Νέα

Με λερωσε η όπισθεν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Θέλω να μοιραστώ κάτι που μου έτυχε. ..
Βγήκα με μια κοπέλα 22 ετών μπουμπούκι. ..αλλά το μπουμπούκι ήταν ανωμαλιαρικο και της άρεσει η έξοδος κινδύνου να γίνεται είσοδος κανονική. ..το αποτέλεσμα. ? Με λερωσε αρκετα κι αυτό πάει κι έρχεται μια μυρωδιά άλλο πράγμα άλλωστε από εκεί το κατάλαβα μέσα στο αμάξι να προσθέσω ότι εννοείται ότι φορούσα προφυλακτικό. ..Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν αταραχη και ήθελε κι άλλο. ..σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ..?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Με πιτόγυρο έχεις λερωθεί ποτέ?

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Βγήκα με μια κοπέλα 22 ετών μπουμπούκι. ..αλλά το μπουμπούκι ήταν ανωμαλιαρικο και της άρεσει η έξοδος κινδύνου να γίνεται είσοδος κανονική. ..το αποτέλεσμα. ? Με λερωσε αρκετα κι αυτό πάει κι έρχεται μια μυρωδιά άλλο πράγμα άλλωστε από εκεί το κατάλαβα μέσα στο αμάξι να προσθέσω ότι εννοείται ότι φορούσα προφυλακτικό. ..Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν αταραχη και ήθελε κι άλλο. ..σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ..?
αμα παιζεις με τη φλογα να περιμενεις και να καεις αδερφε... ;) και το σκατο στο προγραμμα ειναι..

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μερικές φορές συμβαίνει κι αυτό ....!
Τι να κανεις..;
Τωρα που το ξερεις να της λες να χεζει νωρίς και να κανει μπιντέ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Αυτά συμβαίνουν πολλές φορές. Σχεδόν είναι μεσα στο πρόγραμμα....

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Αν δεν εχει γινει κλισμα μεχρι το κολαντερο σημβαινουν αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
τυπε την επομενη φορα περνα την απο μια κολονοσκοπηση να εισαι σιγουρος :dancing:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το κωλαντερο νομίζω είναι καμιά δεκαριά μέτρα. ..μανικα θέλει όχι κλίσμα. ..

τύπε καλύτερα φάε πιτόγυρο
και μη γαμάς κώλο  :2funny:

άσε που στον πιτόγυρο με ένα γρήγορα ρεχτιφιέ δε λερώνεσαι πουθενά
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι τραγικος ρε.τι κολιμα εφαγες με τα πιτογυρα βραδιατικα?

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236

Άλλο πράμα ο κωλος...είναι μαγεία αλλά καμία φορά σου κάνει τα δικά του τα μαγικά και σε λερώνει. .

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αν δεν εχει γινει κλισμα μεχρι το κολαντερο σημβαινουν αυτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλύσμα κάνουν οι επαγγελματίες πριν πιάσουν δουλειά. Στις λοιπές περιπτώσεις όλα παίζουν.
Θυμήθηκα και ένα σχετικό ανέκδοτο:
Συναντιούντε δύο επαρχιώτισσες φοιτήτριες και λέει η μια στην άλλη. "ξέρεις το Σάββατο μας κάλεσε ο Λάκης για σεμέν ντε φερ" Λέει η άλλη "τι είναι το σεμέν ντε φερ?" και απαντάει η πρώτη "δεν ξέρω και εγώ αλλά για καλό και για κακό κάνε κανένα κλύσμα"

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
τι περιμενες οτι ειχε εκει μεσα ρε τυπε?! :rockon:

Tasos320

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Συχνό φίλε ναι. Χρειάζεται προετοιμασία και δεν ενδείκνυται για αμάξι κατά τη ταπεινή μου γνώμη..

OP
OP
parr

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Κλύσμα κάνουν οι επαγγελματίες πριν πιάσουν δουλειά. Στις λοιπές περιπτώσεις όλα παίζουν.
Θυμήθηκα και ένα σχετικό ανέκδοτο:
Συναντιούντε δύο επαρχιώτισσες φοιτήτριες και λέει η μια στην άλλη. "ξέρεις το Σάββατο μας κάλεσε ο Λάκης για σεμέν ντε φερ" Λέει η άλλη "τι είναι το σεμέν ντε φερ?" και απαντάει η πρώτη "δεν ξέρω και εγώ αλλά για καλό και για κακό κάνε κανένα κλύσμα"
Χαχαχαχαχαχαχαχ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι τραγικος ρε.τι κολιμα εφαγες με τα πιτογυρα βραδιατικα?

έχω πελώρια ανάγκη τους πιτόγυρους
όχι τώρα γιατί έχω μπουκώσει με 2-3 πιάτα γιουβαρελάκια αλλά τα πιτόγυρα είναι πάντα στην καρδιά μου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom