Νέα

Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η γκόμενα μου έτσι με θέλει ...γαμιά...για αυτό έρχεται σε οργασμό μόνο με εμένα...για αυτό έχει κωλύσει σε εμένα και έπαθε πλάκα

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
εισαι τυπος λεμε :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κωλυμένες είστε εσείς στο μυαλό...για βγες έξω από τα σύνορα να δεις τι γίνετε...

προσπαθω γενικα να μην ειμαι κωλυμενο μυαλο....οποτε διαβαζοντας μερικες απο τις απαντησεις των μελων ξεκωλαω :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η γκόμενα μου έτσι με θέλει ...γαμιά...για αυτό έρχεται σε οργασμό μόνο με εμένα...για αυτό έχει κωλύσει σε εμένα και έπαθε πλάκα

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ε ρε ερπητες μυκητες σκουλαμεντα και κονδυλωματα που θα σου κουβαλησει καμια μερα :2funny:
ξερεις ποσοι εδω μεσα γαμανε τις γκομενες των "γαμω τα παιδια" στα ξενοδοχεια? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικά να κόψει τις πουτάνες γενικά. Σόρρυ κιόλας αλλά δε θα έδινα ποτέ λεφτά για να γαμήσω κάποιον. Το θέμα είναι να σου κάτσει ο άλλος, όχι να τον πληρώσεις..... και πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτείς ότι γαμώντας εκεί που έχουν γαμήσει και άλλοι 300 αυξάνεις το ρίσκο να κολλήσεις κάτι.. πόσο μυαλό???????????

Οταν τελειωσεις το λυκειο
ελα να τα ξαναπουμε
προς το παρον κλαψε με μαυρο δακρυ
επειδη και ο δικος σου οποτε βρισκει χρονο
μαζι με μας θα περιμενει στο σαλονακι για να γαμησει πληρωνοντας.
Τραγουδα οσο θες που λεει και ο πλεζουρας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έτσι και άμα δεν είσαι κανένα βρομώμπαζο στείλε μου π.μ. να γνωριστούμε να σε γαμήσω και να σε κάνω να αισθανθείς και λίγο αληθινή γυναίκα. Μούσκεμα θα είναι το μουνάκι σου συνεχεία. Και άμα γουστάρεις παίρνουμε και κανένα call girl να γουστάρουμε πιο πολύ παιχνίδι.  Να βλέπεις και λίγο πως γαμάω και άλλες γυναίκες.
εισαι και ρομαντικος πανω απο ολα.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχχαχαα καλά κάνεις!!!!!!!!!!!
σεντόνια δεν αλλάζουν??????????????? :P

Θες να βαλουμε εσενα να τα αλλαζεις?  ;)

εχει πολλες θεσεις τσατσας τωρα με την κριση... στειλε βιογραφικο στα κεντρικα της φυλης περνα και για μια δοκιμη απο τον μαυρο θανατο

και απο δευτερα.... δουλεια και ΧΑΡΑ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έτσι και άμα δεν είσαι κανένα βρομώμπαζο στείλε μου π.μ. να γνωριστούμε να σε γαμήσω και να σε κάνω να αισθανθείς και λίγο αληθινή γυναίκα. Μούσκεμα θα είναι το μουνάκι σου συνεχεία. Και άμα γουστάρεις παίρνουμε και κανένα call girl να γουστάρουμε πιο πολύ παιχνίδι.  Να βλέπεις και λίγο πως γαμάω και άλλες γυναίκες.

σαν ντοκυμαντερ του National Geographic ακουγεται ολο αυτο....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θες να βαλουμε εσενα να τα αλλαζεις?  ;)

εχει πολλες θεσεις τσατσας τωρα με την κριση... στειλε βιογραφικο στα κεντρικα της φυλης περνα και για μια δοκιμη απο τον μαυρο θανατο

και απο δευτερα.... δουλεια και ΧΑΡΑ.
τυπε αυτος που δεν εχει ανοσια φαντασου να ξαπλωσει κωλοκυνθους και να του παρει τσιμπουκι ακαποτο καμια φαφουτα,θα γινει σταχτη απτα μικροβια :2funny: :2funny:

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε georgiafucshia αλλά εγώ όσους έχω γνωρίσει στην ζωή να έχουν κωλύσει κάποιο ΣΜΝ το έχουν κωλύσει πάντα από σχέση και όχι από πουτάνες.

Και ο φίλος στο τοπικ σου λέει ότι κώλυσε από την γκόμενα του που του είπε ότι έχει μύκητες. Επίσης ένας άλλος φίλος πιο κάτω λέει ότι κώλυσε κονδυλώματα από μία πρώην του.

Τέλος ρε georgiafucshia εμείς γουστάρουμε άμεσες κατάστάσεις, δηλαδή να πληρώνουμε , να γαμάμε και τέλος.

Η Ελεεινιδες δεν γουστάρουν τέτοια.

Δεν θέλουμε σχέσεις και μαλακίες.

