Κάρυ είναι ρε μεγάλε - όχι κρεμμύδια.Οι Ασιάτες όλο κρεμύδια τρώνε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Παντως στα σαλονια των μπουρδελων περισσοτερο με ενοχλει η ανυποφορη αποπνιχτικη ατμοσφαιρα των τσιγαρων,παρα οι ξενοι(εκτος μεμονωμενων περιπτωσεων οπου ο ξενος ''συναγωνιστης'' που βρισκεται στο σαλονι εχει αρωματιστει με σκατα κ εχει να πλυθει απο οταν γεννηθηκε!!) .
Θελουνε σφαλιαρα οι τσατσαδες που ειναι ντουμανια κ δεν ανοιγουν και κανα παραθυρο ή για λιγο την πορτα ωστε να φυγει λιγο η καπνιλα
και αυτό το άρωμα που ψεκάζουν...Γάμησέ τα! Πουτανοδακρυγόνο!
Φυσικα κ εχω πετυχει βρωμιαρηδες Ελληνες,αλλά συνηθως μεγαλης ηλικιας ή πολυ ευτραφεις!!Αν βλέπεις τον Αλβανό όταν γυρνάει από την οικοδομή,μην περιμένεις να είναι καθαρός.Όπως δεν είναι και οι αντίστοιχοι Έλληνες.Στην πλειοψηφία τους όμως είναι καθαροί πλέον.Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Ή μήπως δεν έχεις τύχει σε βρωμιάρηδες Έλληνες;
Δεν ξερω αν το βραδυ στο κλαμπ μερικοι απο αυτους κρυβουν την μποχα με αρωμα,αλλα τις υπολοιπες ωρες εχω διαπιστωσει πως οχι...
και αυτό το άρωμα που ψεκάζουν...Γάμησέ τα! Πουτανοδακρυγόνο!
Γαμησι με μασκα απο εδω και περα...
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Κάρυ είναι ρε μεγάλε - όχι κρεμμύδια.
Εγώ τους έχω δει να αγοράζουν κρεμμύδια.Ξερά.Το κάρυ μπορεί να το τρώνε συμπληρωματικά.Κρεμμύδια όμως τρώνε!
Σαν αυτά!!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Γαμησι με μασκα απο εδω και περα...
οινόπνευμα και μπεταντίν!
Στο φυλης 59 ή 69,καποιες φορες ειχα προσεξει οτι ψεκαζαν με ψεκαστικο που ειχε αρωμα ακριβως σαν το κατρουλιο.....και αυτό το άρωμα που ψεκάζουν...Γάμησέ τα! Πουτανοδακρυγόνο!
που το βρηκαν ρε πουστη μου?
Στην αρχη νομιζα οτι κατουριοταν ο τσατσος κ μυριζε παντα ετσι,αλλα ετυχα μια φορα σε live ψεκασμο του Σαλονιου!!πωπω μποχα.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Φυσικα κ εχω πετυχει βρωμιαρηδες Ελληνες,αλλά συνηθως μεγαλης ηλικιας ή πολυ ευτραφεις!!
Δεν ξερω αν το βραδυ στο κλαμπ μερικοι απο αυτους κρυβουν την μποχα με αρωμα,αλλα τις υπολοιπες ωρες εχω διαπιστωσει πως οχι...
Μπήκε μια μέρα στο μπουρδέλο το 69 στο ισόγειο ένας τύπος περίπου 25 ετών,Έλληνας,και φύγαμε οι υπόλοιποι από το σαλόνι.Μιλάμε,η σκατίλα ήταν τρομερή...Μετά από λίγο τον είδαμε να φεύγει.Μάλλον τον σούταρε η τσατσά...
Λάθος - το κάρυ είναι το βασικό. Τέλος πάντων, όλα είναι spicy που τρώνε - βάζουν κι άλλα μπαχαρικά μέσα.Εγώ τους έχω δει να αγοράζουν κρεμμύδια.Ξερά.Το κάρυ μπορεί να το τρώνε συμπληρωματικά.Κρεμμύδια όμως τρώνε!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Στο φυλης 59 ή 69,καποιες φορες ειχα προσεξει οτι ψεκαζαν με ψεκαστικο που ειχε αρωμα ακριβως σαν το κατρουλιο.....
Στην αρχη νομιζα οτι κατουριοταν ο τσατσος κ μυριζε παντα ετσι,αλλα ετυχα μια φορα σε live ψεκασμο του Σαλονιου!!πωπω μποχα.
το χω πάθει και γω! έχεις βρεθεί πάνω σε τίναγμα σεντονιών να πάθεις ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!???????????????????
Τι είπες τώρα ρε συ. Χεσμένος δηλαδή - πλάκα κάνεις...Μπήκε μια μέρα στο μπουρδέλο το 69 στο ισόγειο ένας τύπος περίπου 25 ετών,Έλληνας,και φύγαμε οι υπόλοιποι από το σαλόνι.Μιλάμε,η σκατίλα ήταν τρομερή...Μετά από λίγο τον είδαμε να φεύγει.Μάλλον τον σούταρε η τσατσά...
Δεν ειχα την χαρά .το χω πάθει και γω! έχεις βρεθεί πάνω σε τίναγμα σεντονιών να πάθεις ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!???????????????????
Όσο κ' να βρωμαει παντως δυσκολα πας στο 60αρι των στουντιο που μαλιστα περιλαμβανει μονο το βασικο προγραμμα και ειναι πιο ξεπετα απο ορισμενα μπουρδελα!!Οποτε φυλης κι ας εχει δακρυγονα,αν και μερικες φορες ειναι τοσο εντονα που δεν παλευονται
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Δεν ειχα την χαρά .
Όσο κ' να βρωμαει παντως δυσκολα πας στο 60αρι των στουντιο που μαλιστα περιλαμβανει μονο το βασικο προγραμμα και ειναι πιο ξεπετα απο ορισμενα μπουρδελα!!Οποτε φυλης κι ας εχει δακρυγονα,αν και μερικες φορες ειναι τοσο εντονα που δεν παλευονται
Αστα ρε τύπε, γαμάμε μέσα στο βιολογικό πόλεμο!
φίλε μου έχω γνωρίσει πακιστανούς που είναι πολύ ποιο καθαροί από πολούς λευκούς και λευκούς ποιο βρώμικους από τον ποιο βρώμικο πακιστανό.
αλλά ρωτάω και το εξής όταν πολούς από αυτούς τους έχουν και εργάζονται για 15 ώρες με 15 ευρώ μεροκάματο για πες μου που θα μέινουν και τι θα φάνε και που λευτά για σαπούνι.
.....αυτο που επαθα εγω να μην τυχει σε κανενα......τραυματισμενος λογω πτωσης απο μηχανη στην Λερο........με βαζουν στο καραβι για να ερθω στην Αθηνα για χειρουργειο.....τελευταια μερα καλοκαιριου και το καραβι του Αγουδημου τιγκα.......κι ερχονται διπλα μου να κατσουν 3 Πακιστανοι , εγω να μην μπορω να μετακινηθω.......ακομα θυμαμαι την βρωμα που εβγαζαν.......σταση σε καθε λιμανι και οι 17 πιο μαρτυρικες ωρες της ζωης μου.........
tsakatsoukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν, επειδή έτυχε να πέσω στο συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά ΤΟΣΕΣ μαλακίες μαζεμένες είχα καιρό να διαβάσω, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη...
Σε μπουρδέλο πας για να γαμήσεις ρε φίλε. Εσύ θες και μπαίνεις μέσα. Άμα δε γουστάρεις το πελατολόγιο, το άρωμα, τον πολυέλαιο, το ντεκόρ ή τα πόμολα στις πόρτες ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ. Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κανένα μαγαζί το πώς θα δουλέψει, υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία για αυτό. Από τη στιγμή που αυτή τηρείται, αν δε σου κάνει ένα μαγαζί, κανείς δε σε υποχρεώνει να ξαναπατήσεις. Η νομοθεσία λοιπόν έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείται προφυλακτικό, δεν υπάρχει μετάδοση ΣΜΝ. Και μην πει κανείς αν σπάσει ή αν δε βάλει ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Αν σπάσει σε Έλληνα βρωμιάρη δεν υπάρχει κίνδυνος? Αν σπάσει σε αλλοδαπό καθαρό και πάλι δεν υπάρχει? Αν σπάσει σε Έλληνα καθαρό?? Ξέρετε πόσα ΣΜΝ κυκλοφορούν εκεί έξω στα καλά clubάκια και στα κυριλλέ καφέ?? Το θέμα είναι να υπάρχουν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειινής και όχι να παίζεις με τις πιθανότητες, γιατί τότε είσαι καμμένος.
Η πουτάνα νομίζεις ρε ελληνάρα ότι σε δέχεται γιατί είσαι όμορφος?? ή γιατί είσαι και όμορφος, γαμάς και καλά, έχεις και χιούμορ, είσαι και καλό παιδί, είσαι και μαγκάκος, έχεις και καλή δουλειά και ξέρεις και από καλό λάδι?? σιγά ρε φίλε, ξεκόλλα!! Η πουτάνα σε δέχεται γιατί πληρώνεις! και όσο πληρώνει και ο Αλβανός ή ο Πακιστανός ή ο Κογκολέζος, θα γαμάει την ίδια πουτάνα που γαμάς κι εσύ. Έτσι είναι. Α! δε σου αρέσει? Δύο επιλογές έχεις τότε. Ή κόψε τις πουτάνες και τράβα γάμα μουνιά που θα σου κάθονται για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που πληρώνεις ή αν έχεις να διαθέσεις παραπάνω χρήματα από τον μετανάστη πήγαινε γάμα με παραπάνω χρήματα πουτάνες που αυτός δεν τον παίρνει να γαμήσει, έτσι θα ξεχωρίσεις από αυτόν. Όχι με το ποιος είσαι, αλλά με το πόσα δίνεις. Και όσο δίνεις τα ίδια, είσαι ίδιος, πάρτο χαμπάρι και ξύπνα! Από κει και πέρα το πόσο ανοχή μπορεί να έχει καποια κοπέλα σε οίκο ανοχής, αυτό είναι στη διακριτική της ευχέρεια, δεν μπορείς να της το επιβάλλεις. Αυτά...
Και ένα σχόλιο για τον τίτλο του θέματος. '' Μα'υρο στα μπορδέλα που βάζουν ξένους. Only Greeks. Πες ότι γίνεται αυτό. Only Greeks λοιπόν. Μετά από λίγο, με την ίδια λογική θα πρέπει να γίνει ''Only clean Greeks''. Συνεχίζοντας την ίδια ακριβώς λογική θα γίνει ''Only clean not fat Greeks''. Και γιατί όχι και ''Only clean not fat beautiful Greeks'' κτλ κτλ. Δεν πας σε νυφοπάζαρο φίλε, σε μπουρδέλο πας!
Σε μπουρδέλο πας για να γαμήσεις ρε φίλε. Εσύ θες και μπαίνεις μέσα. Άμα δε γουστάρεις το πελατολόγιο, το άρωμα, τον πολυέλαιο, το ντεκόρ ή τα πόμολα στις πόρτες ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ. Δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κανένα μαγαζί το πώς θα δουλέψει, υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία για αυτό. Από τη στιγμή που αυτή τηρείται, αν δε σου κάνει ένα μαγαζί, κανείς δε σε υποχρεώνει να ξαναπατήσεις. Η νομοθεσία λοιπόν έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείται προφυλακτικό, δεν υπάρχει μετάδοση ΣΜΝ. Και μην πει κανείς αν σπάσει ή αν δε βάλει ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Αν σπάσει σε Έλληνα βρωμιάρη δεν υπάρχει κίνδυνος? Αν σπάσει σε αλλοδαπό καθαρό και πάλι δεν υπάρχει? Αν σπάσει σε Έλληνα καθαρό?? Ξέρετε πόσα ΣΜΝ κυκλοφορούν εκεί έξω στα καλά clubάκια και στα κυριλλέ καφέ?? Το θέμα είναι να υπάρχουν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειινής και όχι να παίζεις με τις πιθανότητες, γιατί τότε είσαι καμμένος.
Η πουτάνα νομίζεις ρε ελληνάρα ότι σε δέχεται γιατί είσαι όμορφος?? ή γιατί είσαι και όμορφος, γαμάς και καλά, έχεις και χιούμορ, είσαι και καλό παιδί, είσαι και μαγκάκος, έχεις και καλή δουλειά και ξέρεις και από καλό λάδι?? σιγά ρε φίλε, ξεκόλλα!! Η πουτάνα σε δέχεται γιατί πληρώνεις! και όσο πληρώνει και ο Αλβανός ή ο Πακιστανός ή ο Κογκολέζος, θα γαμάει την ίδια πουτάνα που γαμάς κι εσύ. Έτσι είναι. Α! δε σου αρέσει? Δύο επιλογές έχεις τότε. Ή κόψε τις πουτάνες και τράβα γάμα μουνιά που θα σου κάθονται για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που πληρώνεις ή αν έχεις να διαθέσεις παραπάνω χρήματα από τον μετανάστη πήγαινε γάμα με παραπάνω χρήματα πουτάνες που αυτός δεν τον παίρνει να γαμήσει, έτσι θα ξεχωρίσεις από αυτόν. Όχι με το ποιος είσαι, αλλά με το πόσα δίνεις. Και όσο δίνεις τα ίδια, είσαι ίδιος, πάρτο χαμπάρι και ξύπνα! Από κει και πέρα το πόσο ανοχή μπορεί να έχει καποια κοπέλα σε οίκο ανοχής, αυτό είναι στη διακριτική της ευχέρεια, δεν μπορείς να της το επιβάλλεις. Αυτά...
Και ένα σχόλιο για τον τίτλο του θέματος. '' Μα'υρο στα μπορδέλα που βάζουν ξένους. Only Greeks. Πες ότι γίνεται αυτό. Only Greeks λοιπόν. Μετά από λίγο, με την ίδια λογική θα πρέπει να γίνει ''Only clean Greeks''. Συνεχίζοντας την ίδια ακριβώς λογική θα γίνει ''Only clean not fat Greeks''. Και γιατί όχι και ''Only clean not fat beautiful Greeks'' κτλ κτλ. Δεν πας σε νυφοπάζαρο φίλε, σε μπουρδέλο πας!
Στο φυλης 59 ή 69,καποιες φορες ειχα προσεξει οτι ψεκαζαν με ψεκαστικο που ειχε αρωμα ακριβως σαν το κατρουλιο.....
Τί έγραψες ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τί έγραψες ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ???
τι ειπε ο ανθρωπας ρε! :o
τα παντα ολα!
το ενα το αλλο!
τι ειπε ο ανθρωπας ρε! :o
τα παντα ολα!
το ενα το αλλο!
ψεκαστικό...κατουρλιό...κατουριόταν ο τσάτσος...έγραψε ο τύπος....αχαχαχαχ
Φίλε σίγουρα δεν επιβάλει κανένας σε κανένα τίποτα, εξάλου δημοκρατία έχουμε....και σίγουρα είναι επιλογή του καθενός μας να πηγαίνει στα μπουρδέλα, στα στούντιο,στη γκομενά του ή ακόμη στη γυναίκα του.Ομως είναι δικαίωμα του καθενός μας και η κριτική, η άποψη, η θέση, η ενημέρωση που σίγουρα μέσα σε αυτό το forum όλοι κάνουμε.Οταν στο εστιατόριο που συνηθίζω να τρώω δω κάτι στραβό σε θέμα που αφορά τη καθαριότητα θα το μεταφέρω σίγουρα στούς τυχόν φίλους και συνδετημόνες, και δεν θα ξαναπατήσω εκεί. Αν θέλουν οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΡΑΚΙΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ να "μαμήσουν" να κάνουν το μπανάκι τους και να πάνε , γιατί έτσι πρέπει να κάνει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό και τους συνανθρώπους του.ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΥΡΟΟΟ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ οποιασδήποτε φυλής άν θες.Λοιπόν, επειδή έτυχε να πέσω στο συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά ΤΟΣΕΣ μαλακίες μαζεμένες είχα καιρό να διαβάσω, θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη...