ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.952
- Πόντοι
- 456
Τι κωλάρα είναι αυτή; Να χωθώ με τα μούτρα μέχρι να σκάσω.Δυνατό !!!
Τι κωλάρα είναι αυτή; Να χωθώ με τα μούτρα μέχρι να σκάσω.Δυνατό !!!
Φίλε μάλλον σε γουσταρε η γκόμενά.. δε στήνονται έτσι κάθετα για να βλέπεις τη μουναρα στο πιάτο σε όποιον ναναι.. έκανες παιχνιδι; η μόνο με το κινητό ασχολιοσουν;Ξεκινάμε λίγο δυνατά...!!!
Ήταν για πολύ μερακλήδεςΦίλε μάλλον σε γουσταρε η γκόμενά.. δε στήνονται έτσι κάθετα για να βλέπεις τη μουναρα στο πιάτο σε όποιον ναναι.. έκανες παιχνιδι; η μόνο με το κινητό ασχολιοσουν;
Να τη χαίρεσαιΗ δικιά μου
Πολύ δυνατά όμως....Ξεκινάμε λίγο δυνατά...!!!
Η φωτογραφία της χρονιάς και η πουτάνα της χρονιάς.σιγουρα η φωτογραφια της χρονιας !
Αφήστε το κοριτσάκι να προκόψει ..Η φωτογραφία της χρονιάς και η πουτάνα της χρονιάς.
Απ' οτι φαίνεται την έχει ξεφτιλίσει την ροδέλαΑφήστε το κοριτσάκι να προκόψει ..
Το καλύτερο είναι να μην δίνει κώλο
Μόνο μόστρα
Πολύ ωραίο μαγιό...
Επρεπε να χωθείς άρχοντα αντί να τον αρμέγειςΈκλεισε ωραία τι καλοκαίρι... δύο υ γυμνά πιπινακια μου χάρισαν ωραίο μάτι!Στις ώρες της ηλιοθεραπείας έφυγαν και δύο παχιές!
Συγνώμη για την άθλια ποιότητα των φωτογραφιών αλλά έδωσα μεγάλη σημασία στην δικιά μου απόλαυση.
Τι κοιλιτσα καβλα εχει η ρουφιαναΗ πιπατζού !!!
Την πέτυχα σε φάση..... πίπας!!
Χύσιμο στους Βύζους !!
Αφιερωμένο σε όλους τους μπουρδελιάριδες...
Η πουτάνα το ρουφάει δυνατά, φαντάσου τι κάνει με τις πούτσες.Η πιπατζού !!!
Χύσιμο στους Βύζους !!
Ναι βέβαι, γιατί το να την κάψουν ζωντανη θα ήταν μια καλή λύση ε?Όχι ότι δεν ξέραμε πως όποιο βρωμοπούτανο τα πετάξει έξω έχει ψυχολογικά και αποζητά την προσοχή, όμως το να γεμίζεις ΟΛΟ το σώμα με απαίσια τατουάζ είναι ένας τέλειος δείκτης της ανισορροπίας σου.
Μ'αρέσει που έχει και το σταυρό στη γάμπα, ενώ σε άλλη εποχή θα την είχαν κάψει ζωνταντή.
Η πιπατζού !!!
Χύσιμο στους Βύζους !!