Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Με τι 8ρασος τολμας και τα λες αυτα?Εδω τζαμία τους εχουμε αφήσει...Τους φιλοξενούμε ..Στην κωνσταντινουπολη οι γρκριζοι λυκοι εχουν λυσαξει να μας φανε...Οι παπαδες μονο μεταξυ τους φαγόνονται και αντε το πολυ πολυ να χωθουν σε κανα πολιτικο ζητημα...

Δηλαδη τι ενοεις να παω μπροστα?με το να υποστηριζουν πακιστονοαλβανους και γυφτοτουρκους και λοιπα αποβρασματα της Ανατολης?Λολ δεν παμε καλααα....Μια χαρα ειναι το κεφαλι μου το δικο σου προσεχε γιατι δυστυχως βλεπω και αλους σαν και σενα με αποτελεσμα να αποκτάνε εδαφος οι Αλβανοι κτλ στην Ελλάδα

Εδω και κάμποσα ποστ έχεις αρχίσει να παραληρείς.

Δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνεις. Πειράζει το ύφος σου και η ξερολιά σου.

Δε θέλω να σε προσβάλλω, πρόσεχε όμως λίγο τον τρόπο σου.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τώρα με το ποστ μου αυτό ίσως με κάνουν Warned τα παιδιά εδώ, αλλά ποσώς με νοιάζει, αφού εδώ βλέπω όλοι όσοι γράφετε στο thread αυτό βγάζετε τον "καλό" σας εαυτό....

Επειδή είμαι γέννημα θρέμα Γερμανός και το καμαρώνω και το λέω, απο Γερμανούς γονείς, ήρθα σαν μετανάστης εδώ όπως οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί, κλπ.

Αυτό που έχω να πω για την μισοψηφία (όχι πλειοψηφία ή μειοψηφία) είναι πως οι 'Ελληνες είναι λαός λαμόγιο, λουφατζής, δουλεύει στο περίπου πάντα, όλα γίνονται στο περίπου.

Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα (γλυτώνω και το αυτόφωρο αμα λάχει) και βλέπω και ακούω τα χίλια μύρια.

Απλά λυπάμαι που ο Χίτλερ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του. Οι πιο πολλοί 'Ελληνες ζούν με το γλυφιτζούρι "Αθάνατη αρχαία Ελλάδα" κλπ κλπ κλπ..... 'Ομως στην σύγχρονη ιστορία και πραγματικότητα ο 'Ελληνας παρασιτοζωεί είς βάρος των αλλοδαπών, γυναικών και ανδρών. Καλά κάρνουν και σας τα παίρνουν γιατί οι πιο πολλοί το αξίζουν.

Είστε κι εσείς λαός της μετανάστευσης, της ζητιανιάς και της λύπησης, κάτι που ποτέ δεν ήσαν και δεν πρόκειται να γίνει με τους Γερμανούς. Σας έχουμε κατασκευάσει απο την ύδρευση μέχρι και τα φανάρια.....σας έχουμε κυριεύσει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Μια οι Τούρκοι, μια οι Αρβανίτες, μια οι Γερμανοί, δυστυχώς σαν σύγχρονοι δεν ξέρετε να τιμάτε αυτό που σας έμεινε, η υστεροφημία του ονόματος "Ελλάδα".

Με τις υγείες σας!

Συμφωνώ με όσα λές για τη πλειοψηφία και όχι τον άθλιο όρο μισοψηφία που επέλεξες, των Ελλήνων.
Ξέρω όμως ότι σαν Έθνος όπου πάμε προοδεύουμε καί τιμάμε όποια χώρα μας φιλοξενεί.
Κάτι που δεν κάνεις εσύ. Είναι τουλάχιστον θρασσύ και αγενές να μιλάς έτσι για τη χώρα που σε φιλοξενεί.
Κανένας Έλληνας επίσης δε βγήκε να κάψει Γερμανική σημαία, όπως με αήθεια κάνουν οι ξυπόλιτοι που τρώνε παραπάνω από ένα κομμάτι ψωμί.
Ακόμα πιο τραγική είναι η αναφορά σου στο Ναζισμό. Είναι απίστευτο μετά από 60 χρόνια να υπάρχουν Γερμανοί που τιμούν και αναφέρουν τέτοιες γελοιότητες σε μια χώρα που υπέφερε από τον Πόλεμο, του οποίου κύριοι εκφραστές ήσασταν εσείς. Θέλει μεγάλο θράσσος και αναισχυντία - λέξεις που ελπίζω ότι καταλαβαίνεις, όντας εδώ - όπως και έλλειψη ηθικής για να τα λές αυτά. Ο Νίτσε για Άρεια φυλή είχε τους Έλληνες, τους Γερμανούς τους είχε μόνο για λουκάνικα και μπύρες.

Επισκέπτης
Δεν το κλείνετε λέω εγώ... γιατί μια ωραία αγωγούλα θα μπορούσατε να την φάτε..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ξέρω όμως ότι σαν Έθνος όπου πάμε προοδεύουμε καί τιμάμε όποια χώρα μας φιλοξενεί.

Διαφωνώ. Η πλειοψηφία των Ελλήνων (όχι όλοι) τείνουν να το ρίχνουν στην κλαψα όταν είναι εκτός και συσπειρώνονται κάνοντας παρέα μεταξύ τους. Και δε σταματάνε να λένε για τους βλάκες Αγγλους, Γερμανούς, Αμερικάνους και πόσο μάγκες είναι οι Ελληνες. Φυσικά κάνουν τουμπεκί γιατί η εκεί αστυνομία δέρνει.

Ο Νίτσε για Άρεια φυλή είχε τους Έλληνες, τους Γερμανούς τους είχε μόνο για λουκάνικα και μπύρες.

Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω. Ο Νίτσε μιλαγε για ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες. Και αυτοί δεν υπάρχουν πια.

Επισκέπτης
Δεν το κλείνετε λέω εγώ... γιατί μια ωραία αγωγούλα θα μπορούσατε να την φάτε..
πέστα ρε κορίτσι μου αντί να κάθονται και να προβληματιστούν τι σκατά πρέπει να κάνουμε σε αυτό τον τόπο εμείς σαν έλληνες την μια  μας  φταίνε οι αλβανοί την άλλη οι πακιστανοί πότε οι κκε πότε οι πασοκ οι ναζι και βάλε  εμείς σαν άτομα τι στο διάολο θα κανουμε τιποτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στον κόσμο μας τα ακούς αλογοσκούφη?
πήδα μαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν το λες για εμένα, τράβα ανέβασε καμιά τσόντα και μην ασχολείσαι χα χα, αν όχι, με το ΚΚΕ και την αναρχογιάφκα των Εξαρχείων που λένε άλλοι χα χα χα δεν εχω ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαφωνώ. Η πλειοψηφία των Ελλήνων (όχι όλοι) τείνουν να το ρίχνουν στην κλαψα όταν είναι εκτός και συσπειρώνονται κάνοντας παρέα μεταξύ τους. Και δε σταματάνε να λένε για τους βλάκες Αγγλους, Γερμανούς, Αμερικάνους και πόσο μάγκες είναι οι Ελληνες. Φυσικά κάνουν τουμπεκί γιατί η εκεί αστυνομία δέρνει.

Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω. Ο Νίτσε μιλαγε για ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες. Και αυτοί δεν υπάρχουν πια.

Ναι; Για αυτό σε όλες τις χώρες έχουν προοδεύσει και έχουν τη φήμη επιτυχημένου Επαγγελματία και Επιστήμονα;
Όντως, σαν υπόδειγμα έφερνε τους Αρχαίους Έλληνες. Που απόγονοί τους είμαστε εμείς, όσοι Τούρκοι και αν συνέρευσαν στα πεδινά τις Ελλάδος. Για αυτό πολλοί παλιοί ρωτούσαν, από που είσαι. Ξέραν τι Τουρκόγυφτοι υπάρχουν. Να μη πω για τους Χορούς τη μουσική και τις παραδόσεις, τρέχουσες, που χάνονται στα χρόνια, που ναι, οι αλβανοί χα χα χα κυνηγούσαν με τα τέσσερα στις στέπες της Ασίας.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι; Για αυτό σε όλες τις χώρες έχουν προοδεύσει και έχουν τη φήμη επιτυχημένου Επαγγελματία και Επιστήμονα;
Όντως, σαν υπόδειγμα έφερνε τους Αρχαίους Έλληνες. Που απόγονοί τους είμαστε εμείς, όσοι Τούρκοι και αν συνέρευσαν στα πεδινά τις Ελλάδος. Για αυτό πολλοί παλιοί ρωτούσαν, από που είσαι. Ξέραν τι Τουρκόγυφτοι υπάρχουν. Να μη πω για τους Χορούς τη μουσική και τις παραδόσεις, τρέχουσες, που χάνονται στα χρόνια, που ναι, οι αλβανοί χα χα χα κυνηγούσαν με τα τέσσερα στις στέπες της Ασίας.

Εχουν προοδεύσει ορισμένοι. Αυτό έλειπε. Η πλειοψηφία όμως; Και μιας και έχεις άποψη, θα ξέρεις ότι και οι Τούρκοι έχουν προοδεύσει και οι Ινδοί και οι Κινέζοι. Δε νομίζω ότι εδώ μπορείς να αποδείξεις κάτι.

Α, εισαι απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων. Μάλιστα. Εντάξει.

Εδω σταματάω μια συζήτηση βασισμένη στη λογική. Τα παραμύθια δεν είναι το φόρτε μου.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οποιος μενει Ελλαδα να μη μας ζαλιζει τα @@ και κλαψομουνιαζει-Αν δεν γουσταρετε καριολες πισω στις χωρες σας-Εχω ταξιδεψει σε παρα πολλα κρατη Ευρωπη και Αμερικη αλλα παντου ημουν κυριος και σωστος-Ειναι θεμα χαρακτηρα στον καθενα-Εχετε λιγο το γαμημενο''Γνωθι σ`αυτον''παλιοκαριολες και σταματηστε το κλαμα-Ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως εθνικοτητας αν ειναι οκ τυπακια και cool ατομα νταραβεριζομαι μαζι τους-Ακομα και σε ενα παλικαρι Πακιστανι που τον βλεπω πρωι-απογευμα και του δινω επειδη γουσταρω-Απολιτιστες καριολες ανθελληνες που θα κανετε και μαθημα εδω μεσα-Στα τσακιδια και βρειτε τα με την παρτη σας
Οπως υπαρχουν μουνοπανα Ελληνες ετσι υπαρχουν και Γερμανοι(πολλοι κομπλεξικοι αρκετοι-καποιοι οκ-)αλλα και ολοι οι αλλοι

Επισκέπτης
Αν το λες για εμένα, τράβα ανέβασε καμιά τσόντα και μην ασχολείσαι χα χα, αν όχι, με το ΚΚΕ και την αναρχογιάφκα των Εξαρχείων που λένε άλλοι χα χα χα δεν εχω ιδιαίτερα προβλήματα.

είδες που είσε και ανιστόρητος οι αλβανοί οι έλληνες και οι ρουμάνοι είναι οι 3 πρώτοι λαοί που από την αρχαιότητα υπήρχαν στα βαλκάνια.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εχουν προοδεύσει ορισμένοι. Αυτό έλειπε. Η πλειοψηφία όμως; Και μιας και έχεις άποψη, θα ξέρεις ότι και οι Τούρκοι έχουν προοδεύσει και οι Ινδοί και οι Κινέζοι. Δε νομίζω ότι εδώ μπορείς να αποδείξεις κάτι.

Α, εισαι απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων. Μάλιστα. Εντάξει.

Εδω σταματάω μια συζήτηση βασισμένη στη λογική. Τα παραμύθια δεν είναι το φόρτε μου.

Ναι είμαι, αν δεν είσαι εσύ λυπάμαι.
Ορισμένοι; Ορισμένοι είναι που δεν προόδευσαν.
Άμα αμφισβητείς την καταγωγή μας, που πια την παραδέχονται όλοι, πλην των ανθρώπων με παρωπίδες και μισσελήνων, οι απόψεις σου είναι τουλάχιστον μη αντικειμενικές και αντιεπιστημονικές.

είδες που είσε και ανιστόρητος οι αλβανοί οι έλληνες και οι ρουμάνοι είναι οι 3 πρώτοι λαοί που από την αρχαιότητα υπήρχαν στα βαλκάνια.

μπουχα χαχ οι αρχαίοι Ιλλύριοι υποθέτω. Τι έχτισαν; χα χα χα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Άμα αμφισβητείς την καταγωγή μας, που πια την παραδέχονται όλοι, πλην των ανθρώπων με παρωπίδες και μισσελήνων, οι απόψεις σου είναι τουλάχιστον μη αντικειμενικές και αντιεπιστημονικές.

Αν είσαι απευθείας απόγονος, θα ήθελα να δω το pedigree σου

Δεν ήξερα οτι αντιπροσωπεύεις την επιστημονική κοινότητα.

Κρίνοντας απο τον τρόπο γραφής σου είσαι και πιτσιρικάς και περιορισμένης αντίληψης.

Και τώρα σε αφήνω να συνδιαλλαγείς με τους ομοίους σου

Επισκέπτης

μπυχα χαχ οι αρχαίοι Ιλλύριοι υποθέτω. Τι έχτισαν; χα χα χα
ασχετο το τι έχτισαν εσυ τους αποκαλείς όλους σλαυους.
και να σου πώ και κάτι άλλο κάνε μια βόλτα στην Αθήνα να δείς επάνω στην εφαρμογή νόμον και διατάξεων να δείς τελικά εδώ σε αυτή την χώρα αν ο αλβανός είναι αλβανός η αν αλβανοί είμαστε εγώ και εσύ.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπου χαχαχαχα είμαι μεγαλύτερός σου και αναγράφω τα της επιστημονικής κοινότητας.
Χαίρομαι που αντιπαραθέτεις επιχειρήματα χαχα

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ασχετο το τι έχτισαν εσυ τους αποκαλείς όλους σλαυους.
και να σου πώ και κάτι άλλο κάνε μια βόλτα στην Αθήνα να δείς επάνω στην εφαρμογή νόμον και διατάξεων να δείς τελικά εδώ σε αυτή την χώρα αν ο αλβανός είναι αλβανός η αν αλβανοί είμαστε εγώ και εσύ.

Συμφώνησα με τον αμετανόητο Γερμανό παραπάνω για πολλά από τα σημερινά μας. Ίδιοι με αυτούς, ούτε βρισιά.

Επισκέπτης
Μπου χαχαχαχα είμαι μεγαλύτερός σου και αναγράφω τα της επιστημονικής κοινότητας.
Χαίρομαι που αντιπαραθέτεις επιχειρήματα χαχα
να σου πω και κάτι φίλε μου με τα μυαλά που κουβαλάς κάνεις λάθος τακτική απέναντι στους αλβανούς και γενικά στους αλοδαπούς.
όσο πολεμας να είναι στο περιθώριο τόσο μεγαλύτερο κακό κάνεις στους έλληνες.
απλα γιατί αν απαιτούσες οι αλοδαποί να έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς στην εργασία και να υπάρχει έλεχος απο το κράτος πες μου ποιος θα έπαιρνε στην δουλειά του αλοδαπούς την στιγμή που ο έλληνας στην δουλειά του είναι ποιο ποιοτικός και αποδοτικος?
με το να τον έχεις στο περιθώριο όμως αυτος με τα λιγότερα που παίρνει είναι περιζήτητος οι έλληνες η νεα γενιά δεν μπαίνει μέσα στον κατασκευαστικό τομέα και σε λίγα χρόνια οι αλοδαποί θα παίζουν στο γήπεδο χωρίς αντίπαλο και εσυ θα βρίζεις εμένα και εγώ εσενα.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Που είδες να μην θέλω να υπάρχει νομικό πλαίσιο για τους αλλοδαπούς;
Αυτό έπρεπε να υπάρχει. Ίδια και περισσότερα δικαιώματα έχουν στη πράξη που τα εκμεταλεύτηκαν οι γνωστοί, εξ αρχής. Πολλοί δουλεύουν περισσότερο από Έλληνες και προόδευσαν. Δεν είμαστε όμως το ίδιο. Γενικά και πολύ περισσότερο στη χώρα μας. Γκέτο δημιουργούνται και κινούνται ανξέλεγκτα. Πράγματα που προβληματίζουν όλους.

Επισκέπτης
Που είδες να μην θέλω να υπάρχει νομικό πλαίσιο για τους αλλοδαπούς;
Αυτό έπρεπε να υπάρχει. Ίδια και περισσότερα δικαιώματα έχουν στη πράξη που τα εκμεταλεύτηκαν οι γνωστοί, εξ αρχής. Πολλοί δουλεύουν περισσότερο από Έλληνες και προόδευσαν. Δεν είμαστε όμως το ίδιο. Γενικά και πολύ περισσότερο στη χώρα μας. Γκέτο δημιουργούνται και κινούνται ανξέλεγκτα. Πράγματα που προβληματίζουν όλους.
πες που ζητάς να παίρνουν τα ίδια λεφτά ασφάλεια ώστε να κοστίζει ο Αλβανός το ίδιο με τον έλληνα και κριτήριο να είναι η ποιότητα εργασίας και η αποδοτικότητα ποτε? όταν δεν θα υπάρχουν έλληνες με εμπειρία?
αν απαιτείς αυτά τοτε θα απαιτείς και άλλα εγώ και εσύ τον μισό μήνα δεν έχουμε δικαίωμα να μπούμε στο κέντρο με το αυτοκίνητο μας οι αλβανοί και οι άλοι αλοδαποί οργώνουν άρα στην ουσία εγώ και εσύ δεν ήμαστε οι αλβανοι σε αυτή την χώρα?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αυτό έγραψα. Αν υπήρχε πλαίσιο και κάναν τη δουλειά τους, πολύ λίγοι θα παραπονούντουσαν. Αλλά είναι σαν ξέφραγκο αμπέλι.

Επισκέπτης
Αυτό έγραψα. Αν υπήρχε πλαίσιο και κάναν τη δουλειά τους, πολύ λίγοι θα παραπονούντουσαν. Αλλά είναι σαν ξέφραγκο αμπέλι.
δεν φταίνε όμως οι αλοδαποί το κράτος μας φταίειπου εφαρμόζει αυτή την πολιτική εις βάρος του λαού για την κονόμα των λίγων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom