Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάνεις λάθος. Η κάθε χώρα πρέπει να εισάγει σύμφωνα με τις ανάγκες της.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Όχι φιλε δεν θα είχα προβλημα με τον τσέχο αδερφό της και γενικά δεν εχω προβλημα με τους Ευρωπαιους ισα ισα τους συμπάθο...Γιατί οι τσέχοι οι αγγλοι οι σουηδοι κτλ δεν είναι μαυριδεροί άπλυτοι και "ουγκα ουγκα αμα πεις κάτι για τον αλαχ θα σε σκοτώσω, ουτε έχουν σκατοφάτσες...
Μεγάλο λάθος να συγκρίνεις τον Τσέχο με τον Γυφτότουρκο Αμντουλ...
Ναι αλλά αν συγκρίνεις τον Τσέχο με μια Τουρκάλα; Ελπίζω να είσαι μικρός στην ηλικία. Νομιζεις οτι ενας Σουηδος ομοιιδεάτης σου σε θεωρει ισο με αυτον; Η κατι σαν αλβανοτουρκο; Και σου ευχομαι να ταξιδεψεις και να γνωρισεις κοσμο απο παντου. Θα ανακαλυψεις ότι στον κόσμο υπάρχουν πολυ ομορφοτερα πραγματα από το να βγαζεις χολή και να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από άλλους. Τι διάολο κουβαλάτε στα κεφαλια σας γαμώτο μου...

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φιλάρα έχεις απόλυτο δίκιο όμως οι κοινωνίες τότε ήταν τελείως διαφορετικά διαρθρωμένες και το πολιτισμικό επίπεδο των Ελλήνων μεταναστών αν μη τι άλλο λίγο υψηλότερο απο αυτό των Αλβανών και Ανατολικοπροερχόμενων φρούτων.Εξάλλου οι Έλληνες μετανάστες προέρχονταν απο συγκεκριμένες ταξικές ομάδες και γεωγραφικές τοποθεσίες.Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι οι περισσότεροι από τους σημερινούς αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα είναι πολιτικοί μετανάστες και όχι οικονομικοί όπως αυτοί θέλουν να λέγονται.Υπάρχει μεγάλη διαφορά.  :think:
΄
Δυστυχώς έχω άλλη γνώμη που βασίζεται σε διαφορετικά δεδομένα από τα δικά σου. επειδή όμως δεν μπορώ να παραστήσω την αυθεντία στο θέμα της μετανάστευσης, είτε της πάλαι ποτέ εξαγωγής πληθυσμών από την Ελλάδα είτε της εισαγωγής πληθυσμών, όπως συμμβάινει τώρα, σέβομαι την γνώμη σου, θεωρώ όμως ότι βασίζεται μόνο στην ενστικτώδη ίσως "αίσθηση ανωτερώτητας" που κάθε πολίτης μιας χώρας αναγνωρίζει στον εαυτό του συγκριτικά με αλλοεθνείς. Ολοι νομίζουν πως είναι καλύτεροι από τους άλλους γιατι αυτό έχουν διδαχθεί να νομίζουν. Αυτό νόμιζαν και οι φίλοι μας οι Γερμανοί και θέλησαν να το κάνουν και υποχρεωτικό για τους υπόλοιπους, με τα γνωστά αποτελέσματα.....

Επισκέπτης
Γιαυτό ψηφίζουμε ΛΑΟΣ να βγει πρώτο και να τους διώξει όλους μια μέρα.  :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Τώρα, σε λίγο, έρχεται ο πανμέγιστος, ο ασύγκριτος, Λακης  :dancing:

Επισκέπτης
Ναι αλλά αν συγκρίνεις τον Τσέχο με μια Τουρκάλα; Ελπίζω να είσαι μικρός στην ηλικία. Νομιζεις οτι ενας Σουηδος ομοιιδεάτης σου σε θεωρει ισο με αυτον; Η κατι σαν αλβανοτουρκο; Και σου ευχομαι να ταξιδεψεις και να γνωρισεις κοσμο απο παντου. Θα ανακαλυψεις ότι στον κόσμο υπάρχουν πολυ ομορφοτερα πραγματα από το να βγαζεις χολή και να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από άλλους. Τι διάολο κουβαλάτε στα κεφαλια σας γαμώτο μου...

Φίλε και πάλι απο τις τουρκάλες χιλιες φορές καλυτερα η ρωσιδα/τσέχα...Σίγα μην πηδαω τις γυναίκες που προόριζοταν για τους "ουγκα ουγκα" και να πηδανε οι αλλοι τις ρωσίδες...Φίλε ειμαι 20 χρονων και έχω μιλισει με Σουηδους πολλους και τους Αλβανουτουρκους δεν τους πανε κα8όλου...Εμας τουλάχιστον μας έχουν σε καλυτερη εκτίμηση...

Επισκέπτης
Δουλεύω με αλβανούς και πολονούς και βλέπω μόνος μου τη συμβαίνει. Διάβασε και καμιά εφημερίδα οικονομική κωστή ρατσιστούλη. Αυτό το νόημα βγάζεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...
Πραγματικά παραδέχομαι τα λιγοστά σπίτια που δεν δέχονται αλλοδάπους αλλα σε γενικές γραμμές γάμησετα....
Το θεώρω πολύ άδικο να γίνεται αυτό απο την στίγμη ππου όλοι αυτοί οι "ουγκα ουγκα" θα έπρεπε να βρίσκονται στο πακιστάν η στην αλβανία να γαμάνε τριχώτες μελαψές γυναίκες η στον πάτο του Αιγαίου....όμως αντι αυτού βρίσκονται στην Ελλάδα όπου εκτός οτί πουλάνε μαγκία εδώ και εκει ,έχουν και την δυνάτοτητα να γαμάνε μουνάρες....
Πείτε με φασίστα,ρατσίστη αλλά αν το σκεφτεί κανείς είναι γελοίο τέτιοι άθλιοι μετανάστες να απολαμβανουν τέτια πράγματα...

Για δες..
Το ήξερα εγώ ότι οι έλληνες πελάτες στριπτιτζάδικων και μπουρδέλων είναι κάτι μεταξύ Μπραντ Πιτ, Τζωρτζ Κλούνει και Μάρκους...

Άρα όσοι κοιλαράδες, κακομούτσουνοι και κακάσχημοι βλέπω σε αυτούς τους χώρους, δεν μπορεί ρε παιδιά, αλλοδαποί θα είναι...

Και είχα ένα άγχος...

Επισκέπτης
Για δες..
Το ήξερα εγώ ότι οι έλληνες πελάτες στριπτιτζάδικων και μπουρδέλων είναι κάτι μεταξύ Μπραντ Πιτ, Τζωρτζ Κλούνει και Μάρκους...

Άρα όσοι κοιλαράδες, κακομούτσουνοι και κακάσχημοι βλέπω σε αυτούς τους χώρους, δεν μπορεί ρε παιδιά, αλλοδαποί θα είναι...

Και είχα ένα άγχος...

Δεν λεω ότι όλοι οι Έλληνες ειναι bodybuilders ,λίγοι προσέχουν και αθλούνται (κακώς) αλλά τουλάχιστον δεν πάμε με παντόφλες στα στριπτιζάδικα και ούτε είμαστε με τα ρούχα της οικοδομής όταν πάμε σε τέτιους χώρους...Και κυρίως κάνουμε κ κανα μπάνιο (οι περισσοτεροι απο εμάς)

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
΄
Δυστυχώς έχω άλλη γνώμη που βασίζεται σε διαφορετικά δεδομένα από τα δικά σου. επειδή όμως δεν μπορώ να παραστήσω την αυθεντία στο θέμα της μετανάστευσης, είτε της πάλαι ποτέ εξαγωγής πληθυσμών από την Ελλάδα είτε της εισαγωγής πληθυσμών, όπως συμμβάινει τώρα, σέβομαι την γνώμη σου, θεωρώ όμως ότι βασίζεται μόνο στην ενστικτώδη ίσως "αίσθηση ανωτερώτητας" που κάθε πολίτης μιας χώρας αναγνωρίζει στον εαυτό του συγκριτικά με αλλοεθνείς. Ολοι νομίζουν πως είναι καλύτεροι από τους άλλους γιατι αυτό έχουν διδαχθεί να νομίζουν. Αυτό νόμιζαν και οι φίλοι μας οι Γερμανοί και θέλησαν να το κάνουν και υποχρεωτικό για τους υπόλοιπους, με τα γνωστά αποτελέσματα.....
όχι-όχι δε παίζει κάτι τέτοιο,αυτά είναι μαλακίες για τους κάφρους.Όλοι είμαστε ίδιοι όμως ευτυχώς όλοι μα όλοι κρινόμαστε μόνο εκ του αποτελέσματος.Και στη τελική οι Αλβανοί δεν έχουν επίπεδο η Δύση! :cheesy:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Χαίρομαι πραγματικά που εισαι 20 χρονων. Φαινόταν. Θα σε συμβούλευα αν στο επιτρεπουν τα οικονομικά σου, να κλειδωσεις τις προκαταληψεις σου στην ντουλαπα σου και να ταξιδέψεις και στην Τουρκία και στην Αλβανία και όπου αλλου μπορεις. Και όταν τυχει να γνωρισεις κάποιον να τον κοιτας στα ματια και όχι στο χρώμα του ή την καταγωγη του. Για το αν οι Σουηδοί/Γερμανοι/Αγγλοι κλπ ομοιδεάτες σου μας θεωρουν ίσους με αυτους ή βαλκάνιους υπανθρωπους ειλικρινα βαριεμαι να σου απαντησω. Και για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα, μια που το φερε ο λόγος για τουρκάλες...
Αυτην την Πετεκ Νιντσοζ την εχω δει απο κοντα...γαμώτο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σιγά μη ταξιδέψει και στα σκόπια και στο κουρδιστάν!

Επισκέπτης
Δεν λεω ότι όλοι οι Έλληνες ειναι bodybuilders ,λίγοι προσέχουν και αθλούνται (κακώς) αλλά τουλάχιστον δεν πάμε με παντόφλες στα στριπτιζάδικα και ούτε είμαστε με τα ρούχα της οικοδομής όταν πάμε σε τέτιους χώρους...Και κυρίως κάνουμε κ κανα μπάνιο (οι περισσοτεροι απο εμάς)

Εσύ πρέπει να είσαι ο τύπος που έχω συναντήσει σε κάτι τσάρκες στη φυλής και ρωτάει συνέχεια από που είναι η κοπέλα;  :think: :think: :think:

Και δεν περνάει ποτέ μέσα.  :jerking: :jerking: :jerking:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σιγά μη ταξιδέψει και στα σκόπια και στο κουρδιστάν!
Συγκεκριμενα, στο κουρδισταν ήταν ένα από τα καλύτερα ταξιδια μου ως τωρα. Αν φοβασαι καθεσαι σπιτι σου. Θα σου στειλω καρτα από το Ντογουμπαγιαζιτ.

Επισκέπτης
Εσύ πρέπει να είσαι ο τύπος που έχω συναντήσει σε κάτι τσάρκες στη φυλής και ρωτάει συνέχεια από που είναι η κοπέλα;  :think: :think: :think:

Και δεν περνάει ποτέ μέσα.  :jerking: :jerking: :jerking:

lol οχι δεν ξέρω για πιον λες και ναι δεν ειμαι σαν μερικους που γαμάνε οτι να ναι..αμα το μουνάκι δεν μου αρέσει δεν θα κάτσω να γαμάω τσιγγάνες οπως εδω μερικόι μέσα...

Επισκέπτης
Χαίρομαι πραγματικά που εισαι 20 χρονων. Φαινόταν. Θα σε συμβούλευα αν στο επιτρεπουν τα οικονομικά σου, να κλειδωσεις τις προκαταληψεις σου στην ντουλαπα σου και να ταξιδέψεις και στην Τουρκία και στην Αλβανία και όπου αλλου μπορεις. Και όταν τυχει να γνωρισεις κάποιον να τον κοιτας στα ματια και όχι στο χρώμα του ή την καταγωγη του. Για το αν οι Σουηδοί/Γερμανοι/Αγγλοι κλπ ομοιδεάτες σου μας θεωρουν ίσους με αυτους ή βαλκάνιους υπανθρωπους ειλικρινα βαριεμαι να σου απαντησω. Και για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα, μια που το φερε ο λόγος για τουρκάλες...
Αυτην την Πετεκ Νιντσοζ την εχω δει απο κοντα...γαμώτο... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οτί και να μου πεις δεν αναίρει το γεγόνος οτι έχουμε στα μπουρδέλα μας μαυριδερους αξύριστους αλλοδαπους που έρχονται με παντόφλες στα μπουρδελα και βρωμάνε ιδρωτίλα γιατι έχουν να πλυθουν απο οταν ηρθαν Ελλάδα καθως και πολλές φορές μερικοί έρχονται με τα λερωμένα τους ρούχα απο την οικοδομή...ΛΟΛ ελεος παιδια μολύνουν την ελλάδα και γάμανε μουνια που κανονικά ουτε στα πιο τρελά τους ονειρα δεν θα γάμαγαν

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα, στο κουρδισταν ήταν ένα από τα καλύτερα ταξιδια μου ως τωρα. Αν φοβασαι καθεσαι σπιτι σου. Θα σου στειλω καρτα από το Ντογουμπαγιαζιτ.

Άμα είσαι τουρκος υποθέτω ότι δε σε χαλάει να πας και στο κουρδιστάν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom