Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Φίλε και πάλι απο τις τουρκάλες χιλιες φορές καλυτερα η ρωσιδα/τσέχα...Σίγα μην πηδαω τις γυναίκες που προόριζοταν για τους "ουγκα ουγκα" και να πηδανε οι αλλοι τις ρωσίδες...Φίλε ειμαι 20 χρονων και έχω μιλισει με Σουηδους πολλους και τους Αλβανουτουρκους δεν τους πανε κα8όλου...Εμας τουλάχιστον μας έχουν σε καλυτερη εκτίμηση...

Μεγάλε για τα θελήματα μας έχει όλη η Ευρώπη,μη το ψάχνεις,όσο για τους μετανάστες δεν είναι τυχαίο που ζουν και δουλεύουν σε όλη την Ευρώπη και όλες οι χώρες της Ε.Ε. τους συντηρούν και δεν τους διώχνουν,κάποιο λόγο θα έχουν!!!
Όσο για τις τουρκάλες κι αυτές μουνάκι έχουν, ζουμερό κι αφράτο κι αν σου τύχει καμμία
δώσ'της τη κωλοτρυπίδα στο χέρι.....!!!!!!!

Έλα πάμε γερά, πάμε δυνατά..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

Επισκέπτης
Όσοι είναι κουμμουνιστές αντιρατσίστές και ότι άλλο παρόμοιο ας μην ασχολήθουν ιδιαίτερα με το post αυτό..
Ρε παιδία όσο σκέφτομαι οτί ένα σωρό κολοαλβανοί, πακιστάνοι,συρριοι και όλα αυτά τα βρωμερά σκατά που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα με τις ανίκανες κυβερνήσεις που έχουμε, έχουν την δυνατότητα να γαμάνε τις θεες ξανθίες κοπέλες του Ανατολικού Μπλοκ τρελαίνομαι...
Δηλαδή ο σκατοαλβανός και ο κάθε γυφτότουρκος να μπορέι να πηδάει τετια γκόμενα που έξω δεν θα του καθόταν με τίποτα...

Κάτσε ρε φίλε.
Οι antifa και οι αντιεξουσιαστές του παρακράτους των Εξαρχείων είναι οι πλέον αρμόδιοι για να μιλήσουν για τους λαθρομετανάστες και ειδικά τους μαυριδερούς. Όπως ξέρει οι antifa είναι και ... αντι-ομοφοβικοί. Δεμ έχουν κανένα πρόβλημα δηλαδή με την πουστιά. Θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να είσαι γραμμένος άνδρας στα χαρτιά και να τον παίρνεις από τον κώλο.

Θα έχεις προσέξει το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι antifa για τους Πακιστανούς και Αφγανούς που ισχυρίζονται ότι απήχθησαν από τη χώρα μας. Μαντεύεις πιστεύω τα αίτια. Οι Πακιστανοί και Αφγανοί δεν γαμάνε μόνο ξανθά Σλάβικα πουτανάκια στα μπουρδέλα. Γαμάνε και Ελληνικά antifa κωλαράκια γι'αυτό τα antifa παλήκάρια κλαίνε όταν χάνεται κάποιος μαυριδερός κωλομπαράς. Τον κλάιει ο κώλος τους!

Πέρα από αυτά πάντως, έχω δει Πακιστανούς , όχι φραγκάτους, μπατήρια, να γαμάνε γκόμενες , μουνάρες, όχι πουτάνες , σε χώρες όπως η Αυστρία , η Γερμανία , η Σουηδία και η Νορβηγία!  Οι γκόμενες εκεί πειραματίζονται με τους πάντες!

Επισκέπτης
Κάτσε ρε φίλε.
Οι antifa και οι αντιεξουσιαστές του παρακράτους των Εξαρχείων είναι οι πλέον αρμόδιοι για να μιλήσουν για τους λαθρομετανάστες και ειδικά τους μαυριδερούς. Όπως ξέρει οι antifa είναι και ... αντι-ομοφοβικοί. Δεμ έχουν κανένα πρόβλημα δηλαδή με την πουστιά. Θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να είσαι γραμμένος άνδρας στα χαρτιά και να τον παίρνεις από τον κώλο.

Θα έχεις προσέξει το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι antifa για τους Πακιστανούς και Αφγανούς που ισχυρίζονται ότι απήχθησαν από τη χώρα μας. Μαντεύεις πιστεύω τα αίτια. Οι Πακιστανοί και Αφγανοί δεν γαμάνε μόνο ξανθά Σλάβικα πουτανάκια στα μπουρδέλα. Γαμάνε και Ελληνικά antifa κωλαράκια γι'αυτό τα antifa παλήκάρια κλαίνε όταν χάνεται κάποιος μαυριδερός κωλομπαράς. Τον κλάιει ο κώλος τους!

Πέρα από αυτά πάντως, έχω δει Πακιστανούς , όχι φραγκάτους, μπατήρια, να γαμάνε γκόμενες , μουνάρες, όχι πουτάνες , σε χώρες όπως η Αυστρία , η Γερμανία , η Σουηδία και η Νορβηγία!  Οι γκόμενες εκεί πειραματίζονται με τους πάντες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Να ψάξεις να βρεις στατιστικές για το ποια ήταν η νούμερο ένα εθνικότητα στην παρανομία στη δεκαετία του 30 στην Αμερική. Θα εκπλαγείς από το πολιτισμικό επίπεδο, τομέας στον οποίον προφανώς θα χεις κανει 3-4 διδακτορικά για να βγαζεις τόσο αβασανιστα πορίσματα.

Ομολογώ ότι αυτή τη μαλακία την έχω διαβάσει σε όλα τα αναρχικά φόρουμ. Στο athens.indymedia , στο anarchy.gr και σε όλα τα site που αναπτύσουν την antifa ιδεολογία τους οι Αλβανολάγνοι και Πακιστανολάγνοι αντιρατσιστές που σηνήθως είναι και ... αντι-ομοφοβικοί!

Αναφέρεται σε μια στατιστική του κώλου, που αφορούσε μια κωλο-γειτονιά του queen's ή του hoboken , με εξεταζόμενο δείγμα πληθυσμού λιγότερο από το 0,001% του πληθυσμού της NY. Αυτό βέβαια το αποσιωπούν οι χασικλήδες ανάρχες που θέλουν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες μετανάστες ήταν το ίδιο με τους Αλβανούς υπανθρώπους.

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι αυτή τη μαλακία την έχω διαβάσει σε όλα τα αναρχικά φόρουμ. Στο athens.indymedia , στο anarchy.gr και σε όλα τα site που αναπτύσουν την antifa ιδεολογία τους οι Αλβανολάγνοι και Πακιστανολάγνοι αντιρατσιστές που σηνήθως είναι και ... αντι-ομοφοβικοί!

Αναφέρεται σε μια στατιστική του κώλου, που αφορούσε μια κωλο-γειτονιά του queen's ή του hoboken , με εξεταζόμενο δείγμα πληθυσμού λιγότερο από το 0,001% του πληθυσμού της NY. Αυτό βέβαια το αποσιωπούν οι χασικλήδες ανάρχες που θέλουν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες μετανάστες ήταν το ίδιο με τους Αλβανούς υπανθρώπους.
μιλάμε για πολύ  πυρ.............. :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μη στεναχώριεστε για τους Αλβανούς μόλις παραλαβή  πρωθυπουργός  η Ντόρα θα τους ξαποστείλει  όλους ? Ντόρα η αλαβανοφάγα

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τραβελια τουρκικα εδω το καλο το πραγμα.

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
για ολους οσους νομιζουν οτι οι ελληνες στο εξωτερικο ειναι κατι παραπανω απο τους αλβανους, ας ρωτησουν λιγο καναν αγγλο, γαλλο, ιταλο και ισπανο (ειδικα αυτους τους δυο) ποσο παραπανω μας εχουν απο τους αλβανους... και συγκεκριμενα, παιζει και να θεωρειται και ψιλοψαγμενο να εισαι αλβανος, για ελληνας σχεδον καθολου ομως... (μονο οταν γαμαω ξενες ανεβαζω το εθνικο φρονημα: ooh konstantinos, always with greeks from now on - ohhh all the greeks fuck like you? - αυτες ειναι ατακες που εχω ακουσει απο ολες τις ξενες που εχω φαει, α ρε πουστηδες χρυσαυγιτες για σας δουλευω ρεεεεε --- και εδω αφιερωμενο σε ολους τους χρυσαυγιτες: ενας κυπριος αποελιστας φανατικος, (ε ενταξει δε λεω τιποτα αλλο...) ετυχε, να εχει πηδηξει μια κινεζα 30αρα που ετυχε να ξεσκισω κι εγω, η μαλλον οχι κι εγω, ΕΓΩ, και αυτο το λεω γιατι η γκομενα στο 20αλεπτο γυρναει και μου λεει τοσο γαμας συνηθως? οχι της λεω καπου εδω τελειωνω, αλλα με τις μπυρες δεν θα τελειωσω πριν το μισαωρο. και εκει φωτιζεται το χαμογελο, α λεει, dimitris wouldnt last more than 5 minutes, now i dont have a bad opinion for greeks και εγω τις λεω (ενω συνεχιζω να σπρωχνω) greeks and cypriots are not the same mori malako, μου κανει what? i said something like baby in greek χαχαχαχαχαχα) Τεσπα.

εεεπειτα, οσων αφορα τους τσεχους και τους σλοβακους, ας μην αρχισω τα περι απλυτων και δεν ειναι σαν τους αλβανους γιατι τους ειδα καλα και αυτους...

μαγκες, τα περι ελλαδας με το που βγειτε στο εξωτερικο ξεχαστε τα, και μην νομιζετε οτι θα σας παρει κανεις στα σοβαρα επειδη 10 εκατομυρια νομιζουνε (κι εγω πριν φυγω) οτι επειδη καποτε... καποιοι... καναν, αρα ισοβια ειναι βασιλιαδες του κοσμου...

Εκτος και αν πεσετε σε γκομενα που εχω φαει οποτε πειτε οτι ειστε ελληνες και θα γαμησετε μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και πληρωνουμαι κατι μαλακες σαν εσενα μετα , να σπουδαζουν,
καλα να πάθουμαι.
για ολους οσους νομιζουν οτι οι ελληνες στο εξωτερικο ειναι κατι παραπανω απο τους αλβανους, ας ρωτησουν λιγο καναν αγγλο, γαλλο, ιταλο και ισπανο (ειδικα αυτους τους δυο) ποσο παραπανω μας εχουν απο τους αλβανους... και συγκεκριμενα, παιζει και να θεωρειται και ψιλοψαγμενο να εισαι αλβανος, για ελληνας σχεδον καθολου ομως... (μονο οταν γαμαω ξενες ανεβαζω το εθνικο φρονημα: ooh konstantinos, always with greeks from now on - ohhh all the greeks fuck like you? - αυτες ειναι ατακες που εχω ακουσει απο ολες τις ξενες που εχω φαει, α ρε πουστηδες χρυσαυγιτες για σας δουλευω ρεεεεε --- και εδω αφιερωμενο σε ολους τους χρυσαυγιτες: ενας κυπριος αποελιστας φανατικος, (ε ενταξει δε λεω τιποτα αλλο...) ετυχε, να εχει πηδηξει μια κινεζα 30αρα που ετυχε να ξεσκισω κι εγω, η μαλλον οχι κι εγω, ΕΓΩ, και αυτο το λεω γιατι η γκομενα στο 20αλεπτο γυρναει και μου λεει τοσο γαμας συνηθως? οχι της λεω καπου εδω τελειωνω, αλλα με τις μπυρες δεν θα τελειωσω πριν το μισαωρο. και εκει φωτιζεται το χαμογελο, α λεει, dimitris wouldnt last more than 5 minutes, now i dont have a bad opinion for greeks και εγω τις λεω (ενω συνεχιζω να σπρωχνω) greeks and cypriots are not the same mori malako, μου κανει what? i said something like baby in greek χαχαχαχαχαχα) Τεσπα.

εεεπειτα, οσων αφορα τους τσεχους και τους σλοβακους, ας μην αρχισω τα περι απλυτων και δεν ειναι σαν τους αλβανους γιατι τους ειδα καλα και αυτους...

μαγκες, τα περι ελλαδας με το που βγειτε στο εξωτερικο ξεχαστε τα, και μην νομιζετε οτι θα σας παρει κανεις στα σοβαρα επειδη 10 εκατομυρια νομιζουνε (κι εγω πριν φυγω) οτι επειδη καποτε... καποιοι... καναν, αρα ισοβια ειναι βασιλιαδες του κοσμου...

Εκτος και αν πεσετε σε γκομενα που εχω φαει οποτε πειτε οτι ειστε ελληνες και θα γαμησετε μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε και πάλι απο τις τουρκάλες χιλιες φορές καλυτερα η ρωσιδα/τσέχα...Σίγα μην πηδαω τις γυναίκες που προόριζοταν για τους "ουγκα ουγκα" και να πηδανε οι αλλοι τις ρωσίδες...Φίλε ειμαι 20 χρονων και έχω μιλισει με Σουηδους πολλους και τους Αλβανουτουρκους δεν τους πανε κα8όλου...Εμας τουλάχιστον μας έχουν σε καλυτερη εκτίμηση...
όταν μεγαλώσεις λίγο τράβα μια βόλτα Κων/πολη μεριά, Σμύρνη, και έλα πες μου αν τις γαμούσες ή όχι!
τουρισμό απο google earth μπορούμε να κάνουμε όλοι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μη στεναχώριεστε για τους Αλβανούς μόλις παραλαβή  πρωθυπουργός  η Ντόρα θα τους ξαποστείλει  όλους ? Ντόρα η αλαβανοφάγα

ο πατερας της τους έφερε...ηταν πολύ το μαρούλι..ο προδότης..

Trelosporitis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πει κανεις? Κατι μαλακες :jerking: σαν και του λογου σας και με τετοιες αντιληψεις ειναι αυτοι που γαμανε την Ελλαδα και οχι οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι.Εχω ζησει 15 χρονια στη Γερμανια κ γνωρισα πολλα ατομα αλλων ε8νικοτητων απο κα8ε μερος του πλανητη. Διδαγμα 1: Ποτε μη βγαζεισ συμπερασμα για καποιο ατομο απο την ε8νικοτητα του και 2:μη δινεις βαση στο χρωμα τον τοπο καταγωγησ και λοιπες μαλακιες αλλα προσπα8ησε να δεισ στην ψυχη του. Αλλα τι λεω? Κατι τυπαδες σαν και σας μολις δουν μεταναστη αλλαζουν πεζοδρομιο η τον κοιταν περιφρονητικα. Εσεις οι γνησιοι απογονοι τν αρχαιων Ελληνων που παρεπιπτοντως ηταν ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ λαος ;)

Επισκέπτης
Τι να πει κανεις? Κατι μαλακες :jerking: σαν και του λογου σας και με τετοιες αντιληψεις ειναι αυτοι που γαμανε την Ελλαδα και οχι οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι.Εχω ζησει 15 χρονια στη Γερμανια κ γνωρισα πολλα ατομα αλλων ε8νικοτητων απο κα8ε μερος του πλανητη. Διδαγμα 1: Ποτε μη βγαζεισ συμπερασμα για καποιο ατομο απο την ε8νικοτητα του και 2:μη δινεις βαση στο χρωμα τον τοπο καταγωγησ και λοιπες μαλακιες αλλα προσπα8ησε να δεισ στην ψυχη του. Αλλα τι λεω? Κατι τυπαδες σαν και σας μολις δουν μεταναστη αλλαζουν πεζοδρομιο η τον κοιταν περιφρονητικα. Εσεις οι γνησιοι απογονοι τν αρχαιων Ελληνων που παρεπιπτοντως ηταν ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ λαος ;)

Δεν με νιάζει αν είναι καλοί μερικοί απο αυτους αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ειναι ψευτομάγκες και κέφτρόνια του κεράτα...Έχεις το θράσος να συγκρίνεις τον βρωμίαρη αλβανό η πακιστάνο που εκτος απο της ηλιθιες αντιλήψεις που έχει (βλ.θρησκευμα) έχει και το πιο άθλιο σουλούπι?ΛΟΛ τετιοι μετανάστες να λειπουν..Τους αγγλους , σουηδους κτλ τους παω πιο πολύ τουλάχιστον ξέρουν να κάνουν κανά μπάνιο που και που και δεν μολύνουν την Ελλάδα με ψείρες και μύκητες ουτε πουλάνε μαγγία...
Ενα λεω :Παντόφλες ,σκισμένα τζιν με σοβάδες απο την οικοδομη και ιδρωτίλα για κολωνια και πάμε να γαμήσουμε...Ωραια ε?
και μιας και είπες για τους αρχαίους Ελλήνες ναι είμασταν φιλόξενοι με αυτούς που έπρεπε..αλλά τους μαυριδερους "ουγκα ουγκα" περσες τουσ τσακίσαμε....
Το επίπεδο των φυγτότουρκων φαίνεται μόνο κ μονο απο τα τελευταια καραγκιοζιλικια:Βγήκαν τα "ουγκα ουγκα" στους δρόμους και φώναζαν για την ταινια "300" και ακόμα πιο πρόσφατα για την αναγνώριση της σφαγής των Αρμενιών..Ρε ουστ στο διαολο να πάνε...Είναι ξεφτιλιστικό για καθε Έλληνα να τους φιλοξενει και να τους υποστηριζει υστερα απο οσα εχουν κάνει στον Έλληνικο πολιτισμο και όχι μονο...Ενας λόγος που παω τους Αμερικάνους τουλάχιστον είναι οτι συμμαζευουν λιγάκι τους "ουγκα ουγκα"...Πεταξτε τους έξω ρε απο τον πολιτισμο κ απο τα μουνία..Δεν τους αξίζουν

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στάνταρ οι «πιπίλες» που κρατάνε στο στόμα τους όλοι οι δήθεν «δημοκρατικοί», «φιλελεύθεροι» και «αντί-ρατσιστές».

1) Βρίζετε τους ΑλβανόΠακιστανούς μετανάστες αλλά ξεχνάτε ότι κι εμείς ήμασταν μετανάστες σε Γερμανίες, Αμερικές και Αυστραλίες !

Ναι ρε μάγκες κι εμείς έχουμε υπάρξει μετανάστες, ακόμα κι εγώ ο ίδιος έχω υπάρξει «μετανάστης» για σπουδές στις ΗΠΑ, πάντα όμως σεβόμασταν την χώρα που μας φιλοξενεί και δεν κλέβαμε/σκοτώναμε/βιάζαμε με την πρώτη ευκαιρία, ακόμα και αν μας έσκιζε τον γκόλο η φτώχια και η ανέχεια.

2) Βρίζετε τους Αλβανούς που πάνε στα μπουρδέλα, αλλά τις αλβανίδες πουτάνες τις γαμάτε μια χαρά !

Δεν βρίζουμε τους Αλβανούς που πάνε στα μπουρδέλα, αλλά τους άξεστους, άπλυτους, βρωμύλους, λεχρίτες, χλεμπονιάριδες μετανάστες που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τις πουτάνες. Βρωμιάρα, άπλυτη, λεχρίτισα πουτάνα ομοίως τρωει το κράξιμο της... Προσωπικά δε, μεταξύ μιας μουνάρας Αλβανίδας πουτάνας και ενός μπάζου Ελληνίδας πουτάνας θα προτιμήσω την Ελληνίδα...

3) Μόνο οι μετανάστες είναι άπλυτοι ? Μερικοί Έλληνες πάνε πίσω ???

Από τους 100 μετανάστες, οι 95 είναι χλεμπονιάριδες, βρωμίκουλοι, γλιτσεροί. Απο τους 100 Έλληνες, οι 95 είναι καθαροί και ξέρουν ότι πάνε να γαμίσουν και το σέβονται. Και ναι, το 95% των βρωμίλων μεταναστών και το 5% των Ελλήνων είναι το ίδιο αντιπαθητικοί.

4) Άμα δεν πάνε και στα μπουρδέλα να γαμήσουν πως θα την βγάλουν ? Με την μαλακία ή με τον βιασμό ?

Κατ αρχήν τον βιασμό τον εξασκούν, πάνε δεν πάνε στα μπουρδέλα. Δεύτερον στα αρχίδια μας πως θα την βγάλουν. Άμα πάνε να γαμήσουν το πρόβατο στην στάνη δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι πλυμένοι ή όχι. Από την ώρα που πάνε να γαμήσουν σε μπουρδέλο όπου υπάρχει και άλλος κόσμος οφείλουν να σέβονται τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Αλλιώς να κάτσουν σπίτι τους.

Και για να μην μου πρήξετε τον πούτσο όλοι εσείς οι «αντί-ρατσιστές» να σας πω ότι με όσους σέβονται τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται στον ίδιο χώρο (μπουρδέλο) ψάχνοντας το ίδιο πράγμα (να γαμήσουν) και είναι καθαροί και περιποιημένοι, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και τους σέβομαι όπως σέβομαι οποιοδήποτε άλλον Έλληνα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ναι μωρέ τους μογγολοειδείς μετανάστες να γαμάνε αυτά τα αμόλυντα πλάσματα... Ντροπή! Και την κρατάγανε την παρθενιά τους για το ξανθό γένος και αυτές αλλά η καταραμένη ορφάνια βλέπεις...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
4) Άμα δεν πάνε και στα μπουρδέλα να γαμήσουν πως θα την βγάλουν ? Με την μαλακία ή με τον βιασμό ?

Να παν στη χώρα τους και να γυρίσουνε χα χα χα με πιστοποιητικό ότι γαμήσανε.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Αφηστε τις ιδεολογίες και τα πλαίσια σκέψης, καθαρίστε το μυαλό σας και αντιληφθείτε τι γίνεται γυρω μας. Απλα, χωρις πολλα πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom