Ξεχασμένες...
διαστημικός κώλος
Ξεχασμένες...
Άσε τα κορίτσια, αν τα καυλώνει ας το κάνουν.Όχι ότι δεν ξέραμε πως όποιο βρωμοπούτανο τα πετάξει έξω έχει ψυχολογικά και αποζητά την προσοχή, όμως το να γεμίζεις ΟΛΟ το σώμα με απαίσια τατουάζ είναι ένας τέλειος δείκτης της ανισορροπίας σου.
Μ'αρέσει που έχει και το σταυρό στη γάμπα, ενώ σε άλλη εποχή θα την είχαν κάψει ζωνταντή.
μιλαμε για μεγαλη γκαυλα κορμάκι για πολλα γούστα. ειναι τιγκα ειναι τιγκα στον αφρό και τη πουτίγκαΒγαίνοντας από πισίνα η γυναίκα μου, το μαγιό της είχε πάει στα πλάγια και είδαν κολαράκι σε όλο το ξενοδοχείο ;)
o ορισμός του ΚΩΛΟΥ ME ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ!!!Ξεκινάμε λίγο δυνατά...!!!
Πλάκα μας κάνετε και οι δύο?μιλαμε για μεγαλη γκαυλα κορμάκι για πολλα γούστα. ειναι τιγκα ειναι τιγκα στον αφρό και τη πουτίγκα
ο ένας ναι, ο άλλος όχιΠλάκα μας κάνετε και οι δύο?
Αν και δεν έχει καλλίγραμμες γάμπες το υπόλοιπο είναι άκρως γαμεύσιμο
Εσύ πρέπει να είσαι εντελώς χάλιαΌχι ότι δεν ξέραμε πως όποιο βρωμοπούτανο τα πετάξει έξω έχει ψυχολογικά και αποζητά την προσοχή, όμως το να γεμίζεις ΟΛΟ το σώμα με απαίσια τατουάζ είναι ένας τέλειος δείκτης της ανισορροπίας σου.
Μ'αρέσει που έχει και το σταυρό στη γάμπα, ενώ σε άλλη εποχή θα την είχαν κάψει ζωνταντή.
Έκανε τέτοιο πράγμα και δε σου ζήτησε την άδεια;;;;Όχι ότι δεν ξέραμε πως όποιο βρωμοπούτανο τα πετάξει έξω έχει ψυχολογικά και αποζητά την προσοχή, όμως το να γεμίζεις ΟΛΟ το σώμα με απαίσια τατουάζ είναι ένας τέλειος δείκτης της ανισορροπίας σου.
Συνάδελφε θα συνεχίσω εγώ για σένα... μην ανησυχείς....τελευταιο απο φετος! καλοκαιρι αργεις;;;;;;;;;
και εκαναν ολοι μαζι εμετοΒγαίνοντας από πισίνα η γυναίκα μου, το μαγιό της είχε πάει στα πλάγια και είδαν κολαράκι σε όλο το ξενοδοχείο ;)