Εγώ έχω σχέση...ε και... επειδή έχω γυναίκα τι πάει να πει ότι δεν θα γαμάω άλλες.

Θα γαμάω όποια θέλω με τον παρά μου και λογαριασμό δεν θα δίνω.

Και όποια μου κάτσει και τσάμπα όχι δεν θα πούμε αλλά δεν θα μπω ποτέ στην διαδικασία να κοροϊδεύω τα κοριτσάκια ότι πάμε για σχέση μόνο και μόνο για να τα γαμήσω και να τα αφήσω μετά.

Ρε πούστη μου έχω μία απορία..... κανονικά την κοπέλα σου δεν πρέπει να θες να τη γαμάς όλη την ώρα??!!!
Εγώ πάντως είχα σχέση για 9 χρόνια κ ο πρώην μου ήθελε να με γαμάει όλη την ώρα μετά από τόσο καιρό.. και σκέψου είχα βαρεθεί εγώ.. (ο οποίος ήταν κ πολύ ωραίος, με την έννοια ότι θα μπορούσε να γαμάει για πλάκα κ άλλες, όχι πως μπορεί να μην το έκανε κιόλας αλλά λέμε!!!) καλά αυτό είναι και κάπως φυσιολογικό να βαριέσαι στο που και που.. αλλά να θες συνεχόμενα να γαμάς εδώ και κει.. κάτι γίνεται δε νομίζεις??? και σιγά δε χρειάζεται να κοροϊδεύεις κανέναν, όλοι ξέρουμε πάνω κάτω το λόγο που πηγαίνουμε με κάποιον. Άμα κάνω σεξ με κάποιον δεν πάει να πει ότι θα τα φτιάξω μαζί του κιόλας.. μάλλον τα κοριτσάκια που αναφέρεις είναι λίγο ζωύφια..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε πούστη μου έχω μία απορία..... κανονικά την κοπέλα σου δεν πρέπει να θες να τη γαμάς όλη την ώρα??!!!
Εγώ πάντως είχα σχέση για 9 χρόνια κ ο πρώην μου ήθελε να με γαμάει όλη την ώρα μετά από τόσο καιρό.. και σκέψου είχα βαρεθεί εγώ.. (ο οποίος ήταν κ πολύ ωραίος, με την έννοια ότι θα μπορούσε να γαμάει για πλάκα κ άλλες, όχι πως μπορεί να μην το έκανε κιόλας αλλά λέμε!!!) καλά αυτό είναι και κάπως φυσιολογικό να βαριέσαι στο που και που.. αλλά να θες συνεχόμενα να γαμάς εδώ και κει.. κάτι γίνεται δε νομίζεις??? και σιγά δε χρειάζεται να κοροϊδεύεις κανέναν, όλοι ξέρουμε πάνω κάτω το λόγο που πηγαίνουμε με κάποιον. Άμα κάνω σεξ με κάποιον δεν πάει να πει ότι θα τα φτιάξω μαζί του κιόλας.. μάλλον τα κοριτσάκια που αναφέρεις είναι λίγο ζωύφια..

Τι λεει παναγια μου το τερας. Τι λεει το ελλεηνο Τερας το ιδιο... το ελλεηνιδικο
Καλα τι διαολο αναμαζευεστε εδω και δεν πατε στο κοσμοπολιταν?
Για να μας ζαλιζετε τα αρχιδια?

Πω ρε πουστη νωντα την καταρα μου να χεις μπηκες εκει μεσα τους ελεγες για τα μπουρδελα και
ολα τα μαλακιστηρια τωρα θα μαζευτουν εδω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τζωρτζια εχεις μεγαλα βυζια?

Επισκέπτης
Mα αυτό είναι το θέμα της σχέσης να μην βαριέσαι την ίδια.

Εδώ είναι κ η γυναικεία μαγκιά,πως δεν θα σας βαρεθούμε για να αναζητούμε άλλες///

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οταν τελειωσεις το λυκειο
ελα να τα ξαναπουμε
προς το παρον κλαψε με μαυρο δακρυ
επειδη και ο δικος σου οποτε βρισκει χρονο
μαζι με μας θα περιμενει στο σαλονακι για να γαμησει πληρωνοντας.
Τραγουδα οσο θες που λεει και ο πλεζουρας

τελειώνω το μεταπτυχιακό μου, σου κάνει?
και εννοείται και ο οποιοσδήποτε δικός μου μπορεί να περιμένει και να σου κάνει παρέα, αλλά αν πάρω χαμπάρι ότι με κόλλησε κάτι, του τον έχω κόψει από τη ρίζα..
αν και ο δικός μου, λόγω δουλειάς, έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με τσόντες και βίζιτες, οπότε και τις έχει ψιλοβαρεθεί.. να σου στείλω μια φωτό του αν τον πετύχεις εκεί που συχνάζεις να με ενημερώσεις???????
ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μπορείτε να γαμάτε όσο θέλετε, εμένα να μην κολλήσετε κάτι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom