1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρώτα τη μουνίτσα.Πού θα βρούμε γκόμενα μερακλού?
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχα
ρώτα τη μουνίτσα.Πού θα βρούμε γκόμενα μερακλού?
ρώτα τη μουνίτσα.
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχα
ποιος τρωει παστρουμα καλε? :S
Τι λε ρε φίλε...και να γαμάει τις Ψαροελεεινήδες ?κόβει η πουτάνα το γαμήσι...
Βασικά να κόψει τις πουτάνες γενικά. Σόρρυ κιόλας αλλά δε θα έδινα ποτέ λεφτά για να γαμήσω κάποιον. Το θέμα είναι να σου κάτσει ο άλλος, όχι να τον πληρώσεις..... και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????
Δεν γαμάς απευθείας,σε χωρίζει κάτι,έχε υπ'όψιν!!!και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????
Η μερέντα σκοτώνει τα μικρόβια
πως;ξερεις πώς λεγεται το σαιτ που γραφεις?
ξερεις πώς λεγεται το σαιτ που γραφεις?
χαχχαα ναι ρε φίλε, αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!
χαχχαα [glow=red,2,300]ναι ρε φίλε[/glow], αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!
βελβυ σε πηραν χαμπαρι και οι νεοι χρηστεςκαλα ρε τυπε
Δεν γαμάς απευθείας,σε χωρίζει κάτι,έχε υπ'όψιν!!!
Αντέ πάλι,δεν το βάζει,υπάρχει κάτι ανάμεσα(προφυλακτικό λέγεται).χαχχαα ναι ρε φίλε, αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!
αααααααααααααχαχχαχααχχχαααααβελβυ σε πηραν χαμπαρι και οι νεοι χρηστες
βελβυ σε πηραν χαμπαρι και οι νεοι χρηστες
βαλε καμπια ομοφυλοφιλη.... ;)ααααααχαχαχα
ειτε γραφω ομοφυλοφιλος ειτε οχι, με τη μια με παιρνουν γραμμη τελικα
Κάτσε ρε,λες κ χύνουνε οι τάνες κάνεις...είχα γράψει και παραπάνω, τα αρχίδια τα χωράτε και αυτά μέσα στην καπότα???????? μήπως μουνο-υγρά μπορούν να χυθούν και εκεί και να μεταφέρετε μετά τα μικρόβια σε καμία άλλη????? ή μήπως δεν της ακουμπάτε με το χέρι το μουνί??????? και μετά πιάνετε τον πούτσο σας?????????? Λέω εγώ τώρα!!!!!!
αααααααααααααχαχαβαλε καμπια ομοφυλοφιλη.... ;)