1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θες να με πεισεις οτι εχω κονδυλωματα?
όχι.
να αρχίσεις να αθλείσαι.ααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαα
θες να με πεισεις οτι εχω κονδυλωματα?
εκτός απ' το ενδεχόμενο να είχαν μύκητες, αν μετά απ' το μπάνιο κατουρήσουν έστω και μια φορά και δε σκουπιστούν με κανα μαντηλακι μένει μια κακή μυρωδιά
το αυτο ισχυει και στους αντρες να ξερεις...
ετσι μυριζει το μουνι ρε φιλε μπακαλιαριλα
Έτσι είναι ρε παίδες, το μουνί θα μυρίζει μουνίλας, ο κώλος κωλίλας, οι μασχάλες μασχαλίλας και τα πόδια ποδαρίλας. Μήπως τα αρχίδια μας μυρίζουνε γαρίφαλα; Δέκα, άντε δεκαπέντε λεπτά μετά το μπάνιο το κάθε σημείο του σώματος αρχίζει να επανακτά την ιδιαίτερη μυρωδιά του (εντάξει, δε λέμε για μπόχα...)
για την κατουρίλα συζητάτε;
Oπότε μπανάκι πριν το γαμησάκι,τόσο απλά!!!ετσι μυριζει το μουνι ρε φιλε μπακαλιαριλα
Έτσι είναι ρε παίδες, το μουνί θα μυρίζει μουνίλας, ο κώλος κωλίλας, οι μασχάλες μασχαλίλας και τα πόδια ποδαρίλας. Μήπως τα αρχίδια μας μυρίζουνε γαρίφαλα; Δέκα, άντε δεκαπέντε λεπτά μετά το μπάνιο το κάθε σημείο του σώματος αρχίζει να επανακτά την ιδιαίτερη μυρωδιά του (εντάξει, δε λέμε για μπόχα...)
το συνώνυμο της απλυσιάς;ναι...
ακριβώς.
ειδικά εάν έχεις τσακωθεί με τα ξυραφάκια τα λεπτά το καλοκαίρι είναι το πολύ 5.
εγώ πρόεδρε που γαμάω 20 φορές τη μέρα τι παιζει;Oπότε μπανάκι πριν το γαμησάκι,τόσο απλά!!!
Οι πουτάνες τι μπόχα τρώνε οι κακομοίρες(μασχαλίλας,ποδαρίλας,αρχιδίλας,μέχρι κ σκατίλας)!!!
ε τότε δε γαμάς.Κι αν εχεις φάει και παστουρμά...
το συνώνυμο της απλυσιάς;
ε τότε δε γαμάς.
Αρωματικά μαντηλάκια στις τσεπούλες εσύ κ πριν το να περνιέσαι μία δόση!!!εγώ πρόεδρε που γαμάω 20 φορές τη μέρα τι παιζει;
ειδικά όταν γαμιέμαι στο πάρκο να περιμένω να ανάψει το αυτόματο ποτιστικό;
ε τότε δε γαμάς.
Γιατί ρε φίλε?
Κι αν εχουν φάει και οι δύο?
Οι πουτάνες τι μπόχα τρώνε οι κακομοίρες(μασχαλίλας,ποδαρίλας,αρχιδίλας,μέχρι κ σκατίλας)!!! 2funny
Γιατί εμείς; Έχουμε φάει στη μάπα τη μερέντα με τους κουβάδες
Εεε τα θέλει κ ο κώλος σας όμως!!!Γιατί εμείς; Έχουμε φάει στη μάπα τη μερέντα με τους κουβάδες
το απόλυτο ζευγάρι.
αααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αρωματικά μαντηλάκια στις τσεπούλες εσύ κ πριν το να περνιέσαι μία δόση!!!