zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 201
Πανε τα ασφαλιστικα ταμεια βλεπω του χρονου ο κουλης να τα απαγορευειΤι έχει παιχτεί φέτος με τα στριγκακια; τις βλέπω όλες 200€ αντιβίωση τον χειμώνα.
Πανε τα ασφαλιστικα ταμεια βλεπω του χρονου ο κουλης να τα απαγορευειΤι έχει παιχτεί φέτος με τα στριγκακια; τις βλέπω όλες 200€ αντιβίωση τον χειμώνα.
Το μαγιό το έχει από τότε που ήταν 6
Καλημέρα, αυτό το μαγιό που βλέπετε βοηθάει στο να φύγουν οι γραμμές από τα προηγούμενα μαγιό. Μαυρίζει η γκόμενα εκεί που έχει αφήσει άσπρη γραμμή από αλλά μαγιό. Ποιος ξέρει τι πορνομαγιο φόραγε πριν ...Το μαγιό το έχει από τότε που ήταν 6
Εγώ έχυσα 2 φορές
τυπε τα λες για τον αλλονα τις προαλλες που ειπε οτι επειδη ειδε μια καλοστεκούμενη μιλφ με μπραζιλιαν μαγιό, ντράπηκε και εφυγε απο την παραλια για να μη βλεπει;. Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικό
Υπέροχη τοποθέτηση κ πανέμορφος κωλος!Φορανε κανονικα μαγιο, σας πειραζει γιατι ειναι συντηρητικα. Φορανε στριγκους, παλι σας πειραζει γιατι τα πετανε ολα εξω. Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικο μαγιο λες και το παιδι δεν εχει κινητο/ταμπλετ και η τσοντα που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν ειναι απειρη και τσαμπα.
Λευτερια στα τριγωνακια και στα κορδονια!
Δώσε πόνοΦορανε κανονικα μαγιο, σας πειραζει γιατι ειναι συντηρητικα. Φορανε στριγκους, παλι σας πειραζει γιατι τα πετανε ολα εξω. Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικο μαγιο λες και το παιδι δεν εχει κινητο/ταμπλετ και η τσοντα που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν ειναι απειρη και τσαμπα.
Λευτερια στα τριγωνακια και στα κορδονια!
Η αληθεια ειναι οτι το θυμαμαι αυτο το ποστ, αλλα εχω διαβασει και διαφορα αλλα κατα καιρους. Ειτε πιτσιρικες ειτε μανες ειτε μιλφαρες, καλα κανουν και φορανε μπραζιλιαν, στριγκους, κορδονια και οτι αλλο γουσταρουν. Ειδαμε και αυτες που φορανε κανονικα μαγιο...τυπε τα λες για τον αλλονα τις προαλλες που ειπε οτι επειδη ειδε μια καλοστεκούμενη μιλφ με μπραζιλιαν μαγιό, ντράπηκε και εφυγε απο την παραλια για να μη βλεπει;
εντωμεταξυ δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα τα μιλφ, με ωραιο σουλουπι , ισως και γυμνασμένο καποιες απο αυτες κλπ. αντι να τους λενε μπραβο που ακομα το υποστηρίζουν, καθονται και κλαψομουνιαζουν . μιλαμε για τερατώδη ναυαγια.
εντωμεταξυ δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα τα μιλφ, με ωραιο σουλουπι , ισως και γυμνασμένο καποιες απο αυτες κλπ. αντι να τους λενε μπραβο που ακομα το υποστηρίζουν, καθονται και κλαψομουνιαζουν . μιλαμε για τερατώδη ναυαγια.
Πωωωω κατακόκκινα από το μπαρμπέρικου χα χα χα χαΧύστε την ελεύθερα
Κωλάρα μου!Χύστε την ελεύθερα
Αχ αυτές οι 50άρες πόσο σκίσιμο θέλουν!50 άρα για πολύ σκίσιμο
Φορανε κανονικα μαγιο, σας πειραζει γιατι ειναι συντηρητικα. Φορανε στριγκους, παλι σας πειραζει γιατι τα πετανε ολα εξω.
Εδώ που τα λέμε, ούτε εγώ θα μπορούσα να τα πάρω!Ακριβώς, δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν η γυναίκα είναι και νιώθει μουνάρα, ας την δουν και με στρινγκ ας την δουν και topless. Αν η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και σε αγαπάει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Η δικιά μου πάντως υγραινεται κιόλας όταν ο τύπος που είναι παρα δίπλα με την γκόμενα του δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το γυμνό της στήθος.
Ακριβώς, δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν η γυναίκα είναι και νιώθει μουνάρα, ας την δουν και με στρινγκ ας την δουν και topless. Αν η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και σε αγαπάει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Η δικιά μου πάντως υγραινεται κιόλας όταν ο τύπος που είναι παρα δίπλα με την γκόμενα του δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το γυμνό της στήθος.
ωραιο μουνι και πουτανακι ;-)Ακριβώς, δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν η γυναίκα είναι και νιώθει μουνάρα, ας την δουν και με στρινγκ ας την δουν και topless. Αν η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και σε αγαπάει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.