Μαγκες πριν καμια ωρίτσα εγινε το συμβάν. Εχει λιγες μερες που τραβιέμαι με μια φοιτήτρια 20 χρονων μπουμπουκι, η οποια δεν χορταίνει το σεξ θελει 4-5 φορες την μερα καθε μερα και λιγες λεω (με εχει πεθάνει). το λοιπον, αυτη τη φορα πανω στο σεξ με αποκάλεσε Γιώργο ενω δε με λενε ετσι προφανώς. Προφανώς και νευριασα και εφυγα παρόλο που με παρακαλούσε να κάτσω και μου έλεγε πως δεν ειχε ποτε καποιον γιώργο. Έλεγε οτι μπερδεύτηκε, εγω οπως σταθερός δεν αλλαξα γνωμη της ειπα αντε γεια. Τώρα καθεται και μου στελνει μηνυματα τεράστια να απολογείται αλλά εγω δεν εχω καμια όρεξη να ασχοληθώ. Ποιά ειναι η γνωμη σας; φαινεται πολυ εμπειρη στο σεξ σε αντίθεση με αυτα που λεει.
Ποιά ειναι η γνωμη σας για ολο αυτο το θεμα
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό το καταλαβαίνεις έτσι?
Ούτε εσυ τόσο άνετος όπως θέλεις να το παίζεις μέσα εδώ.
Επίσης θέλεις να το κόψεις όχι επειδή εκείνη άρχισε να έχει συναισθήματα, αλλά επειδή αυτό το περιστατικό στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψεις ότι έχεις ΕΣΥ συναισθηματα. Προφανώς έχετε σουπερ χημεία στο κρεββάτι , νόμιζες ότι το ελέγχεις, αλλα μόλις σε είπε Γιώργο έκανες ταμείο είδες τι συμβαίνει και θες να απεμπλακείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σωστός γιατι αλλίως θα φάς κόλλημα που θα σου γαμήσει τις επόμενες σχέσεις.
Εάν όλα ήταν στην καραψωλάρα σου δεν θα άνοιγες θέμα εδώ. Τώρα όμως ψάχνεις μεταξυ σοβαρού και αστείου ανάμεσα στα μέλη του ΒΟΥ ένα τρόπο χειρισμού γιατι ο κολλητός σου εάν του το πεις θα σε κράξει πατόκορφα, θα σου πει να την στειλεις και θα περιμένει να το κάνεις πιέζοντάς σε.
Άσε που θα ίσως σου πει την πιο δηλητηριώδη ατάκα ¨Στα λεγα εγώ..."
Μπορεί όμως κάνω λάθος και όντως είσαι στα @@.
Ε τότε γάμα την μέχρι να ξεχάσει το όνομα του γιώργου το δικό σου και το δικό της.
Η συνταγή λέει:
μονίμος στα ραντεβού σας έξω να σου ρχεται ολόγυμνο απο εσώρουχα, κώλο αυστηρά, χύσιμο μάπα (αλλά και στομα για κατάποση) και τωρα που είναι καλοκαιράκι και ίσως να κάνετε και ντουζάκι μαζί ένα κατούρημα θα βοηθούσε .
Επίσης μην ξεχάσεις την ώρα του γαμησιού τα χαστούκια. (Είναι βασικό συστατικό της θεραπείας).
Προσωπική άποψη όμως, φύγε γιατι θα καψουρευτείς.
(Ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια της μόλυνσης, φυγε πριν γινεις ζόμπι του ερωτά της)