Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Απορώ πχ με αυτόν τον πιτσιρικά που αντί να ορμήξει στο 18χρονο που δε ξέρει που πάνε τα 4, κάθεται απέναντί της με ένα λαπτοπ και στέλνει εδώ την ώρα που είναι οι δύο τους. Αν ισχύουν φυσικά αυτά.
Τέλος πάντων. Γενικότερα αν περάσει η στιγμή, όλα αλλάζουν. Δηαλδή μια γκόμενα που μπορεί να σου καθόταν πχ σήμερα για τον Α Β λόγω, αύριο μπορεί να μη σου κάτσει γιατί το ξαναστέφτηκε. Ισχύει αυτό.

Θα σου πώ μια ιστόρια δικιά μου και θα καταλάβεις ακριβώς τι έκανα σε μια τέτοια περίπτωση.

Όταν έμενα με τους δικούς μου είχαμε μια κοπέλα που ερχόταν και καθάριζε. Την Αλίσια. Ωραίο κορμί, πρόσωπο και φόραγε κάτι σορτσάκια κόλαση. Εγώ τότε πρέπει να ήμουν 17 χρονών περίπου.
Όπως καταάβαίνεις λόγω της ηλικίας την είχα παίξει σπίτι όταν ήταν εκείνη και καθάριζε πολλές φορές. Μέχρι και κρυφή κάμερα είχα βάλει εκεί που άλλαζε ρούχα για να τη δώ με εσώρουχα. Έχω θράσος το ξέρω.. :)

Μια μέρα λοιπόν είχα μπεί στο μπάνιο και τον έπαιζα. Η αλίσια ήταν έξω και έκανε σκούπα στο διάδρομο. Τον έπαιζα και πολλές φορές κοιτούσα από την κλειδαρότρυπα μήπως και την δώ, κανά κώλο, μπούτια το οτιδήποτε. Κάποια στιγμή λοιπόν ακούω τη σκούπα να κλείνει, και σκύβω και κοιτάζω από την κλειδαρότρυπα, αλλά δεν έβλεπα κάτι. Ξαφνικά βλέπω ένα μάτι!!!! Ναι φίλε έσκυψε στην κλειδαρότρυπα να δεί !!! Με πιάνει πανικός με χαρά ταυτόχρονα!!! Τα μάτια μας συναντήθηκαν σκέψου. Δηλαδή προφανώς ξέρει ότι την είδα.. Στα καπάκια σηκώνομαι και άρχιζα να τον παίζω μπροστά στην κλειδαρότρυπα για να βλέπει (αν δε σηκώθηκε αμέσως).
Μου σκάει φλασιά λοιπόν (όλα αυτά γίνανε μπαμ μπαμ) να ανοίξω την πόρτα. Λέω τέτοιες ευκαιρίες δεν της αφήνεις ούτε πάνω σε γυναίκα, ούτε στην τύχη τους. Πρέπει να τις πάρεις στα χέρια σου. Και λέω θα ανοίξω την πόρτα. Ε με το που πιάνω το πόμολο για να ανοίξω ακούω τη μάνα μου να την φωνάζει...

Εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα και να πέσω με τον πούτσο μου πάνω στο πρόσωπό της..Για να γίνει η συνέχεια μετά. Αλλά έγινε στραβή.

Από τότε λοιπόν που με είχε καυλώσει το σκηνικό τον είχα κάνει λάστιχο. Πέρναγε από το δωμάτιο και είχα ανοιχτή την πόρτα και ήμουν γυμνός, αλλά και καλά κοιμόμουν και εν την έβλεπα.

Είχα βγεί από το δωμάτιο μου γυμνός για να πάω στο μπανιο στα γρήγορα και καλά χωρίς να ξέρω ότι είναι εξω και με έβλεπε ολογυμνο.

Τα πιο χοντρά που είχα κάνει ήταν να είναι έξω από το δωμάτιο μου και να κάνει σκημμένη τα τζάμια απέξω στο μπαλκόνι. Εγώ είχα ανοιχτές κουρτίνες επίτηδες, και καλά λοιπόν είχα σηκωθεί μισο κοιμισμένος και ολόγυμνος περπάτησε μέχρι την άκρη του γραφείου μου για να πάρω το κινητό μου και στεκόμουν ακριβώς μπροστά στο παράθυρο που ήταν εκείνη από την εξω μερια, και επειδή ήταν σκυμμένη εγώ να είμαι στο ύψος του κεφαλιού της. Αλλά επειδή το έπαιζα κοιμισμένος και καλά δεν την έβλεπα. Σου λέω σχεδόν της είχα κολλήσει το καυλί μου στη μούρη με ένα τζάμι να μας χωρίζει.

Το κυνήγησα πολύ. Αλλά δεν έκανε μετά κάτι εκείνη οπότε δε γινότανε άλλο να το τραβήξω.

Ο φιλαράκος τώρα που παλεύει με τη ξαδέρφη, περιμένει να κάνει εκείνη μια κίνηση όπως λέει να του δείξει κάτι. Μα αν περιμένεις τώρα από 18χρονο κορίτσι να κάνει κάτι τι να πω..

Αν εσύ που είσαι και μεγαλύτερος, και άντρας δε μπορείς να χωθείς και περιμένεις τη μικρή... πραγματικά καλύτερα να τη γαμήσει άλλος γιατί θα του αξίζει.

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλά κανουν μετα και μας λένε και μαλακες  ! Και τις γαμανε τα αλβανα

trainspotting

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στην ξαδέρφη και στη θεια παντα μπαίνει πιο  βαθειά ! Καλημερες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Οι φωτογραφίες είναι μούφα.  :S :S :S :S

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παίδες... πριν λίγο επιστρέψαμε σπίτι και είχαμε κάποιες εξελίξεις όταν μείναμε οι 2 μας στο αμάξι μέχρι να επιστρέψουμε! Επειδή είμαι πτώμα θα σας τα γράψω αύριο... Μέχρι τότε και επειδή μερικούς σας πάω, σας επισυνάπτω φωτο της ξαδερφούλας που την έβγαλα απόψε στην έξοδο με το κινητό... Περιμένω γνώμες μιας κ σας έφαγε η περιέργεια!

ΥΓ Αυτά τα μπούτια έβλεπα το μεσημέρι στον καναπέ όταν έβαφε τα νύχια της...
ασε μας ρε αδερφουλη που ειναι η ξαδερφη σου αυτη?ετσι ντυνεται στο 'χωριο' το 18χρονο?δηλαδη τι σκατα κερδιζεις απο ολη αυτη τη μαλακια που εχεις σκευφτει και αραδιαζεις εδω μεσα?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ασε μας ρε αδερφουλη που ειναι η ξαδερφη σου αυτη?ετσι ντυνεται στο 'χωριο' το 18χρονο?δηλαδη τι σκατα κερδιζεις απο ολη αυτη τη μαλακια που εχεις σκευφτει και αραδιαζεις εδω μεσα?

Όχι ρε κόμπρα γιατί το λες αυτό?? Αφού το παιδί στο είπε καθαρά πριν..η κοπέλα δεν είναι ξέκωλο.... Νομίζω πως δεν τον καταλαβαίνεις..  :dancing:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τι πιστεύω...

Άνθρωπος που εξιστορεί σκηνικά που γίνονται μόνο στη φαντασία του περιγράφοντάς τα σαν προσωπικές του εμπειρίες, λογικά

Α) Θεωρεί τις φαντασιώσεις αυτές ανεκπλήρωτες και έτσι μπαίνει στο τρυπάκι να τις πιστεύει

Β) Δε γαμάει σάλιο για να θέλει να τις πιστέψει τόσο πολύ.

Γ) Πιτσιρικάς και πραγματικά έχει λιώσει στη μαλακία

Δ) Geek Nird που απλά το βρίσκει extreme διασκεδαστικό αυτό που έκανε με το να παραπλανεί τον κόσμο νομίζοντας πως είναι πιστευτός.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931
Δεν ξέρω αν έχεις πάει σε χωριό τελευταία αλλά σε πολλές περιπτώσεις το ντύσιμο-γδυσιμο ξεπερνάει και της πρωτευουσιανες, τώρα αν είναι μουφα οι φωτογραφίες και η όλοι ιστορία είναι άλλο θέμα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
άνοιξα thread
"Είδα τη μιλφάρα γειτόνισα  από το παράθυρο να μαλακίζεται με τεράστιο δονητή, και να γαμιέται με sex machine, τι να κάνω? να της την πέσω? "

"Η φυσικοθεραπεύτρια που πάω για το γόνατο, μου ζητάει να βγάλω μέχρι και το εσώρουχο όταν μου κάνει μασάζ στο γόνατο, είναι λογικό?"

"Είδα στον υπολογιστή της αφεντικίνας μου κατεβασμένες πολλές τσόντες. Είναι νυμφομανής? Να χωθώ?"

"Φίλη της μάνας μου πήγε στο μπάνιο μας σε επίσκεψη και αυνανιζόταν"

"Η καθηγήτρια στο λύκειο με κρατάει πολλές φορές μετά το μάθημα για να μου δώσει συμβουλές για το πως να αντιμετωπίζω τα κορίτσια"

"Η επισμηνίας στο στρατό με φωνάζει να της καθαρίζω το βράδυ κατά τις 12 το δωμάτιο της ενώ εκείνη είναι με το νυχτικό στο κρεβάτι"

"Μπατσίνα μου είπε ευθέως: Ή τρως κλήση ή μου κάνεις αυστηρά ΜΟΝΟ γλυφομούνι"

"Πήγα στο χωριό της γυναίκας μου για πρώτη φορά και η χείρα γειτόνισσα μου ζήτησε να την πάρω από τον κώλο μόνο. Το μουνί της το έδινε μόνο στον άντρα της"

"Πήγα να ραφτώ για τον γάμο μου, και η μοδίστρα μου πήγαινε το καυλί μία αριστερά και μία δεξιά στον καβάλο. Έτσι παίρνουν μέτρα για ράψιμο?"

"Στην κοινόχρηστη πισίνα του σπιτιού μου, κοπέλα 18 χρονών νόμιζε πως έλειπαν όλοι διακοπές και πήγε στην πισίνα ολόγυμνη για μπάνιο και την παίρνω μάτι. Να κατέβω ξώψωλος?"

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή κάποιοι προφανώς έχουν χάσει την επαφή με κανονική γυναίκα εδώ και καιρό να τους πληροφορήσω ότι οι κοπέλες πλέον έτσι κυκλοφορούν... ω ναι τωρα μπορείτε να πέσετε απο τα σύννεφα... τώρα αν έχουν επαφή μόνο με πουτάνες κ τις βλέπουν όλες έτσι οκ... δικαιωμά τους! Επειδή διακρίνω πολύ δυσπιστία αν θέλετε σας λέω τι έγινε χθες... αν όχι μπορείτε να το γυρίσετε στο θρεντ του... Δικτάτορα για τις ιστορίες του. Καλημέρα!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Τώρα βέβαια φιλαράκο, είναι και σε ποια φάση σ πιασε η μικρή!! Δηλαδή ήσουν στα αρχικά στάδια που κάνεις προθέρμανση? Ήσουν σε προχωρημένο στάδιο που τον έπαιζες δυνατά και γρήγορα? Ήσουν σε φάση τεντώματος, πάνω κάτω για να ξεκουραστεί και να μη σου κοκκινίσει? Ή ήσουν στο τελικό στάδιο που τ χες κάνει όλα χάλια? Αν ήσουν στα πρώτα στάδια πες της με τρόπο οτι έχεις κάτι ενοχλήσεις τελευταία γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη τρύπα. Εκεί θα καταλάβει, έχουν κατανόηση οι γυναίκες σ αυτά. Οσο για την τσόντα πες της οτι δεν είναι αυτό που νομίζει!! Παιζει μια φίλη σου και την έβαλες για να την θυμηθείς!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom