Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι το πρόβλημα δεν είναι θέμα ράτσας ανθρώπων , αλλά καθαρά θέμα υγιεινής . Πρέπει ένα σωστό μπουρδέλο να επιβάλει μια καλή κατάσταση υγιεινής στους πελάτες του . Για σκέψου να περιμένεις να "επισκεφτείς" την εργαζόμενη κοπέλα και να βγει από μέσα ένας σούπερ μπίχλας . Σου κόβει την όρεξη , αν και στην πραγματικότητα δεν αλλάζει και κάτι είναι καθαρά ψυχολογικό το όλο θέμα. Και στο κάτω κάτω πρέπει να σεβόμαστε και την επαγγελματία , που μην ξεχνάτε ότι κάνει και ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα .

Επισκέπτης
"Η νομοθεσία λοιπόν που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία" δεν εφαρμόζεται ούτε στα μπουρδέλα ούτε στα studio.Mια τσάρκα αστιάτρου θα τα έκλεινε σχεδόν όλα,για να μην πω όλα.

Εγώ γουστάρω να μην επιβάλλω σε κανένα μαγαζί το πως θα δουλέψει αλλά να το επιβάλλει η συγκεκριμένη νομοθεσία που υπάρχει.Και αν σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν διαταράσεται η υγιεινή του μαγαζιού από αλλοδαπούς,να μπαίνουν και αυτοί.
Λοιπόν, επειδή έτυχε να πέσω στο συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά ΤΟΣΕΣ μαλακίες μαζεμένες είχα καιρό να διαβάσω, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη...
Σε μπουρδέλο πας για να γαμήσεις ρε φίλε. Εσύ θες και μπαίνεις μέσα. Άμα δε γουστάρεις το πελατολόγιο, το άρωμα, τον πολυέλαιο, το ντεκόρ ή τα πόμολα στις πόρτες ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ. Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κανένα μαγαζί το πώς θα δουλέψει, υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία για αυτό. Από τη στιγμή που αυτή τηρείται, αν δε σου κάνει ένα μαγαζί, κανείς δε σε υποχρεώνει να ξαναπατήσεις. Η νομοθεσία λοιπόν έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
Τον αραπη κι αν τον πλενεις    :booty: :booty:
καθαρος θα σε γαμισει......    :booty: :booty:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε παληκαρια ερχομαι απο μεταξι τωρα...
αυτα τα ντελα στο τελος της Ιασωνος (προς την πλ Καραισκακη) ηταν φισκα στους μαυρους και στους μελαμψους ,δεν ειδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ελληνα μεσα  :idiot: :uglystupid: , (ONLY PAKISTANS) , τι διαλο γινεται την τανα μου μεσα ?  :headbang: :tickedoff:  :birdman:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
σαν τι θες να γινεται.....ΠΗΔΑΕΙ ο κοσμος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom