για ολους οσους νομιζουν οτι οι ελληνες στο εξωτερικο ειναι κατι παραπανω απο τους αλβανους, ας ρωτησουν λιγο καναν αγγλο, γαλλο, ιταλο και ισπανο (ειδικα αυτους τους δυο) ποσο παραπανω μας εχουν απο τους αλβανους... και συγκεκριμενα, παιζει και να θεωρειται και ψιλοψαγμενο να εισαι αλβανος, για ελληνας σχεδον καθολου ομως... (μονο οταν γαμαω ξενες ανεβαζω το εθνικο φρονημα: ooh konstantinos, always with greeks from now on - ohhh all the greeks fuck like you? - αυτες ειναι ατακες που εχω ακουσει απο ολες τις ξενες που εχω φαει, α ρε πουστηδες χρυσαυγιτες για σας δουλευω ρεεεεε --- και εδω αφιερωμενο σε ολους τους χρυσαυγιτες: ενας κυπριος αποελιστας φανατικος, (ε ενταξει δε λεω τιποτα αλλο...) ετυχε, να εχει πηδηξει μια κινεζα 30αρα που ετυχε να ξεσκισω κι εγω, η μαλλον οχι κι εγω, ΕΓΩ, και αυτο το λεω γιατι η γκομενα στο 20αλεπτο γυρναει και μου λεει τοσο γαμας συνηθως? οχι της λεω καπου εδω τελειωνω, αλλα με τις μπυρες δεν θα τελειωσω πριν το μισαωρο. και εκει φωτιζεται το χαμογελο, α λεει, dimitris wouldnt last more than 5 minutes, now i dont have a bad opinion for greeks και εγω τις λεω (ενω συνεχιζω να σπρωχνω) greeks and cypriots are not the same mori malako, μου κανει what? i said something like baby in greek χαχαχαχαχαχα) Τεσπα.
εεεπειτα, οσων αφορα τους τσεχους και τους σλοβακους, ας μην αρχισω τα περι απλυτων και δεν ειναι σαν τους αλβανους γιατι τους ειδα καλα και αυτους...
μαγκες, τα περι ελλαδας με το που βγειτε στο εξωτερικο ξεχαστε τα, και μην νομιζετε οτι θα σας παρει κανεις στα σοβαρα επειδη 10 εκατομυρια νομιζουνε (κι εγω πριν φυγω) οτι επειδη καποτε... καποιοι... καναν, αρα ισοβια ειναι βασιλιαδες του κοσμου...
Εκτος και αν πεσετε σε γκομενα που εχω φαει οποτε πειτε οτι ειστε ελληνες και θα γαμησετε μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