερνηθεί ποτέ από το γιό μου τον Ανδρέα”.[/size] Θα έπρεπε να ισχυρίζεται το ίδιο και για τον εγγονό του φαίνεται. "
Φίλε νομίζεις ότι δεν έχω απογοήτευση και εγώ και οι εκατομμύρια αγνοί νεοδημοκράτες ? Έχω και μάλιστα πολύ μεγάλη. ΑΛΛΑ, εκεί που ετοιμάζομαι να πω "άι σιχτίρι ΝΔ", γυρνάω το κεφάλι μου πίσω, βλέπω τον Σημίτη , και τον Παπανδρέου, θυμάμαι και ξαναλέω "Ευτυχώς πέρασε Θεέ μου. "ρε φιλε χαρα στο κουραγιο σου που τα εγραψες ολα αυτα γιατι πιστευω οτι εβαλες πολλους στη θεση τους .........ομως οχι τον κωστακη κορνιζα δεν τον κανω........αυτη τη στιγμη το διλημμα ειναι καραμανλης η χαος ( βλεπε σημερινο αρθρο πρετεντερη ) και σαφως προτιμουμε κωστακη ..........αλλα η κωστακης πρεπει να καθαρισει την κοπρο του αυγειου απ τη νδουλα η εμεις οι φιλελευθεροι πολιτες που τον στηριζουμε θα πρεπει να βρουμε τριτη λυση η μαλλον δευτερη γιατι και ο κωστακης μερος του χαους θα αποτελει
"►Γνωρίζετε ότι, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν υποχρεωθεί πέντε φορές απο την EU να διορθώσουν τα δημοσιονομικά στοιχεία και οτι η έκτη κατα σειρα εντολή, ήρθε τον Απρίλιο του 2004 ;
Από το 1993 ως το 2004, ο δημόσιος τομέας διογκώθηκε κατά 121 χιλιάδες άτομα, κατά 25,4%. Από 476.000 άτομα το 1993, έφθασε στα 597.000 άτομα το 2004.
Ενώ φέτος θα δανειστεί 43 δισεκατομμύρια Ευρώ!►Γνωρίζετε ότι, η Ελλάδα κάθε χρόνο δανείζεται περίπου 35 δις ευρώ,
►Γνωρίζετε ότι, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σε καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Δεκεμβρίου 2003; Ξερετε οτι το καλοκαίρι του 2003 μόνο τα οπωρολαχανικά αυξήθηκαν κατα 36%;
Γι΄αυτό βγάλανε τον Θαπατέρο στην Ισπανία.►Οι χώρες οι οποίες κυβερνήθηκαν τα τελευταία χρόνια απο «σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις» σαν το ΠΑΣΟΚ παρουσίασαν τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις, μειώσεις εισοδημάτων και αυξήσεις ανεργίας(βλ.Γερμανία,Ισπανία).
τελικα μετα απο ολα αυτα που εχουμε περασει σαν λαος απο τους"εθνοσωτηρες" ολων των χρωματων,υπαρχουν ακομα που κουνανε σημαιες και πηγαινουν σε συγκεντρωσεις.Μας αξιζει οτι και να παθουμε ρεεεεεεεε. . .Φίλε νομίζεις ότι δεν έχω απογοήτευση και εγώ και οι εκατομμύρια αγνοί νεοδημοκράτες ? Έχω και μάλιστα πολύ μεγάλη. ΑΛΛΑ, εκεί που ετοιμάζομαι να πω "άι σιχτίρι ΝΔ", γυρνάω το κεφάλι μου πίσω, βλέπω τον Σημίτη , και τον Παπανδρέου, θυμάμαι και ξαναλέω "Ευτυχώς πέρασε Θεέ μου. "
ΠΑΣΟΚια μην προκαλείτε γιατί δεν ξεχνάμε. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΘΥΤΕΣ . ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.