georgiafucshia
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντέ πάλι,δεν το βάζει,υπάρχει κάτι ανάμεσα(προφυλακτικό λέγεται).
Με την γκόμενα δεν το χρησιμοποιούσε!!!
Πιο επικίνδυνο κάργαααα!!!
κοίτα λίγο πιο πάνω
Αντέ πάλι,δεν το βάζει,υπάρχει κάτι ανάμεσα(προφυλακτικό λέγεται).
Με την γκόμενα δεν το χρησιμοποιούσε!!!
Πιο επικίνδυνο κάργαααα!!!
Κάτσε ρε,λες κ χύνουνε οι τάνες κάνεις...
Και αρχίδια να γλύψει κάποια(που δεν το κάνουνε όλες),δεν παθαίνεις τίποτα...
Η βρωμιά των προηγούμενων στο σεντόνι είναι το μόνο πρόβλημα...
Μουνί δεν πιάνω ποτέ,μόνο το αριστερό βυζί!!!
Κάτσε ρε,λες κ χύνουνε οι τάνες κάνεις...
Και αρχίδια να γλύψει κάποια(που δεν το κάνουνε όλες),δεν παθαίνεις τίποτα...
Η βρωμιά των προηγούμενων στο σεντόνι είναι το μόνο πρόβλημα...
Μουνί δεν πιάνω ποτέ,μόνο το αριστερό βυζί!!!
Το άλλο χέρι τί το κάνεις???
Το θέλω ελεύθερο για να ξύνω την μύτη μου ή τα αρχίδια μου(ανάλογα τι με φαγουρίζει)!!!Το άλλο χέρι τί το κάνεις???
μαλλον πρεπει να αρχισεις να βαζεις σκουφι και με την γκομενα σουΜε την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
Εεε όχι πάντα,μόνο αν γίνουνε σκατά!!!χαχαχχαχαα καλά κάνεις!!!!!!!!!!!
σεντόνια δεν αλλάζουν???????????????
Ε, όχι και συνέχεια...
Αλλά όπου βρω πίττα Καισαρείας
τυπε οταν γνωριζεις μια γκομενα,οχι πουτανα,πως την γαμας?είχα γράψει και παραπάνω, τα αρχίδια τα χωράτε και αυτά μέσα στην καπότα???????? μήπως μουνο-υγρά μπορούν να χυθούν και εκεί και να μεταφέρετε μετά τα μικρόβια σε καμία άλλη????? ή μήπως δεν της ακουμπάτε με το χέρι το μουνί??????? και μετά πιάνετε τον πούτσο σας?????????? Λέω εγώ τώρα!!!!!!
χοχοχοχοχο ξερω να τη φτιαχνωωωωωω
η μερεντα λερωνει τυπεΕεε όχι πάντα,μόνο αν γίνουνε σκατά!!!
τυπε οταν γνωριζεις μια γκομενα,οχι πουτανα,πως την γαμας?
κανε μας μια περιγραφη
μονο εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο?
μονο εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο?
Ναι ρε georgiafucshia αλλά εγώ όσους έχω γνωρίσει στην ζωή να έχουν κωλύσει κάποιο ΣΜΝ το έχουν κωλύσει πάντα από σχέση και όχι από πουτάνες.
Και ο φίλος στο τοπικ σου λέει ότι κώλυσε από την γκόμενα του που του είπε ότι έχει μύκητες. Επίσης ένας άλλος φίλος πιο κάτω λέει ότι κώλυσε κονδυλώματα από μία πρώην του.
Τέλος ρε φίλε εμείς γουστάρουμε άμεσες κατάστάσης, δηλαδή να πληρώνουμε , να γαμάμε και τέλος.
Η Ελεεινιδες δεν γουστάρουν τέτοια.
Δεν θέλουμε σχέσεις και μαλακίες.
Εγώ έχω σχέση...ε και... επειδή έχω γυναίκα τι πάει να πει ότι δεν θα γαμάω άλλες.
Θα γαμάω όποια θέλω με τον παρά μου και λογαριασμό δεν θα δίνω.
Και όποια μου κάτσει και τσάμπα όχι δεν θα πούμε αλλά δεν θα μπω ποτέ στην διαδικασία να κοροϊδεύω τα κοριτσάκια ότι πάμε για σχέση μόνο και μόνο για να τα γαμήσω και να τα αφήσω μετά.
με χειρουργικα γαντια φανταζομαι και μασκα....τυπε οταν γνωριζεις μια γκομενα,οχι πουτανα,πως την γαμας?
κανε μας μια περιγραφη
Εγώ έχω σχέση...ε και... επειδή έχω γυναίκα τι πάει να πει ότι δεν θα γαμάω άλλες.
Θα γαμάω όποια θέλω με τον παρά μου και λογαριασμό δεν θα δίνω.
Και όποια μου κάτσει και τσάμπα όχι δεν θα πούμε αλλά δεν θα μπω ποτέ στην διαδικασία να κοροϊδεύω τα κοριτσάκια ότι πάμε για σχέση μόνο και μόνο για να τα γαμήσω και να τα αφήσω μετά.