wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
εεεε ναι κακό αυτό να πηγαίνει τζάμπα τόσο σπέρμα σε μια χώρα με τόση υπογεννητικότηταΔιάβασε μερικά post πιο πριν..
Ο καθένας χύνει όπου θέλει μέσα στην παραλία..
εεεε ναι κακό αυτό να πηγαίνει τζάμπα τόσο σπέρμα σε μια χώρα με τόση υπογεννητικότηταΔιάβασε μερικά post πιο πριν..
Δεν πάει τζάμπα...υπάρχουν άπειρα χυσοδοχεία στον τόπο τούτο που ζούμε...απλά δεν μπαίνει στην σωστή τρύπα...εεεε ναι κακό αυτό να πηγαίνει τζάμπα τόσο σπέρμα σε μια χώρα με τόση υπογεννητικότητα![]()
Χύνουν στη θάλασσα, γκαστρώνουν τα ψάρια και βγαίνουν γοργόνες!Διάβασε μερικά post πιο πριν.., είσαι και τεμπέλης.., λογικά και εσύ ένας απο αυτούς είσαι, δλδ ναυάγιο..
Με λίγα λόγια.... Υπέροχες βυζάρες... πάνω σε ένα καυλωτικό σώμα... από ότι φαίνεται!!!Καλημέρα
![]()
Άστα συναγωνιστή, μπάνιο στα χυσίδια κάνουμε τελικά.Κατά τ άλλα απαγορεύονται τα σκυλιά στη θάλασσα με λουόμενους![]()
Άστα συναγωνιστή, μπάνιο στα χυσίδια κάνουμε τελικά.
Καλές διακοπές και καλά γ.......ια.Από αύριο διακοπές τα λέμε Σεπτέμβρη για αποχαιρετισμό μια φωτο δικιά μας σε σκάφος (έτσι το λέει τουλάχιστον αυτή) φίλης![]()
Ψιλό στημένα μου φαίνονται... Πίσω όψη έχουμε ?Αδερφια το παρακινδυνεψα αλλα εβγαλα μερικες λαθραιες φωτο απο αυτο το καυλακι στην παραλια στη Συρο. Στην δεύτερη φωτο πλησίασα με το κινητο χωρις να με καταλαβει και την επιασα πανω στην κινηση. Μετα μπηκα θαλασσα και αδιασα και εγω οπως ολοι μας εδω μεσα.![]()
Ναι γιατι από φάτσα αρκετά μέτρια όποτε μπαλατζαρει με τα υπολοιπαΡόγα κερνάει
Όμορφη είναι αλλά δεν θα κάτσω να κάνω αντιπαράθεση με έναν άσχετο τύπο. Γούστα..
Κατηγόρησε το μουνί, όχι τον πούτσο που αντιδράει. Έχουμε και κάποιες ορμόνες.Κατά τ άλλα απαγορεύονται τα σκυλιά στη θάλασσα με λουόμενους![]()
Κατηγόρησε το μουνί, όχι τον πούτσο που αντιδράει. Έχουμε και κάποιες ορμόνες.
Απέχω φίλε μου συνειδητά. Δηλαδή συγγνώμη εσύ βλέπεις τα μουνάκια και δεν νιώθεις τίποτα; Ξέρω γω κάτι να σε γαργαλάει, να να το φας, να το ξεσκίσεις, να το ρουφήξεις και όλα τα συναφή;Να ρωτήσω ... ψηφίζεις ?
Απέχω φίλε μου συνειδητά.
Δηλαδή συγγνώμη εσύ βλέπεις τα μουνάκια και δεν νιώθεις τίποτα; Ξέρω γω κάτι να σε γαργαλάει, να να το φας, να το ξεσκίσεις, να το ρουφήξεις και όλα τα συναφή;
Το βλέπεις όπως ένα έπιπλο; Αδιάφορο παντελώς;