apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Y.Γ.Υπάρχουν μπουρδέλα/στούντιο που δεν επιτρέπουν την είσοδο στους αλλοδαπούς;;;!!!
ναι
μερικα εχουν και πινακιδες εξω
only greek
Y.Γ.Υπάρχουν μπουρδέλα/στούντιο που δεν επιτρέπουν την είσοδο στους αλλοδαπούς;;;!!!
Δηλαδή δεν δέχονται ούτε:Άγγλους,Γάλλους,Πορτογάλους,Σουηδούς,Γερμανούς και γαλαζοαίματους της Ε.Ε.;;;!!!ναι
only greek
Στα στουντιο δεν μπαινουν ξενοι ετσι κ αλιως δεν ειναι τοσο μαλακες να δωσουν 50 ευρωMία είναι η λύση:το χέρι βαθυά στην τσέπη και ct!!!
Και ποια ειναι αυτα?????????????ναι
only greek
Δηλαδή είμαστε μαλάκες οι Έλληνες;;;!!!Στα στουντιο δεν μπαινουν ξενοι ετσι κ αλιως δεν ειναι τοσο μαλακες να δωσουν 50 ευρω
Άκου και σημείωνε:Και ποια ειναι αυτα?????????????
μπραβο γαμιαΆκου και σημείωνε:
Tα μπουρδέλα μπροστά από το προξενείο:Σουηδίας,Αγγλίας,Γαλλίας,Γερμανία κτλ!!!
Τους βρωμιάρηδες Έλληνες τους έδιωχνε;;;!!!Πρόσφατα που ειχα πάει στη Διδύμου 18-20? αυτο με τη μπλε πορτα εκει που δουλεύει η Ηρα η Ρωσιδα βυζαρού η τσατσά έδιωχνε τους βρωμιάρηδες αλλοδαπούς ρεσπετκ στην τσατσά!
Θα αποκτήσεις και εσύ την πείρα μου αργά η γρήγορα μην στεναχωριέσαι!!!μπραβο γαμια
εγώ μέσα. την έκραξα την τσατσάΕιναι απλα τα πραματα παληκαρακια , με το που βλεπουμε πακιστανιλα μεσα στο ιδρυμα ,την κανουμε με ελαφρα... μετα οι μαγαζατορες σιγα σιγα θα πιανουν το νοημα και δε θα τους αφηνουν να μπαινουν
αλλα να το συμφωνησουμε ολοι μαζι ,ετσι ? ;)
εγώ μέσα. την έκραξα την τσατσά
να σου πω κατι ... θελουν να τους βαζουν ? γουστο τους καπελο τους ,δεν κανουμε εμεις κουμαντο στο μαγαζι τους , αλλα εγω το χω καθιερωσει , με το που βλεπω Πακιστανο μεσα ,την κανω ... πιστευω οτι αν το κανουμε ολοι αυτο , θα το πιασουνε το νοημα...
παντως ας το παρουνε χαμπαρι , οτι με το που βλεπουμε τσατσαδες να διωχνουνε αλλοδαπους το οικημα ανεβαινει στην εκτιμηση μας , και οι ιδιοι "χτιζουν" μονιμη πελατεια , στο χερι τους ειναι να πανε καλα οι δουλειες τους ,για να μην τρωνε μαυρο και αναγκαζονται σα λιγουρια να ζητιανευουνε 15 ευρα απο μαυριδερους μουστακαληδες... ;)
Ωραια θα τα χω υποψιν μου!!Άκου και σημείωνε:
Tα μπουρδέλα μπροστά από το προξενείο:Σουηδίας,Αγγλίας,Γαλλίας,Γερμανία κτλ!!!
Σωστο και αυτο!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ.
ΟΠΟΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ Η ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς ΕΧΕΙ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ
Από ηπατίτιδα όμως;Μπααααα, όποιος ξαπλώνει Υπτίως δεν κινδυνεύει από Υπατίτιδα.
Από ηπατίτιδα όμως;