Νέα

Με λερωσε η όπισθεν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
έχω πελώρια ανάγκη τους πιτόγυρους
όχι τώρα γιατί έχω μπουκώσει με 2-3 πιάτα γιουβαρελάκια αλλά τα πιτόγυρα είναι πάντα στην καρδιά μου  :grin:
:thumbsup:
πριν λιγο καθαρισα ενα γιγας
:smitten:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εγώ χτύπησα ένα χθες στην Αθηνάς ... εκεί στην πλατεία σε ένα γωνιακό...
ήταν πιο ξενέρωτο και από γαμήσι με 3πληκαπότα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
εγώ χτύπησα ένα χθες στην Αθηνάς ... εκεί στην πλατεία σε ένα γωνιακό...
ήταν πιο ξενέρωτο και από γαμήσι με 3πληκαπότα
βρηκες και εσυ μερος να φας.και επειδη το γαμησαμε λιγο με το  :offtopic:
πως πηγε μετα το χεσιμο?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
βρηκες και εσυ μερος να φας.και επειδη το γαμησαμε λιγο με το  :offtopic:
πως πηγε μετα το χεσιμο?

εύκολα βγήκε γιατί ήπια μια σόδα και έγινε μια πυρηνική αντίδραση άστα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Θέλω να μοιραστώ κάτι που μου έτυχε. ..
Βγήκα με μια κοπέλα 22 ετών μπουμπούκι. ..αλλά το μπουμπούκι ήταν ανωμαλιαρικο και της άρεσει η έξοδος κινδύνου να γίνεται είσοδος κανονική. ..το αποτέλεσμα. ? Με λερωσε αρκετα κι αυτό πάει κι έρχεται μια μυρωδιά άλλο πράγμα άλλωστε από εκεί το κατάλαβα μέσα στο αμάξι να προσθέσω ότι εννοείται ότι φορούσα προφυλακτικό. ..Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν αταραχη και ήθελε κι άλλο. ..σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ..?

τυπε την επομενη φορα πριν αραξεις το αμαξι για να κανεις δουλειά  :zfuck:  σταματα απο ενα βενζιναδικο να κανεις ενα πλυσιμο ΜΕΣΑ - εξω , το εξω θα το καταλαβει το ΜΕΣΑ πες του οτι θελεις να πλακωσει την δικια σου ενα πλυσιμο στο κωλαντερο με αυτο , που θα το εχει σιγουρα

http://[URL unfurl="true"]www.e-giannakidis.gr/photos/big/120072031.jpg[/img[/URL]]

και καθαρισες.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τυπε την επομενη φορα πριν αραξεις το αμαξι για να κανεις δουλειά  :zfuck:  σταματα απο ενα βενζιναδικο να κανεις ενα πλυσιμο ΜΕΣΑ - εξω , το εξω θα το καταλαβει το ΜΕΣΑ πες του οτι θελεις να πλακωσει την δικια σου ενα πλυσιμο στο κωλαντερο με αυτο , που θα το εχει σιγουρα

http://[URL unfurl="true"]www.e-giannakidis.gr/photos/big/120072031.jpg[/img[/URL]]

και καθαρισες.
[/quote]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
έχω λιώσει, έχω κατουρηθεί έχω ΗΔΟΝΙΣΤΕΙ

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Βγήκα με μια κοπέλα 22 ετών μπουμπούκι. ..αλλά το μπουμπούκι ήταν ανωμαλιαρικο και της άρεσει η έξοδος κινδύνου να γίνεται είσοδος κανονική. ..το αποτέλεσμα. ? Με λερωσε αρκετα κι αυτό πάει κι έρχεται μια μυρωδιά άλλο πράγμα άλλωστε από εκεί το κατάλαβα μέσα στο αμάξι να προσθέσω ότι εννοείται ότι φορούσα προφυλακτικό. ..Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν αταραχη και ήθελε κι άλλο. ..σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ..?
Στις εκτός δρόμου διαδρομές αν δεν υπάρχει κατάλληλη προετοιμασία η διαροη λαδιού είναι αναπόφευκτη  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
.......

..........

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Πρώτη "διαδρομή" με "αμάξι" που δεν έχετε ξαναοδηγήσει και αμέσως κουμπώνετε την "όπισθεν";

Κάντε πρώτα καμιά αναγνωρίστική βόλτα με 1η, 2α, 3η, 4η, να δείτε πως ανεβάζει στροφές, και που έχει την ροπή,  κουμπώστε και μια 5η για να δείτε αν είναι αποδοτική ή όβερντράιβ, και αφού τα τσεκάρετε όλα, αρχίστε και τις μανούβρες.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.291
Πόντοι
5.595
Δεν πιστευω να σου λερωσε κ το αμαξι με το σκατο...???!!! :shit:
:vomit:
:grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.489
Πόντοι
2.356
Όποιος επιθυμεί να κουμπώνει όπισθεν οφείλει να ξέρει. Είναι μια διαδικασία. Ναι ακούγεται κάπως αλλά το κλύσμα είναι απαραίτητο. Και ειδικά μέσα στο αμάξι να κουμπώσεις όπισθεν λάθος επιλογή. Τράβα κανα σπίτι ή κανα χοτελάκι σαν άνθρωπος. εκεί τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να πας για βιολογικό.

Επίσης απορώ δεν ντράπηκε μετά η μικρά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom