Νέα

Με λερωσε η όπισθεν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Γι' αυτό πάντα δάχτυλο στη πίσω πόρτα και για αρκετή ώρα πριν το κυρίως σφίξιμο. Να φάει αυτό τη μερέντα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Θέλω να μοιραστώ κάτι που μου έτυχε. ..
Βγήκα με μια κοπέλα 22 ετών μπουμπούκι. ..αλλά το μπουμπούκι ήταν ανωμαλιαρικο και της άρεσει η έξοδος κινδύνου να γίνεται είσοδος κανονική. ..το αποτέλεσμα. ? Με λερωσε αρκετα κι αυτό πάει κι έρχεται μια μυρωδιά άλλο πράγμα άλλωστε από εκεί το κατάλαβα μέσα στο αμάξι να προσθέσω ότι εννοείται ότι φορούσα προφυλακτικό. ..Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν αταραχη και ήθελε κι άλλο. ..σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ..?
Τυπε πρεπει να μαθεις στο μπουμπουκι σου οτι η οπισθεν θελει μια προετοιμασια κοινος κλεισμα μεχρινα καθαρισει για να μην υπαρχουν αυτα τα ατυχηματα  οποτε μεχρι να το μαθει ασχολησου καλητερα μονο με την μπροστινη κινηση

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
γιατί τι ζήτησε ρε μύστη η κοπέλα ???
είστε 500 χρόνια πίσω..
άσχετα με το ότι ήταν βρωμιάρα...
Τυπε το οτι εγινε αυτο ηταν απολυτος φυσιολογικο αφου προετοιμασια δεν υπηρχε που σημαινει οτι η μικρη δεν γνωριζε δε μπρορεις να την πεις βρωμιαρα γ αυτο ακομα και που εγινε οτι εγινε και ηθελε κ αλλο παιζει να ηταν κοπρολαγνη ποτε δε ξες

stratigosalex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
280
Πόντοι
280
ειναι να μην σοθ τυχει

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Μου έτυχε προσφάτως. Αλλά το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Εγγενείς κίνδυνοι όταν ασχολείσαι και με αυτό. Δες το με χιούμορ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ο κώλος θέλει την κατάλληλη προετοιμασία, αν τώρα πας χωρίς τον ''Νο1 άγραφο/γραμμένο'' νόμο, τότε η πιθανότητα ατυχήματος αυξάνεται..

Απαραίτητο όσες προσφέρουν κουλουράκι μαζί με τον καφέ, να το έχουν στα πορνοτσαντάκια τους...
klysma.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom