Νέα

Με αποκάλεσε με άλλο ονομα στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mariouklas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mariouklas

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό το καταλαβαίνεις έτσι?
Ούτε εσυ τόσο άνετος όπως θέλεις να το παίζεις μέσα εδώ.
Επίσης θέλεις να το κόψεις όχι επειδή εκείνη άρχισε να έχει συναισθήματα, αλλά επειδή αυτό το περιστατικό στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψεις ότι έχεις ΕΣΥ συναισθηματα. Προφανώς έχετε σουπερ χημεία στο κρεββάτι , νόμιζες ότι το ελέγχεις, αλλα μόλις σε είπε Γιώργο έκανες ταμείο είδες τι συμβαίνει και θες να απεμπλακείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σωστός γιατι αλλίως θα φάς κόλλημα που θα σου γαμήσει τις επόμενες σχέσεις.
Εάν όλα ήταν στην καραψωλάρα σου δεν θα άνοιγες θέμα εδώ. Τώρα όμως ψάχνεις μεταξυ σοβαρού και αστείου ανάμεσα στα μέλη του ΒΟΥ ένα τρόπο χειρισμού γιατι ο κολλητός σου εάν του το πεις θα σε κράξει πατόκορφα, θα σου πει να την στειλεις και θα περιμένει να το κάνεις πιέζοντάς σε.
Άσε που θα ίσως σου πει την πιο δηλητηριώδη ατάκα ¨Στα λεγα εγώ..."
Μπορεί όμως κάνω λάθος και όντως είσαι στα @@.
Ε τότε γάμα την μέχρι να ξεχάσει το όνομα του γιώργου το δικό σου και το δικό της.
Η συνταγή λέει:
μονίμος στα ραντεβού σας έξω να σου ρχεται ολόγυμνο απο εσώρουχα, κώλο αυστηρά, χύσιμο μάπα (αλλά και στομα για κατάποση) και τωρα που είναι καλοκαιράκι και ίσως να κάνετε και ντουζάκι μαζί ένα κατούρημα θα βοηθούσε .
Επίσης μην ξεχάσεις την ώρα του γαμησιού τα χαστούκια. (Είναι βασικό συστατικό της θεραπείας).
Προσωπική άποψη όμως, φύγε γιατι θα καψουρευτείς.
(Ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια της μόλυνσης, φυγε πριν γινεις ζόμπι του ερωτά της)
Όχι φιλε νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Ηθελα να ηξερα ομως, αν ο τυπος νηματοθετης ειχε εκείνος αποκαλεσει την κοπελα με λαθος ονομα, εκεινη θα δεχοταν να τον συγχωρησει? Εκεινη γιατι θελει να περασει ετσι το θεμα?
Το 'χω κάνει πριν κάποια χρόνια, φρεσκοχωρισμένος αγουροξυπνημένος από βαθύ ύπνο. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μάγκες… ειδικά αν σε νοιάζει η νέα γκόμενα.
2022-04-09_15-30-25_UTC.jpg

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.405
Πόντοι
456
Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.

Ποιά ειναι η γνωμη σας για ολο αυτο το θεμα
Να τη λες κι εσύ Μελπομένη.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.745
Πόντοι
12.056
Όχι φιλε νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο

Εάν θες να την πονέσεις....
Ghosting.
Block delete απο παντού.
Να μην μπορέσει ούτε να σε βρίσει όταν θα της βγει οργή.
Να βράσει στο ζουμί της. Θα την συνοδεύει για πολλά χρόνια αυτό που θα της κάνεις. Όσο άνετη και να το πάιξει /ζει θα της γαμηθεί η ψυχολογία
1000%.-
(Γνώμη μου)

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.

Ελα τώρα, πώς κάνεις ετσι...
για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Σκέψου τι ακριβώς θέλεις από αυτή τη γυναίκα. Μην απαντάς, το ξέρω ήδη- ΣΕΞ. Σωστά? Ε,το έχεις. Συνέχισε να περνάς καλά.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Σκέψου τι ακριβώς θέλεις από αυτή τη γυναίκα. Μην απαντάς, το ξέρω ήδη- ΣΕΞ. Σωστά? Ε,το έχεις. Συνέχισε να περνάς καλά.
Σωστή η κυρία Μαντώ...

