Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.
Ποιά ειναι η γνωμη σας για ολο αυτο το θεμα
Αφού σε είπε μόνο Γιώργο πάλι καλά να λες.
20 χρόνων είναι τι περιμένεις αγάπες λουλούδια μονιμότητα κλπ????? Ο ίδιος τά λες δέν χορταίνει σεξ.
Είσαι καψουρης μαζί της? Αν είσαι τήν έκατσες τήν βάρκα.
Αν όχι κάτσε περνά καλά όσο πάει, σεξ οπότε θες εσύ όπως το θες εσύ θά γίνεται, όχι αγάπες καί λουλούδια, κράτα καί μία απόσταση γιατί άμα σε πάρει χαμπάρι ότι δίψας για το καλό σεξ πού κάνει θά σε καβαλήσει καί θά χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις τώρα, εννοώ ότι τής έκατσε κάπως πού είπες αντε γειά....
Αν πάλι είσαι παραδοσιακός νέος παντελονατος δέν σού κάθονται καλά αυτά τότε μην το σκέφτεσαι τήν κάνεις μέ ελαφρά μέ αξιοπρέπεια.
Νά έχεις υπόψην ότι μπορεί να έγινε καί επίτηδες.... Άβυσσος το μυαλό γυναίκας.
Α καί πού είσαι στο επόμενο βόλι ρίξε καί ένα καλό για όλα τά μέλη πού μοιράστηκαν τήν γνώση τούς, έτσι για τήν τιμή.