xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.651
- Πόντοι
- 1.056
Και να ψάχνετε για νεανικές πούτσες καλέ μου φίλε????Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!
Απλως μια 45αρα ασχετη αναμεσα στα 18χρονα ξεπηδακια
Και να ψάχνετε για νεανικές πούτσες καλέ μου φίλε????Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!
Απλως μια 45αρα ασχετη αναμεσα στα 18χρονα ξεπηδακια
Καλόζωισμενη κωλαρα
Πολύ καυτό!Καλημέρα!!
Όλα μέσα ακάποταΚαλημέρα!!
Και μετα??????? Και στρατηγός καλέ μου φίλε αλλά και μπαμπάς ..Όλα μέσα ακάποτα
Γυναικάρα!!!Ακριβώς, δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν η γυναίκα είναι και νιώθει μουνάρα, ας την δουν και με στρινγκ ας την δουν και topless. Αν η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και σε αγαπάει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Η δικιά μου πάντως υγραινεται κιόλας όταν ο τύπος που είναι παρα δίπλα με την γκόμενα του δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το γυμνό της στήθος.
Στην ξαδέλφη και στην θειάΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Στην ξαδέλφη και στην θειάΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Απλή φαντασίωση φιλεΚαι μετα??????? Και στρατηγός καλέ μου φίλε αλλά και μπαμπάς ..
Εσώρουχο ή μαγιό;
Η μαμά είναι και γυναίκα και βέβαια δεν πρέπει να το ξεχνάει. Αλλά όταν είναι με το παιδί της δίπλα, είναι πρωτίστως μητέρα. Εάν έχει ως πρώτη προτεραιότητα εκείνη την στιγμή να φτιάξει τον σύζυγο, ή να πάρεις κανένα βλέμμα επιβεβαίωσης από κανέναν στην παραλία, έχει λάθος προτεραιότητες κατ'εμε.Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικο μαγιο λες και το παιδι δεν εχει κινητο/ταμπλετ και η τσοντα που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν ειναι απειρη και τσαμπα.
Πολύ σωστά τα λες καλέ μου φίλε αλλά αν και ο άντρας της ειναι από αυτούς που γουστάρουν να του κοιτάνε η και να του γαμάνε τη γυναίκα ...Τότε????Η μαμά είναι και γυναίκα και βέβαια δεν πρέπει να το ξεχνάει. Αλλά όταν είναι με το παιδί της δίπλα, είναι πρωτίστως μητέρα. Εάν έχει ως πρώτη προτεραιότητα εκείνη την στιγμή να φτιάξει τον σύζυγο, ή να πάρεις κανένα βλέμμα επιβεβαίωσης από κανέναν στην παραλία, έχει λάθος προτεραιότητες κατ'εμε.
τύπε εσυ που κοζαρεις εξηγησε στον κοσμακη ποιο μαγιό δειχνει οτι μια μανα εχει προτεραιότητα την οικογενεια της και ποιο οχι; λογικα κατω σειρα οπως κοιτας στη φωτο φορανε μονο οι καλες αφοσιωμένες μαναδες;Η μαμά είναι και γυναίκα και βέβαια δεν πρέπει να το ξεχνάει. Αλλά όταν είναι με το παιδί της δίπλα, είναι πρωτίστως μητέρα. Εάν έχει ως πρώτη προτεραιότητα εκείνη την στιγμή να φτιάξει τον σύζυγο, ή να πάρεις κανένα βλέμμα επιβεβαίωσης από κανέναν στην παραλία, έχει λάθος προτεραιότητες κατ'εμε.
Καταγραφεας καρδιακων παλμων? Υπηρχε αυτη η τεχνολογια απο τοτε?Και μία φωτογραφία, για να τιμήσουμε την κοινότητα.....
Burkini βεβαίως βεβαίωςτύπε εσυ που κοζαρεις εξηγησε στον κοσμακη ποιο μαγιό δειχνει οτι μια μανα εχει προτεραιότητα την οικογενεια της και ποιο οχι; λογικα κατω σειρα οπως κοιτας στη φωτο φορανε μονο οι καλες αφοσιωμένες μαναδες;
αστα μαν εχει χαθει το μετρο με τα ναυαγια. ο αλλος λεει οτι αν μια μανα φορέσει προκλητικό μαγιό μπραζιλιαν ας πουμε , δεν εχει σωστες προτεραιοτητες. λες και απο εκει κρίνεται μια μανα ποσο θυσιάζεται για τα παιδια της.Burkini βεβαίως βεβαίως