You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.916
- Πόντοι
- 1.056
Kαλε μου φίλε στο εχω ξανά πει ,πολύ θα ήθελα να ήμουν ο γαμιάς της θείας σου ..Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
El.poutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2024
- Like
- 648
- Πόντοι
- 80
Χύνουμε με την καύλα την θεία σου!Κι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
Πα πα πα γυναικάρα και ολόσωμο και σεμνή νομίζω η ποιο μακράν η καλύτερη που έχει ανέβη μέχρι τώραΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Καλόζωισμενη κωλαρα
Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!Kαλε μου φίλε στο εχω ξανά πει ,πολύ θα ήθελα να ήμουν ο γαμιάς της θείας σου ..
Απλως μια 45αρα ασχετη αναμεσα στα 18χρονα ξεπηδακια
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
Γιατί βρε παλικάρι μου του χαλάς την φαντασίωση?Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!
Σεμνή και πολύ σέξυ... φαίνεται ότι πρέπει για να διεγείρει το μυαλό και τη φαντασία...Πα πα πα γυναικάρα και ολόσωμο και σεμνή νομίζω η ποιο μακράν η καλύτερη που έχει ανέβη μέχρι τώρα
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.916
- Πόντοι
- 1.056
Και να ψάχνετε για νεανικές πούτσες καλέ μου φίλε????Δεν νομιζω ειναι η θεια του ρε τυποι!
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.206
Καλόζωισμενη κωλαρα
Στημένη ακόμα καλύτερη θα είναι
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Όλα μέσα ακάποταΚαλημέρα!!
Prince1710
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2021
- Like
- 1.105
- Πόντοι
- 200
Και μία φωτογραφία, για να τιμήσουμε την κοινότητα.....
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.916
- Πόντοι
- 1.056
Και μετα??????? Και στρατηγός καλέ μου φίλε αλλά και μπαμπάς ..Όλα μέσα ακάποτα
Vagelis69696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Καυλάκι μου όμορφο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γυναικάρα!!!Ακριβώς, δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν η γυναίκα είναι και νιώθει μουνάρα, ας την δουν και με στρινγκ ας την δουν και topless. Αν η γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και σε αγαπάει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Η δικιά μου πάντως υγραινεται κιόλας όταν ο τύπος που είναι παρα δίπλα με την γκόμενα του δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το γυμνό της στήθος.
Cock-A-Cola
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 15.839
- Πόντοι
- 2.241
Στην ξαδέλφη και στην θειάΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
μπαίνει ακόμα πιο βαθειά
Έτσι λέει ο σοφός λαός...
Στην ξαδέλφη και στην θειάΚι επειδή βλέπω όλες αυτές τις κωλάρες και ζήλεψα… πάρτε αγαπημένη θεία από πρόσφατη επίσκεψη στην παραλία. Ετών 45
μπαίνει ακόμα πιο βαθειά
Έτσι λέει ο σοφός λαός...
Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Απλή φαντασίωση φιλεΚαι μετα??????? Και στρατηγός καλέ μου φίλε αλλά και μπαμπάς ..
Εσώρουχο ή μαγιό;
Η μαμά είναι και γυναίκα και βέβαια δεν πρέπει να το ξεχνάει. Αλλά όταν είναι με το παιδί της δίπλα, είναι πρωτίστως μητέρα. Εάν έχει ως πρώτη προτεραιότητα εκείνη την στιγμή να φτιάξει τον σύζυγο, ή να πάρεις κανένα βλέμμα επιβεβαίωσης από κανέναν στην παραλία, έχει λάθος προτεραιότητες κατ'εμε.Σας πειραζει επισης μια μαμα να μην ξεχναει οτι ειναι και γυναικα και να φοραει κι εκεινη ενα ελαφρως πιο προκλητικο μαγιο λες και το παιδι δεν εχει κινητο/ταμπλετ και η τσοντα που κυκλοφορει στο ιντερνετ δεν ειναι απειρη και τσαμπα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?