You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς Ενφορσερ. Που βλέπεις να υπάρχει μίσος? Ποιός μισεί ποιον?Το μίσος είναι η διέξοδος των αποτυχημένων.
Επισκέπτης
Να παν στη χώρα τους και να γυρίσουνε χα χα χα με πιστοποιητικό ότι γαμήσανε.
xaxaxaxa ωραιος...
Το μίσος είναι η διέξοδος των αποτυχημένων.
Δεν μισουμε κανεναν απλως λέμε την αλήθεια...οτι οι αλβανοπακιστάνοι και οι γυφ΄τοουρκοι ειναι για τον πεολα και εμείς είμαστε μαλάκες που σαν έθνος τους εχουμε εδώ
σεβόμασταν την χώρα ή φοβόμασταν την χώρα?1) Βρίζετε τους ΑλβανόΠακιστανούς μετανάστες αλλά ξεχνάτε ότι κι εμείς ήμασταν μετανάστες σε Γερμανίες, Αμερικές και Αυστραλίες !
Ναι ρε μάγκες κι εμείς έχουμε υπάρξει μετανάστες, ακόμα κι εγώ ο ίδιος έχω υπάρξει «μετανάστης» για σπουδές στις ΗΠΑ, πάντα όμως σεβόμασταν την χώρα που μας φιλοξενεί και δεν κλέβαμε/σκοτώναμε/βιάζαμε με την πρώτη ευκαιρία, ακόμα και αν μας έσκιζε τον γκόλο η φτώχια και η ανέχεια.
μάλλον δεν έχεις ακούσει τι έλεγαν για εμάς οι αμερικάνοι.
αν δεν ήμασταν μπουρδέλο σαν χώρα θα φοβόντουσαν και την δικιά μας!
μην πιάνεις και εσύ την αντίστοιχη πιπίλα!
Ειλικρινά δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν αυτού που είπα.
Και δεν έχω διάθεση για επεξηγήσεις.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο τι νομίζει ο καθένας απο εμάς ότι είναι αλήθεια, και στην πραγματικότητα.
Τέλος, όσον αφορά στο πως βλέπουν τους Ελληνες οι Γερμανοί ανατρέξτε στην επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες τουρίστες στο Βερολίνο απο ναζιστες.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο τι νομίζει ο καθένας απο εμάς ότι είναι αλήθεια, και στην πραγματικότητα.
Τέλος, όσον αφορά στο πως βλέπουν τους Ελληνες οι Γερμανοί ανατρέξτε στην επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες τουρίστες στο Βερολίνο απο ναζιστες.
Επισκέπτης
Ειλικρινά δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν αυτού που είπα.
Οι ναζι είναι αλλη περιπτωση..μεμονωμένες περιπτώσεις..Εγω που έχω κάνει παρεά με σουηδους και γερμανους μας πάνε πιο πολυ απο μουσουλμάνους και γενικά μαυριδερούς τύπους.Ισως τα εγγλεζάκια να μας σνομπάρουν αλλά κ παλί μας προτιμουν απο τους "ουγκα ουγκα".
Στην τελική ο Χιτλερ (αν δεν είχαμε αντισταθει μεχρι 8ανατου σαν μαλάκες που είμαστε) δεν μας ειχε στην μαυρη λιστα σαπουνιων...Ειμαστε λευκοί , πολιτισμένοι και με γαμάτη ιστοριά (White poweeeer ΡΕΕ).Τι να καταλάβουν ρε τα ουγκα ουγκα της Ανατολής...Αποτελουν οι ιδεες τους και τα ηθη τους παρελθον το μονο που μένει είναι να εξαλειψουμε αυτες τις τραγικές καρικατουρες και να καθαρισουμε την Ελλάδα απο τις ψείρες και τους μύκητες.
Σωστά !
Πρώτα φοβόμασταν και μετά σεβόμασταν, είναι η σωστή έκφραση.
Ακόμα και εγώ, όταν σαν κωλόγυφτας μαθημένος στο Ελλαδιστάν τόλμησα να πετάξω ένα χαρτάκι στο πεζοδρόμιο της χώρας που ήμουν "μετανάστης" λόγω σπουδών και έφαγα αμέσως το πρόστιμο των 50$ απο παρακείμενο αστυνόμο, έκλασα μέντες και απο εκείνο το σημείο ήμουν τύπος και υπογραμμός.
Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά: Ατιμωρισία, ξέφραγο αμπέλι, μπάτε σκύλοι αλεστε...
Πρώτα φοβόμασταν και μετά σεβόμασταν, είναι η σωστή έκφραση.
Ακόμα και εγώ, όταν σαν κωλόγυφτας μαθημένος στο Ελλαδιστάν τόλμησα να πετάξω ένα χαρτάκι στο πεζοδρόμιο της χώρας που ήμουν "μετανάστης" λόγω σπουδών και έφαγα αμέσως το πρόστιμο των 50$ απο παρακείμενο αστυνόμο, έκλασα μέντες και απο εκείνο το σημείο ήμουν τύπος και υπογραμμός.
Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά: Ατιμωρισία, ξέφραγο αμπέλι, μπάτε σκύλοι αλεστε...
jseyty
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Kατα την γνωμη μου οι μεταναστες δεν ειναι ολοι ιδιοι ...αλλο ειναι Πακιστανος και Πολωνος και αλλο Αλβανος.Δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει ρατσισμος για αυτους ,εχουν κανει τα χιλια εγκληματα σε ολη την Ελλαδα οπου και αν πας κατι θα ακουσεις κατι θα δεις.Λεηλατησανε ολη την ανατολικη αττικη,καταστρεψανε περιουσιες,ληστειες,βιασμοι...εχει ακουσει ποτε κανεις να λενε για σπειρα ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ?για σπειρα ΠΟΛΩΝΩΝ?για σπειρα ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΜΩΣ.....
Δε παιρνω μερος στην κουβεντα για να βρισω η να υπερασπιστω καποιον...Αλλα δυστυχως απεχουμε παρασσαγγες σε θεματα πολιτισμου απο τους προγονους μας...Μια βολτα σε μια τυχαια πλαγια, ρεμα η παραλια της ομορφης αλλα καταγαμημενης απο τους νεο <<ελληνες>> θα μας πεισει ολους..Οποτε μη μιλατε για καθαριοτητα και πολιτισμο μονο επειδη καποιοι κανουν και κανα μπανακι πριν πανε στην ταναπου να καταθεσουν...Η καθαριοτητα και ο πολιτισμος φαινονται σε ολες τις εκδηλωσεις του βιου μας και οχι μονο στο πασαλειμα για να κουκουλωνουμε τις γυφτιες ΜΑΣ..
Κάθε ιδεολογία των άκρων (είτε -αριστερών, είτε -δεξιών) είναι γεμάτη μίσος για τον άλλον.
Εδώ ακροδεξιοί σφάζονται με ακροαριστερούς και αναρχικούς και τούμπαλιν, έστω και αν ανήκουν στην ίδια φυλή, εθνικότητα, θρησκεία. Θα κολώσουν λές να σφάξουν τύπους που είναι απο άλλες εθνικότητες απο την δική τους, τη στιγμή που σφάζονται μεταξύ τους ??
αρα λοιπόν πρώτα κοιτάμε τη μούρη μας και μετά κρίνουμε τους άλλους! (και δεν μιλάω προσωπικά)
εχω απορία εδώ. η μαφία στην αμερική ήταν απο ιταλούς! αυτό οφείλεται που?
οτι είμαστε γαμώ τους λαούς, φτωχοί αλλά τίμιοι μετανάστες διότι κουβαλάμε τόση ιστορία πίσω μας και μπλα μπλα μπλα ή οτι οι ιταλοί πολλοί περισσότεροι έπιασαν τα πόστα οργανώθηκαν και έστησαν μια τέτοια οργάνωση.
εχω απορία εδώ. η μαφία στην αμερική ήταν απο ιταλούς! αυτό οφείλεται που?
οτι είμαστε γαμώ τους λαούς, φτωχοί αλλά τίμιοι μετανάστες διότι κουβαλάμε τόση ιστορία πίσω μας και μπλα μπλα μπλα ή οτι οι ιταλοί πολλοί περισσότεροι έπιασαν τα πόστα οργανώθηκαν και έστησαν μια τέτοια οργάνωση.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Το μίσος είναι η διέξοδος των αποτυχημένων.
Tι ειπες τωρα ....
Εγραψες.
Επισκέπτης
Δεν τους γουστάρω γενικά. Είμαι της άποψης "ο καθένας στον τόπο του".
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...
Πραγματικά παραδέχομαι τα λιγοστά σπίτια που δεν δέχονται αλλοδάπους αλλα σε γενικές γραμμές γάμησετα....
Το θεώρω πολύ άδικο να γίνεται αυτό απο την στίγμη ππου όλοι αυτοί οι "ουγκα ουγκα" θα έπρεπε να βρίσκονται στο πακιστάν η στην αλβανία να γαμάνε τριχώτες μελαψές γυναίκες η στον πάτο του Αιγαίου....όμως αντι αυτού βρίσκονται στην Ελλάδα όπου εκτός οτί πουλάνε μαγκία εδώ και εκει ,έχουν και την δυνάτοτητα να γαμάνε μουνάρες....
Πείτε με φασίστα,ρατσίστη αλλά αν το σκεφτεί κανείς είναι γελοίο τέτιοι άθλιοι μετανάστες να απολαμβανουν τέτια πράγματα...
Τα δικα σου λεφτα ειναι πιο καλα απο αυτα του Αλβανου?
Ο Αλβανος εχει πλαστα και πρεπει να τρωει πορτα ε?
Αν θες πολυτελειες πηγαινε σε στουντιο που δε πανε ξενοι γιατι ειναι ακριβα.
κάτι μου λέει οτι στη περίοδο της κατοχής θα πούλαγες 1 τενεκέ λάδι για ένα οικόπεδο!Στην τελική ο Χιτλερ (αν δεν είχαμε αντισταθει μεχρι 8ανατου σαν μαλάκες που είμαστε) δεν μας ειχε στην μαυρη λιστα σαπουνιων...Ειμαστε λευκοί , πολιτισμένοι και με γαμάτη ιστοριά (White poweeeer ΡΕΕ)
μήπως είσαι απόγονος κανενός τέτοιου μάγκα?
Επισκέπτης
κάτι μου λέει οτι στη περίοδο της κατοχής θα πούλαγες 1 τενεκέ λάδι για ένα οικόπεδο!
μήπως είσαι απόγονος κανενός τέτοιου μάγκα?
Οχι δεν είμαι τετιος....Αλλα καποιες ιδεες των ναζι τις παραδεχομαι γιατι τουλάχιστον αμα ειχαν επικρατησει δεν 8α υπηρχαν οι πακιστανοαλβανοι , οι φυγτοτουρκοι και οι καθε "ουγκα ουγκα" να κανιβαλιζουν στους δρομους της Ελλαδας τωρα και να γαμανε μουνια που δεν τα αξιζουν ουτε στ 1/10...
Επισης τωρα θα ειχε επικρατησει η Αρεια φυλη και αντι για κοντοχοντρες μπαζολες θα υπηρχαν ξανθιες μουναρες...Γενικα η ιδεα του τελειου σωματος και της φυλης με τα καλυτερα χαρακτηριστικα μου αρεσε ωστοσο τα εγκληματα που εκανε ο χιτλερ δεν τα γουσταρα καθολου,.
Επισκέπτης
γιατι δεν συγχωνευονται τα θρεντς να πλακωθειτε με την ανεση σας???
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Διαβαστε αρχαια ιστορια και ισως γινετε λιγο σοφοτεροι και αρκετα καλιτεροι,
Οσο κατα ποσο μας υπολογιζουν στο εξωτερικο το καταλαβενεις απο ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις ,
Αμα εισαι μαλακας δεν σε υπολογιζει κανενας ,
εχει αξια να διαβασετε την αναφορα του FBI για τους Αλβανους. , εκει να δειτε και δεν καταλαβενω γιατι δεν βγενει στο ελληνικο Τυπο .
Ξερετε στο Αμερικανικο ναυτικο για να γινεις Ναυαρχος θα πρεπει να ξερεις Αρχαια Ελληνικα.
Στο ελληνικο Ναυτικο Να πεινεις καθε στη Ριγιλης
Οσο κατα ποσο μας υπολογιζουν στο εξωτερικο το καταλαβενεις απο ποσο μεγαλα αρχιδια εχεις ,
εχει αξια να διαβασετε την αναφορα του FBI για τους Αλβανους. , εκει να δειτε και δεν καταλαβενω γιατι δεν βγενει στο ελληνικο Τυπο .
Ξερετε στο Αμερικανικο ναυτικο για να γινεις Ναυαρχος θα πρεπει να ξερεις Αρχαια Ελληνικα.
Επισκέπτης
Διαβαστε αρχαια ιστορια και ισως γινετε λιγο σοφοτεροι και αρκετα καλιτεροι,
Τι λεει δηλαδη το ΦΒΙ για τους Αλβανους?Αυτα που ξέρουμε ηδη?