Νέα

Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ποιος τρωει παστουρμα καλε? :S

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι λε ρε φίλε...και να γαμάει τις Ψαροελεεινήδες  ?κόβει η πουτάνα το γαμήσι...

Βασικά να κόψει τις πουτάνες γενικά. Σόρρυ κιόλας αλλά δε θα έδινα ποτέ λεφτά για να γαμήσω κάποιον. Το θέμα είναι να σου κάτσει ο άλλος, όχι να τον πληρώσεις..... και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????

Η μερέντα σκοτώνει τα μικρόβια  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βασικά να κόψει τις πουτάνες γενικά. Σόρρυ κιόλας αλλά δε θα έδινα ποτέ λεφτά για να γαμήσω κάποιον. Το θέμα είναι να σου κάτσει ο άλλος, όχι να τον πληρώσεις..... και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????

ξερεις πώς λεγεται το σαιτ που γραφεις? :think:

Επισκέπτης
και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????

Η μερέντα σκοτώνει τα μικρόβια  :rockon:
Δεν γαμάς απευθείας,σε χωρίζει κάτι,έχε υπ'όψιν!!! :grin:

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις πώς λεγεται το σαιτ που γραφεις? :think:

χαχχαα ναι ρε φίλε, αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε να γαματε μονο κωλο που δεν εχει και μυκητες.....αντε και λιγο πιπα..... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι μονο εντεροκοκκο και κωλοβακτηριδιο θα αρπαξετε..... :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχχαα [glow=red,2,300]ναι ρε φίλε[/glow], αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!
βελβυ σε πηραν χαμπαρι και οι νεοι χρηστες :2funny:

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γαμάς απευθείας,σε χωρίζει κάτι,έχε υπ'όψιν!!! :grin:

είχα γράψει και παραπάνω, τα αρχίδια τα χωράτε και αυτά μέσα στην καπότα???????? μήπως μουνο-υγρά μπορούν να χυθούν και εκεί και να μεταφέρετε μετά τα μικρόβια σε καμία άλλη????? ή μήπως δεν της ακουμπάτε με το χέρι το μουνί??????? και μετά πιάνετε τον πούτσο σας?????????? Λέω εγώ τώρα!!!!!!

Επισκέπτης
χαχχαα ναι ρε φίλε, αλλά δε μπορεί ο άλλος να μου παραπονιέται για απλούς μύκητες τη στιγμή που βάζει το πουλί του σε λίμνη μικροβίων!!!!!!!
Αντέ πάλι,δεν το βάζει,υπάρχει κάτι ανάμεσα(προφυλακτικό λέγεται).

Με την γκόμενα δεν το χρησιμοποιούσε!!!

Πιο επικίνδυνο κάργαααα!!!

Επισκέπτης
είχα γράψει και παραπάνω, τα αρχίδια τα χωράτε και αυτά μέσα στην καπότα???????? μήπως μουνο-υγρά μπορούν να χυθούν και εκεί και να μεταφέρετε μετά τα μικρόβια σε καμία άλλη????? ή μήπως δεν της ακουμπάτε με το χέρι το μουνί??????? και μετά πιάνετε τον πούτσο σας?????????? Λέω εγώ τώρα!!!!!!
Κάτσε ρε,λες κ χύνουνε οι τάνες κάνεις...

Και αρχίδια να γλύψει κάποια(που δεν το κάνουνε όλες),δεν παθαίνεις τίποτα...

Η βρωμιά των προηγούμενων στο σεντόνι είναι το μόνο πρόβλημα...

Μουνί δεν πιάνω ποτέ,μόνο το αριστερό βυζί!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom