Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 201
Δεν νομίζω πως το νόημα του νήματος είναι να αναπτύσσει ο καθένας την κοσμοθεωρία του και για αυτό δεν θα σχολιάσω περαιτέρω το ζήτημα αυτό. Το τι φοράει ο καθένας, σχετίζεται με την περίσταση που βρίσκεται. Μπορεί να είναι πολύ καλός στην δουλειά μου, αλλά εάν σκάσω με πιτζάμα στο γραφείο, δείχνω να μην καταλαβαίνω που βρίσκομαι. Ένας με κουστούμι, μπορεί να είναι κάκιστος στην δουλειά του, αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά, για μια δουλειά γραφείου, είναι ο σωστά ντυμένος. Μια μητέρα μπορεί να είναι ολοσωστη με το παιδί της, αλλά εάν ντύνεται σαν πορνιδιο με το παιδί μπροστά, χάνει τον ρόλο που πρέπει να έχει μπροστά στο παιδί της.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πηγαίνουμε μονίμως στα άκρα και να μην καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και μέσες λύσεις. Δεν είναι μόνο δηλαδή ή μπουρκινι ή κορδονι. Ένας άνδρας δηλαδή που μπορεί να την βρίσκει βρίζοντας και δίνοντας χαστούκια στον κωλο της γυναίκας του όταν την πηδάει, είναι λογικό να κάνει το ίδιο παρουσία του παιδιού του; Δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να καταλαβαίνουμε πως πρέπει να προσαρμοζόμαστε στο πως φερομαστε ανάλογα την περίσταση.
Αυτά από εμένα και προσωπικά δεν δίνω άλλη συνέχεια στο θέμα, γιατί ούτε έχω την διάθεση να πείσω κανέναν για το τι πιστεύω, ούτε είναι και ο σκοπός του νήματος αυτός. Καλό μάτι σε όλους!
Μη χαλάς το σάλιο σου, ο άλλος προσπαθεί να μας πείσει πως είναι okay οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι αδελφές μας κτλπ να βγαίνουν έξω σαν τελειωμένες πουτάνες.
Μάλλον θέλει να νιώσει καλύτερα που η δικιά του (εάν είναι αληθινή) τα κάνει και εάν τολμήσει να της πει τίποτα θα φάει παντόφλα.