Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Πόσες μαλακιες να τραβήξει κάποιος σε μια μέρα;
Πόσες μαλακιες να τραβήξει κάποιος σε μια μέρα;
Κωλαρα κ πολύ ωραίο άνοιγμα!
μια που ειναι απτη περιοχη μου με φοβερη ποντιοκωλαρα, στις διακοπες της φοραει κορδονια, ενω εδω κανονικα σοβρακομαγιο, που γινοντε απο μονα τους σκαφτα λογο κωλου..... εξω δλδ απτο χωριο πουτανοσκυλες, ενω εδω παρθενοπιπιτσες και σεμνεςΤι έχει παιχτεί φέτος με τα στριγκακια; τις βλέπω όλες 200€ αντιβίωση τον χειμώνα.
εμενα προσωπικα δε με πειραζει καθολου. αντιθετα οι ντροπαλες οι ξυνες που ενω εχουν προσοντα, κανεις κρα για να τα δεις.... και αν τα δεις... με πολυ κυνηγι... με αποτελεσμα τα κορμια, και οι κωλοι τους να μενουν μυθοι κ στη φαντασια.Φορανε κανονικα μαγιο, σας πειραζει γιατι ειναι συντηρητικα. Φορανε στριγκους, παλι σας πειραζει γιατι τα πετανε ολα εξω. Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικο μαγιο λες και το παιδι δεν εχει κινητο/ταμπλετ και η τσοντα που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν ειναι απειρη και τσαμπα.
Λευτερια στα τριγωνακια και στα κορδονια!
δε τους καθοντε.......... ααα ξυνες ελλεινηδες... δυσκολες κτλ..... τους καθοντε..... αααα ευκολες πουτανες ψωλες μονο για γαμησι και πεταμα.... ρε αντε γαμηθειτετυπε τα λες για τον αλλονα τις προαλλες που ειπε οτι επειδη ειδε μια καλοστεκούμενη μιλφ με μπραζιλιαν μαγιό, ντράπηκε και εφυγε απο την παραλια για να μη βλεπει;
εντωμεταξυ δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα τα μιλφ, με ωραιο σουλουπι , ισως και γυμνασμένο καποιες απο αυτες κλπ. αντι να τους λενε μπραβο που ακομα το υποστηρίζουν, καθονται και κλαψομουνιαζουν . μιλαμε για τερατώδη ναυαγια.
Το τους κάθονται χλωμόδε τους καθοντε.......... ααα ξυνες ελλεινηδες... δυσκολες κτλ..... τους καθοντε..... αααα ευκολες πουτανες ψωλες μονο για γαμησι και πεταμα.... ρε αντε γαμηθειτε
Ωραίο βυζακι κ ωραίο μαγιώ!
Πολύ ωραια η Θεια!Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Kαλε μου φίλε στο εχω ξανά πει ,πολύ θα ήθελα να ήμουν ο γαμιάς της θείας σου ..Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Χύνουμε με την καύλα την θεία σου!Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Ελεύθερη είναι;Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Πα πα πα γυναικάρα και ολόσωμο και σεμνή νομίζω η ποιο μακράν η καλύτερη που έχει ανέβη μέχρι τώραΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Καλόζωισμενη κωλαρα
Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!Kαλε μου φίλε στο εχω ξανά πει ,πολύ θα ήθελα να ήμουν ο γαμιάς της θείας σου ..
Γιατί βρε παλικάρι μου του χαλάς την φαντασίωση?Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!
Απλως μια 45αρα ασχετη αναμεσα στα 18χρονα ξεπηδακια
Σεμνή και πολύ σέξυ... φαίνεται ότι πρέπει για να διεγείρει το μυαλό και τη φαντασία...Πα πα πα γυναικάρα και ολόσωμο και σεμνή νομίζω η ποιο μακράν η καλύτερη που έχει ανέβη μέχρι τώρα