Νέα

Με κόλλησε η γκόμενά μου μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είναι λογικό να λέει κατι τέτοιο μια εξω γκόμενα.

Σκέψου αν αρχίσουν ολοι να πηγαίνουν στις πουτάνες , όλοι όμως σε στυλ 80-90% ποσοστό

αν τωρα δεχθείς πως πηγαίνει ενα 40-50% , θα μελαγχολήσουν.

Ποιος θα ασχολείται μαζί τους ? Για τις πιο πολλές γκόμενες οι πουτάνες ειναι εχθρός!

Περιορίζει την δύναμη τους.  
Ρε τυπε εαν βρεις πουτανα που δεν εχει κρεμα στο μουνι και ειναι νεοφερτη και καθαρη ειναι μια χαρα....

Ξερεις ποσες γκομενες που ηξερα παλια ειχαν απαισια μυρωδια? Ρε τι ειναι αυτο ρε? Μαρεσει που εκαναν ντους συνέχεια...  :jerking: :jerking:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ρε τυπε εαν βρεις πουτανα που δεν εχει κρεμα στο μουνι και ειναι νεοφερτη και καθαρη ειναι μια χαρα....

Ξερεις ποσες γκομενες που ηξερα παλια ειχαν απαισια μυρωδια? Ρε τι ειναι αυτο ρε? Μαρεσει που εκαναν ντους συνέχεια...  :jerking: :jerking:

αντε και μπεις στο δωμάτιο και θα την δεις με κρέμα στο μουνι... θα σηκωθείς να φύγεις? θα ζητησεις απο τσα2 τα λεφτά πισω?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΑΧΟΟΧΑΟΧΑΟΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φανταστειτε τι μαρτυριο ειναι για εναν ποδολαγνο να κανει ποδολατρεια σε ελληνιδα , ολο το καλοκαιρι δεν ειδα ενα ωραιο ποδι, ολο καλους κλπ κλπ  :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

αυτο με το οτι βάζουν κρέμα είναι και γιατι την στιγμή εκείνη δεν είναι καβλωμένες και δεν υγραίνονται αρκετά...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Από ολα είχε το menu και σκατίλα και μασχαλίλα,μόνο με μάσκα οξυγόνου την γάμαγες αυτήν.
Κι εσυ γιατι την πηδουσες ?
Τοοοοοοοσο πεινασμενος ησουν πια ?
Να γιατι μας λενε και λιγουρια..... ουτε να μιλησουμε με κοπελα δεν γινεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΕΙΝΑΙ υπερβολικο...
Ακου 7 στις 10 ..... θα ειχαμε γεμισει ολοι ετσι

εκ των πραγματων η φραση ειναι ατοπη....τα κονδυλωματα ειναι αφροδισιο νοσημα...ειναι ατοπο να λες 7 στις 10 εχουν κονδυλωματα και 9 στις 10 εχουν αφροδισια....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εκ των πραγματων η φραση ειναι ατοπη....τα κονδυλωματα ειναι αφροδισιο νοσημα...ειναι ατοπο να λες 7 στις 10 εχουν κονδυλωματα και 9 στις 10 εχουν αφροδισια....
αυτο ακριβως .....

θα ειχαμε γεμισει ολοι ετσι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ακριβως .....

θα ειχαμε γεμισει ολοι ετσι.....
α.
ποιός σου είπε ότι επειδή είσαι ασυμπτωματικός δεν είσαι φορέας;
β.
το HPV είναι μη ιάσιμο (δεν υπάρχει εμβόλιο οπότε μια χαρά εξηγείται το ποσοστό.
γ.
το ότι το πορνό και οι πουτάνες κάνουν το μεγαλύτερο τζίρο μετά τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον τζόγο παγκοσμίως δε σημαίνει ότι δεν είναι μάστιγα τα ΣΜΝ.
απλά επειδή είσαι στόκος και σου λένε για την γρίπη των χοίρων και όχι για τα ΣΜΝ που έχουν αυξηθει επικίνδυνα τα τελευταία 10 20 χρόνια με τη σεξουαλική απελευθέρωση δε σημαίνει ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ερευνα αναφερεται σε αντρες ΚΑΙ γυναικες...επισης

Current statistics on HPV indicate that at least 50 percent of sexually active men and women acquire a genital HPV infection at some point in their lives. By age 50, at least 80 percent of women will have been infected with genital HPV infection.

τες παν δεν αμφισβητω οτι ειναι ραγδαια μεταδιδομενο νοσημα απλα μου φαινεται υπερβολικο....εμενα απο ολες τις γνωστες/φιλες μονο μια εχει HPV και αυτο επειδη πηδιοταν χωρις προφυλαξη με εναν μαλακα που της το κολλησε....οποιος γουσταρει εξτριμ σπορ ας πηδιεται χωρις σκουφακι.... :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ερευνα αναφερεται σε αντρες ΚΑΙ γυναικες...επισης

Current statistics on HPV indicate that at least 50 percent of sexually active men and women acquire a genital HPV infection at some point in their lives. By age 50, at least 80 percent of women will have been infected with genital HPV infection.

τες παν δεν αμφισβητω οτι ειναι ραγδαια μεταδιδομενο νοσημα απλα μου φαινεται υπερβολικο....εμενα απο ολες τις γνωστες/φιλες μονο μια εχει HPV και αυτο επειδη πηδιοταν χωρις προφυλαξη με εναν μαλακα που της το κολλησε....οποιος γουσταρει εξτριμ σπορ ας πηδιεται χωρις σκουφακι.... :grin: :grin:

μόνο μια είναι συμπτωματική ή έκανε εξετάσεις και το έμαθε.
λογική του δεν έχω γιατί δεν έχω συμπτώματα ή δεν το ξέρω δεν υπάρχει.
επίσης ο HPV έχει περίπου καμμιά 20αρια ΓΝΩΣΤΕΣ μεταλλάξεις......

πρακτικά είναι κάτι σαν τη γρίπη στα γεννητικά όργανα.
θεωρητικά πρόκειται για ιό που κολλά με δερματική επαφή οπότε ακόμα και με καπότα έχεις πιθανότητες να κολλήσεις από άτομο με τον HPV σε έξαρση.
προσοχή υπάρχουν κοπέλες που ενώ ο ιός είναι σε έξαρση, τα συμπτώματα είναι μόνο ενδοκολπικά οπότε τόμπολα... ούτε βλέπεις ούτε παίρνεις χαμπάρι τι ακουμπησες. Γι αυτο αλλωστε ο τρόπος αφαίρεσης της καπότας γίνεται με τσιμπιδάκι.  :uglystupid:

εξαίρεση αποτελεί ο τρύπας του σάιτ που έχει γεννηθεί άνοσος ή στην καθομιλουμένη αλογόπετσος.  :uglystupid:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
εσυ φταις βρωμιαρη...καθε σαββατο πλενεσαι?? κι τη γαμας και χωρις καποτα... :humpleg:

μυκητες απο 200αιτιες αρπαζεις που λεει ο λογος...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μόνο μια είναι συμπτωματική ή έκανε εξετάσεις και το έμαθε.
λογική του δεν έχω γιατί δεν έχω συμπτώματα ή δεν το ξέρω δεν υπάρχει.
επίσης ο HPV έχει περίπου καμμιά 20αρια ΓΝΩΣΤΕΣ μεταλλάξεις......

πρακτικά είναι κάτι σαν τη γρίπη στα γεννητικά όργανα.

κοιτα εγω κανω καθε χρονο εξετασεις ουτως ή αλλως οποτε ξερω τι εχω και τι δεν εχω....η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω αν οσες γυναικες ξερω εχουν κανει αναλογες εξετασεις οποτε μπορει απλα να μην νοσουν ή να μην εχουν συμπτωματολογια οποτε σε αυτο εχεις δικιο.... :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εκτός απ' το ενδεχόμενο να είχαν μύκητες, αν μετά απ' το μπάνιο κατουρήσουν έστω και μια φορά και δε σκουπιστούν με κανα μαντηλακι μένει μια κακή μυρωδιά

Επισκέπτης
Αυξημένα παρουσιάζονται τα νούμερα (εως και 20% ετησίως) που καταγράφουν τα κρούσματα του AIDS τα τελευταία τρία χρόνια στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με αφορμή το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο Κέντρο Αναφοράς AIDS Βόρειας Ελλάδας έξι άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό HIV ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα ανέρχεται, σήμερα, στους 800.

Μάλιστα ο παθολόγος-λοιμοξιολόγος, Παναγιώτης Κολλάρας, κάνει λόγο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό φορέων καθώς επισήμανε ότι ένας στους τέσσερις στους οποίους διαγιγνώσκεται η ασθένεια, δεν το γνώριζε, με αποτέλεσμα να προκύπτει πως ο αριθμός των φορέων είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν που έχει καταγραφεί.

Ο διευθυντής του Κέντρου Αναφοράς AIDS Βόρειας Ελλάδας, Νίκος Μαλισόβας, επισήμανε πως τα νέα αυτά περιστατικά αφορούν περισσότερο άνδρες που είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις, όμως τελευταία παρατηρείται αύξηση του AIDS και στις γυναίκες. Παράλληλα, ο κ. Μαλισόβας ανέφερε πως τα φετινά περιστατικά οροθετικών αναμένεται να υπερβούν τα 200, όταν πέρυσι ήταν 160-180.

Μοναδική νότα αισιοδοξίας σε αυτά τα ανησυχητικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν δίνουν τα νέα φάρμακα κατά της ασθένειας, καθώς εξασφαλίζουν από 10-30 χρόνια επιβίωσης σ' αυτή την κατηγορία των ασθενών, ενώ το AIDS, από θανατηφόρα νόσος έχει μετατραπεί σε χρόνια.

Τον Οκτώβριο του 2008, ο αριθμός των πασχόντων και των οροθετικών στην Ελλάδα ανερχόταν σε 9.229, με το 60% εξ αυτών να ακολουθούν αντιρετροϊκή αγωγή, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούνται, χωρίς να παίρνουν αγωγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom