Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 216
Απίστευτος! Δώσε κάποιο στοιχείο όμως να καταλάβουμεΚωλος γνωστης καυλοινφλουενσερ
Απίστευτος! Δώσε κάποιο στοιχείο όμως να καταλάβουμεΚωλος γνωστης καυλοινφλουενσερ
ινφλουενσερ της κυτταρίτιδας και μις ψωμάκιαΚωλος γνωστης καυλοινφλουενσερ
Μακάρι όλες να ήταν έτσι φίλε. Οι τσόντες και το photoshop σας έχουν κάψειινφλουενσερ της κυτταρίτιδας και μις ψωμακια
Ιδανικός και υπέροχος. Πραγματικός κώλος πέρα από αυτά που πλασάρουνινφλουενσερ της κυτταρίτιδας και μις ψωμάκια
Σκέψου ότι τα πακετα των τσιγάρων δεν είχαν καν προειδοποιήσειςαπο το 1970 η φωτο ? οι περισσοτερες θα εχουν πεθανει τωρα φανταζομαι.
Αααααχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπως έχω πει και πιο πάνω, όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζω, είναι από το 1991 και το 1992απο το 1970 η φωτο ? οι περισσοτερες θα εχουν πεθανει τωρα φανταζομαι.
Σιγά ρε γαμιά εσύΕγώ έχυσα 2 φορές
συμφωνώ , το σχόλιο δεν ήταν για την εμφάνιση αλλ για το ινφλουενσερ. πήξαμε πια.Μακάρι όλες να ήταν έτσι φίλε. Οι τσόντες και το photoshop σας έχουν κάψει
Το είπα γιατί είναι κάπως γνωστή στο instagram μήπως την αναγνωρίσει κανένας μερακλής.συμφωνώ , το σχόλιο δεν ήταν για την εμφάνιση αλλ για το ινφλουενσερ. πήξαμε πια.
εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι ατέλειες κ βρίσκω φυσική ομορφιά σε κάτι τέτοια
Δεν είπα ότι γαμησα … ότι έχυσα είπαΣιγά ρε γαμιά εσύ
Δεν είπα ότι γαμησα … ότι έχυσα είπα
Τι προειδοποιησεις τοτε πεταγες Αθηνα Ροδο με αεροπλαναρα νααα, καθισματα extra large καφε και φαγητο δεδομενα τι και αν ηταν μια ωρα η πτηση και φυσικα με το ατομικο σου σταχτοδοχειο στο καθισμα και αν ειχες ξεχασει τον αναπτηρα σου σου αναβε το τσιγαρο η αεροσυνοδος και ολα αυτα τα προλαβα με 750 δραχμεςςςςΣκέψου ότι τα πακετα των τσιγάρων δεν είχαν καν προειδοποιήσεις
Συγμωμη τι ηλικιας ειστε?Τι προειδοποιησεις τοτε πεταγες Αθηνα Ροδο με αεροπλαναρα νααα, καθισματα extra large καφε και φαγητο δεδομενα τι και αν ηταν μια ωρα η πτηση και φυσικα με το ατομικο σου σταχτοδοχειο στο καθισμα και αν ειχες ξεχασει τον αναπτηρα σου σου αναβε το τσιγαρο η αεροσυνοδος και ολα αυτα τα προλαβα με 750 δραχμεςςςς
Μας ξεχασε ο χαρος ρε γερμανοτσολιαδακο αντε τρεχα να παιξεις με κανενα ντροουνεΣυγμωμη τι ηλικιας ειστε?