Τώρα με το ποστ μου αυτό ίσως με κάνουν Warned τα παιδιά εδώ, αλλά ποσώς με νοιάζει, αφού εδώ βλέπω όλοι όσοι γράφετε στο thread αυτό βγάζετε τον "καλό" σας εαυτό....
Επειδή είμαι γέννημα θρέμα Γερμανός και το καμαρώνω και το λέω, απο Γερμανούς γονείς, ήρθα σαν μετανάστης εδώ όπως οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί, κλπ.
Αυτό που έχω να πω για την μισοψηφία (όχι πλειοψηφία ή μειοψηφία) είναι πως οι 'Ελληνες είναι λαός λαμόγιο, λουφατζής, δουλεύει στο περίπου πάντα, όλα γίνονται στο περίπου.
Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα (γλυτώνω και το αυτόφωρο αμα λάχει) και βλέπω και ακούω τα χίλια μύρια.
Απλά λυπάμαι που ο Χίτλερ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του. Οι πιο πολλοί 'Ελληνες ζούν με το γλυφιτζούρι "Αθάνατη αρχαία Ελλάδα" κλπ κλπ κλπ..... 'Ομως στην σύγχρονη ιστορία και πραγματικότητα ο 'Ελληνας παρασιτοζωεί είς βάρος των αλλοδαπών, γυναικών και ανδρών. Καλά κάρνουν και σας τα παίρνουν γιατί οι πιο πολλοί το αξίζουν.
Είστε κι εσείς λαός της μετανάστευσης, της ζητιανιάς και της λύπησης, κάτι που ποτέ δεν ήσαν και δεν πρόκειται να γίνει με τους Γερμανούς. Σας έχουμε κατασκευάσει απο την ύδρευση μέχρι και τα φανάρια.....σας έχουμε κυριεύσει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Μια οι Τούρκοι, μια οι Αρβανίτες, μια οι Γερμανοί, δυστυχώς σαν σύγχρονοι δεν ξέρετε να τιμάτε αυτό που σας έμεινε, η υστεροφημία του ονόματος "Ελλάδα".
Με τις υγείες σας!