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Για αυτο ποτέ δεν λέμε όνομα και πάντα μωρο μου κτλ κτλ ......παντα γαμούσα πάνω απο μια και δεν μου ετυχε ποτέ ....είναι κανόνας αν ξενογαμας . Αν σε πει με αλλο όνο μα δεν πειράζει αυτα έχει η ζωη ....χαχαχα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Μαντώ σε θέλω τρέλλα και μπορείς να με αποκαλείς με όποιο όνομα θέλεις!!!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Tύπε να πω κι εγω την αποψάρα μου.
Φυγε.
Μακρια και με χίλια κιολας, η γκομενα ειναι καψουρα με καποιον Γιωργο.
Ο,τι και να λεει ειναι ψεματα
τι λες ρε μλκ ειναι καψουρα με καποιον Γιωγο και πηδιεται και με τον Mariouklas και δεν ξερω και με καποιον αλλον ,απλα η γκομενα γουστάρει ποικιλια και πηδιεται με 2 -3

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185
Κι εγώ σκέφτομαι ότι λογικά θα τελειώσω όλο αυτό το νταλαβερι.
Κάποτε ξαπόστειλα μια παντρεμένη γιατί έμαθα ότι εκτός από τον άντρα της κι εμένα είχε καμιά 50αριά ακόμα.
Για 4 χρόνια με έπαιρνε τηλέφωνο με απόκρυψη και απέφευγε να μιλήσει ώσπου κάποια στιγμή μπερδεύτηκε και είπε "έλα Δημήτρη μου " (το όνομα του άντρα της αλλά ίσως και άλλων)
Θα έπρεπε να τσαντιστώ που με είπε Δημήτρη ή να πάρω τον άντρα της τηλ να του πω να την σταματήσει από το να με ενοχλεί;

Εγώ πάντως απλά έβαλα τα γέλια, το έκλεισα και το ξέχασα, μέχρι τώρα που μου το θύμισες με αυτή τη φάση.

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.685
Πόντοι
201
Κράτα την κ περνά καλά τα άλλα είναι μαλακίες ,.......στείλε καμία φωτό από την κοπέλα εδώ να δούμε τι λέει ...χωρίς πρόσωπο πάντα!!!

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
514
Πόντοι
21
Φιλε , ευκαιρια να την παρεις απο κωλο ( αν δεν το εχεις κανει ηδη ) , μια αλλη ιδεα ειναι να την κατουρησεις.... αλλα κι οτι αλλο "περιεργο" θελεις... ευκαιρια ειναι...
Μην μασας ,μην ψαρωνεις και μην καψουρευτεις , προχωρα καντης οτι γουσταρεις και χαλαρα -ταυτοχρονα- παμε για αλλα που λενε ....

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.888
Πόντοι
11.096

Αφού σε είπε μόνο Γιώργο πάλι καλά να λες.
20 χρόνων είναι τι περιμένεις αγάπες λουλούδια μονιμότητα κλπ????? Ο ίδιος τά λες δέν χορταίνει σεξ.

Είσαι καψουρης μαζί της? Αν είσαι τήν έκατσες τήν βάρκα.
Αν όχι κάτσε περνά καλά όσο πάει, σεξ οπότε θες εσύ όπως το θες εσύ θά γίνεται, όχι αγάπες καί λουλούδια, κράτα καί μία απόσταση γιατί άμα σε πάρει χαμπάρι ότι δίψας για το καλό σεξ πού κάνει θά σε καβαλήσει καί θά χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις τώρα, εννοώ ότι τής έκατσε κάπως πού είπες αντε γειά....

Αν πάλι είσαι παραδοσιακός νέος παντελονατος δέν σού κάθονται καλά αυτά τότε μην το σκέφτεσαι τήν κάνεις μέ ελαφρά μέ αξιοπρέπεια.

Νά έχεις υπόψην ότι μπορεί να έγινε καί επίτηδες.... Άβυσσος το μυαλό γυναίκας.

Α καί πού είσαι στο επόμενο βόλι ρίξε καί ένα καλό για όλα τά μέλη πού μοιράστηκαν τήν γνώση τούς, έτσι για τήν τιμή.

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.826
Πόντοι
736

Η γνώμη μου είναι ότι το παρελθόν της , είναι παρελθόν της και είναι στο χέρι σου να είσαι το μέλλον της για όσο διαρκέσει ,φίλε μου .

OP
OP
Mariouklas

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Αφού σε είπε μόνο Γιώργο πάλι καλά να λες.
20 χρόνων είναι τι περιμένεις αγάπες λουλούδια μονιμότητα κλπ????? Ο ίδιος τά λες δέν χορταίνει σεξ.

Είσαι καψουρης μαζί της? Αν είσαι τήν έκατσες τήν βάρκα.
Αν όχι κάτσε περνά καλά όσο πάει, σεξ οπότε θες εσύ όπως το θες εσύ θά γίνεται, όχι αγάπες καί λουλούδια, κράτα καί μία απόσταση γιατί άμα σε πάρει χαμπάρι ότι δίψας για το καλό σεξ πού κάνει θά σε καβαλήσει καί θά χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις τώρα, εννοώ ότι τής έκατσε κάπως πού είπες αντε γειά....

Αν πάλι είσαι παραδοσιακός νέος παντελονατος δέν σού κάθονται καλά αυτά τότε μην το σκέφτεσαι τήν κάνεις μέ ελαφρά μέ αξιοπρέπεια.

Νά έχεις υπόψην ότι μπορεί να έγινε καί επίτηδες.... Άβυσσος το μυαλό γυναίκας.

Α καί πού είσαι στο επόμενο βόλι ρίξε καί ένα καλό για όλα τά μέλη πού μοιράστηκαν τήν γνώση τούς, έτσι για τήν τιμή.
σωστές οι παρατηρήσεις φιλε μου σε ευχαριστω οπως και ολα τα μελη τα οποία ανάλωσαν χρόνο για το θεμα μου

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.190
Πόντοι
2.536
Δικαιολογείται ότι απλά μπερδεύτηκε και ότι δεν είχε ποτέ κάποιον γκόμενο ονόματι Γιώργο. Απλά ητνα πριν για καφέ και ήταν ένας Γιώργος στην παρέα. Ίσως γι αυτό
Μετά από τις εξηγήσεις σου και όλη τη γνώση που μεταλαμπάδευσαν οι υπόλοιποι φίλοι εδώ, νομίζω πως ακόμα κι αν αποφασίσεις.να συνεχίσεις να την βλέπεις, δεν πρέπει να της αναφέρεις ποτέ ξανά το περιστατικό αυτό. Ή την παρατάς και κόβεις κάθε δίοδο επικοινωνίας χωρίς να αφήσεις κανένα περιθώριο για επανένωση ούτε σ' αυτή ουτε σε σένα ή συνεχίζεις να την γαμάς καλά και σκληρά χωρίς ζήλειες. Αν σε κόψει αδύναμο θα σε σκίσει.

Απλώς βάζε καπότα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.763
Πόντοι
3.715
το κορίτσι το γλεντάει και καλά κάνει και γλέντα το κι εσύ.

στα 20 σας τι ψάχνετε δηλαδή; Αγκυροβόλιο;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το ολο ζητημα ειναι οτι εχεις τζιμπηθει με μια 20αρα γιατι εαν δε το ειχες κανει δε θα ειχες συναισθηματικη αντιδραση.

Προφανως 20 χρονων θα γουσταρει πουτσα για τη πουτσα.

Για ακομη μια φορα τα παντα γεννωνται απο τις δικες σου προδοκιες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
φίλε νηματοθέτη.
γιώργο σε αποκάλεσε το κορίτσι.
γιώργος-γιάννης-νίκος, η μισή ελλάδα...
πρέπει να παραδεχτείς ότι έκανε φιλότιμη προσπάθεια να θυμηθεί το όνομά σου :confused:
και μόνο γι αυτό πρέπει να την αγαπάς :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom