Με την γκόμενά μου πηδιόμαστε φυσικά χωρίς προφυλακτικό. Δεν της κάνω πρωκτικό. πήγε στο γιατρό και της είπε ότι είναι γεμάτη μήκυτες. Λέτε να πειράζει που πάω και στις πουτάνες; Εκεί πάντα προφυλακτικό βάζω ενώ δεν χύνω ακάποτα. Απο που προήλθαν οι μήκυτες; Υπάρχει κανένας γιατρός εδώ μέσα;
Ενταξει να εκλαβω ως φυσικο το να πηδιεσαι ακαποτα με την γκομενα σου ΛΟΓΩ ΠΑΘΟΥΣ
θα το δεχτω αν και οχι ΥΠΕΥΘΥΝΟ και για τους δυο σας διοτι και οι δυο σας εχετε οικογενειες απο πισω ....
αρα και ευθυνες απεναντι τους, εκτος απο εσας τους ιδιους.
Αντε να δεχτω το οτι ενω τα ειχεις μαζι της πας και με επαγγελματιες διακινδυνευοντας και την δικη της υγεια.....
(εγω θα την τιμουσα καλυτερα αν ενιωθα οτι ειναι η κοπελα μου και με θελει κι αυτη)
Ομως το να λες οτι ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕ κιολας ρε φιλε με το συμπαθειο δεν ειναι σωστο...
Εμμεσως πλην σαφως την βγαζεις βρωμιαρα και ειναι πολυ πιθανο ΕΣΥ να εισαι ο φταιχτης εφοσον πας και σε επαγγελματιες.... !!!!!!!
ΡΩΤΑΣ κιολας εδω να σου πουν τι ?
Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι παρε την κοπελα σου η και μονος σου
και πηγαινε σε εναν γιατρο να δεις απο που τι και πως και κανε και τις ερωτησεις σου εκει .....
ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ.....
Με συγχωρεις που στα λεω ετσι χυμα αλλα να ξερεις οτι σου τα λεω πολυ φιλικα !!!!!
ΥΓ. Εξυπακουεται οτι μπορει να φταιει κι εκεινη αλλα δεν μπορεις να το πεις ετσι απλα χωρις να εχετε κανει εξετασεις και οι δυο σας πριν τα ακαποτα οσο ξενερα κι αν ακουγεται ειναι θεμα ευθυνης !!!!!