islandlover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 1.300
- Πόντοι
- 200
Ακόμα καλοκαίρι
Ναι ισως η καλυτερη εποχή και ιδιαίτερα σε όσους ειναι και χειμερινοί κολυμβητές , εχει γονιτσες πάμπολλες να ξεμοναχιάσεις οτιδηποτε θηλυκό ασκεί το ίδιο χόμπι....Πολύ πιο ήσυχα και ήρεμα , περα απο την οχλοβοή του καλοκαιριού....
Ακόμα καλοκαίρι
Το ξέρει ο φίλος σου οτι τον παίζεις με τις φωτογραφίες της γυναίκας του;Ας ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία από καλοκαίρι bye the way αυτή η κωλαρα ανοίκει σε γυναίκα φίλου μου
Φυσικά και οχι αλλά το βίντεο αυτό που έγινε σκριν η φωτό αυτή μου ζήτησε να το βγάλωΤο ξέρει ο φίλος σου οτι τον παίζεις με τις φωτογραφίες της γυναίκας του;
Κι αν μπαίνει και ο φίλος σου και ενημερώνεται...Ας ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία από καλοκαίρι bye the way αυτή η κωλαρα ανοίκει σε γυναίκα φίλου μου
Δεν έχει ιδέα για το siteΚι αν μπαίνει και ο φίλος σου και ενημερώνεται...
Τι ακριβώς βίντεο ήθελε να την βγάλεις?Φυσικά και οχι αλλά το βίντεο αυτό που έγινε σκριν η φωτό αυτή μου ζήτησε να το βγάλω
Μου φαίνεται τα θέλει ο κώλος τηςΦυσικά και οχι αλλά το βίντεο αυτό που έγινε σκριν η φωτό αυτή μου ζήτησε να το βγάλω
Βίντεο για το ινστα όπως περπατούσε με το μαγιό να την τραβάω από πίσωΤι ακριβώς βίντεο ήθελε να την βγάλεις?
Οπως λέει και ο φίλος από πάνω τα θέλει ο κωλος της...το δημοσίευσε το βίντεο?Βίντεο για το ινστα όπως περπατούσε με το μαγιό να την τραβάω από πίσω
Ναι κανονικά στο ίνσταγκραμΟπως λέει και ο φίλος από πάνω τα θέλει ο κωλος της...το δημοσίευσε το βίντεο?