Νέα

Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
εμενα με κολησε κονδυλωματα η καριολα 2 χρονια τρεχω γαμω το σπιτι τησ η παλιοπουτανααααααααααααααααα και μασ λεσ για μυκητεσ τωρα ρε φιλε τη λεσ? σιγα το πραμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμενα μια παλια μου γκομενα οταν εχυνε πανω στα δαχτυλα μου....

Μετα τα μυριζα και μυριζαν πολυ χαλια ρε αδερφε

Λες να ειχε και αυτη μυκητες? Ενω τω μεταξυ μια μερα που πηγα να της κανω γλειφομουν στο αμαξι και πηγα να κατεβω εκει κατω.... μυρισε ψαριλα.

Και το απεφυγα.. λετε να ειχε μυκητες?

davidoffakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Λες να ειχε και αυτη μυκητες? Ενω τω μεταξυ μια μερα που πηγα να της κανω γλειφομουν στο αμαξι και πηγα να κατεβω εκει κατω.... μυρισε ψαριλα.

Η ψαρίλα μου έχει τύχει και εμένα αλλά μάλλον δεν είχε καλή σχέση με το σαπούνι.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6

ετσι μυριζει το μουνι ρε φιλε μπακαλιαριλα ........παιδεσ παντωσ εμενα ο γιατροσ μου ειπε 7 στισ 10 εχουν κονδυλωματα και 9 στισ 10 αφροδισια συμπτωματα γι αυτο οσο μπορουμε προσοχη καποτα μονο και για παραπανω ο καθενασ στην κριση του και με ρισκο παντα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Οι μυκητες αναπυσονται κυριως το καλοκαιρι στις γκομενες λογω των μαγιω που επειδη ειναι κυριως πλαστικο κραταει υγρασια και δεν αφηνει την περιοχη να αναπνευσει σωστα. Ετσι δημιουργειται ευφορο περιβαλλον για να αναπτυχθουν μικροβια. Και φυσικα η επαφη με το χωμα, αμμο κλπ.

Δεν ειναι κατι που μεταδιδεται με τη σεξουαλικη επαφη μοναχα. Επισης, η χρηση ταμπον μπορει να δημιουργησει καλες συνθηκες για την αναπτυξη μικροβιων. Αυτα, μου τα ειπε γυναικολογος που ρωτησα. Οποτε, η απαντηση που σου δινω ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις αν τα κολλησες απο πουτανες (αν και με καποτα δυσκολα κολλας οτιδηποτε) η' αν εκεινη τα κολλησε απο προηγουμενο (η' απο κερατακι που ισως σου ριχνει τωρα).

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι μυκητες αναπυσονται κυριως το καλοκαιρι στις γκομενες λογω των μαγιω που επειδη ειναι κυριως πλαστικο κραταει υγρασια και δεν αφηνει την περιοχη να αναπνευσει σωστα. Ετσι δημιουργειται ευφορο περιβαλλον για να αναπτυχθουν μικροβια. Και φυσικα η επαφη με το χωμα, αμμο κλπ.

Δεν ειναι κατι που μεταδιδεται με τη σεξουαλικη επαφη μοναχα. Επισης, η χρηση ταμπον μπορει να δημιουργησει καλες συνθηκες για την αναπτυξη μικροβιων. Αυτα, μου τα ειπε γυναικολογος που ρωτησα. Οποτε, η απαντηση που σου δινω ειναι οτι δεν μπορεις να ξερεις αν τα κολλησες απο πουτανες (αν και με καποτα δυσκολα κολλας οτιδηποτε) η' αν εκεινη τα κολλησε απο προηγουμενο (η' απο κερατακι που ισως σου ριχνει τωρα).

Π

Και εσυ ψαρομουνα δηλαδη?

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε μαλακες τι κανουμε βραδιατικα ? συζηταμε για τις βρωμμιαρες που ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι καθαρες ??

ρε που φτασαμε να εχουν 7 στις 10 βρωμικο μουνι

ρε διπλη καποτα βαλτε μαγκες γιατι δεν μας βλεπω καλα

*μου αρεσει που οι ελληνιδες το παιζουν ιστορια αλλα "κατι" μας βρωμαει στην υποθεση ..... :2funny: :2funny: :2funny:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλακες τι κανουμε βραδιατικα ? συζηταμε για τις βρωμμιαρες που ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι καθαρες ??

ρε που φτασαμε να εχουν 7 στις 10 βρωμικο μουνι

ρε διπλη καποτα βαλτε μαγκες γιατι δεν μας βλεπω καλα

*μου αρεσει που οι ελληνιδες το παιζουν ιστορια αλλα "κατι" μας βρωμαει στην υποθεση ..... :2funny: :2funny: :2funny:
χαχααχαχχαχααχ καλο φιλε ......εχεισ δικιο ετσι ειναι ΚΑΠΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καψτε τους το μουνι με αναπτηρα  :rockon: :rockon: :rockon:  (καυτηριασμος)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετσι μυριζει το μουνι ρε φιλε μπακαλιαριλα ........παιδεσ παντωσ εμενα ο γιατροσ μου ειπε 7 στισ 10 εχουν κονδυλωματα και 9 στισ 10 αφροδισια συμπτωματα γι αυτο οσο μπορουμε προσοχη καποτα μονο και για παραπανω ο καθενασ στην κριση του και με ρισκο παντα

καλα μου ακουγεται λιγο εξωφρενικο το ποσοστο που σου ειπε ο γιατρος....σορρυ κι ολας... :P

davidoffakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ δύο φορές έπεσα σε ψαρίλα στην ζωή και οι δύο ήταν Ελληνίδες.

Και ποτέ μα ποτέ δεν έχω πέσει σε ψαρίλα με αλλοδαπή.

Τυχαίο? :think:

Προσοχή στις Ελεεινιδες...γαμάτε ξένες καλύτερα... :dancing:

:piss: Ψαροελεεινήδες 

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Να της κανεις απολυμανση με χλωρινη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgiafucshia

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;

Ρε παιδιά ήμαρτον!!!!! Πόσο άσχετοι είστε όλοι εδώ μέσα???
Μέσα στον κόλπο υπάρχει φυσιολογική μικροχλωρίδα η οποία αποτελείται από ένα σωρό μικροοργανισμούς, μεταξύ των οποίων και μύκητες!!!!!!!!! Οι μικροοργανισμοί αυτοί επιτρέπουν τη φυσιολογική λειτουργία αλλά και την προστασία της περιοχής!!!!! Όταν για κάποιο λόγο η ισορροπία αυτή διαταραχθεί, τότε μπορεί κάποιος από αυτούς τους μικροοργανισμούς, στην προκειμένη περίπτωση οι μύκητες, να αυξηθεί σε αριθμό με αποτέλεσμα την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ερεθισμό, αυξημένα υγρά, αλλοίωση του χρώματος ή της οσμής τους... Το αίτιο μπορεί να είναι ακόμα και το πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, ακόμα και η λήψη αντιβιοτικού για κάποια ίωση! Κολπίτιδα συνήθως εμφανίζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί οι μύκητες αναπτύσσονται σε συνθήκες υγρασίας και ζέστης.. Άρα λοιπόν, όταν κάνεις σεξ με την κοπέλα σου υπό κανονικές συνθήκες, έρχεσαι σε επαφή με κάποια από αυτά τα μικρόβια ούτως ή άλλως.. το θέμα είναι ότι δεν είναι ανάγκη να είναι βρωμιάρα η άλλη για να πάθει κολπίτιδα ή μύκητες! Με μια απλή καλλιέργεια των κολπικών υγρών που φαντάζομαι ήδη θα έχει κάνει, ο γιατρός θα της δώσει κολπικά υπόθετα ή κολπική κρέμα ή και κάτι από το στόμα και αυτό ήταν!!!! Απλά θα πρέπει και συ να ακολουθήσεις θεραπεία όχι για να μην πάθεις εσύ κάτι, αλλά για να αποφύγετε μετά τη θεραπεία της κοπέλας σου να την επιμολύνεις, δηλαδή να της ξαναμεταφέρεις το μικρόβιο. Εσύ χαλάρωσε, δεν πρόκειται να πάθεις κάτι, το πολύ κανένα τσούξιμο. Η κολπίτιδα και πιο συγκεκριμένα αυτή από μύκητες είναι ότι πιο απλό και πιο συνηθισμένο.

Και πάψε να γαμάς πουτάνες.
Πολύ πιθανό να κόλλησες και από κει. Το γεγονός ότι γαμάς με προφυλακτικό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να χύθηκαν από τα υγρά της πουτάνας πάνω στα αρχίδια σου, εκτός αν τα χωράς και αυτά μέσα!!!!!!!!!!!!!! και εκεί θα παρακαλάς να είναι απλός μύκητας και όχι κάτι άλλο. Και εκεί θα είναι που θα σε πάρει η κοπέλα σου χαμπάρι.. δε νομίζω να θες να της κάνεις και κακό, έτσι δεν είναι???????????

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.871
Πόντοι
3.715
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;

http://[URL unfurl="true"]www.netnax.net/imgs/rip/rip0615071.gif[/img[/URL]]

άσε μας ρε κόπανε...το μαγάρισες το κοριτσάκι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οχι δεν κοβουμε να γαμαμε πουτάνες.....      :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι δεν κοβουμε να γαμαμε πουτάνες.....      :birdman:

Είναι λογικό να λέει κατι τέτοιο μια εξω γκόμενα.

Σκέψου αν αρχίσουν ολοι να πηγαίνουν στις πουτάνες , όλοι όμως σε στυλ 80-90% ποσοστό

αν τωρα δεχθείς πως πηγαίνει ενα 40-50% , θα μελαγχολήσουν.

Ποιος θα ασχολείται μαζί τους ? Για τις πιο πολλές γκόμενες οι πουτάνες ειναι εχθρός!

Περιορίζει την δύναμη τους.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom