Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 201
Θέλω να χώσω το πρόσωπο μου στην κωλάρα της μέχρι να πεθάνω από ασφυξία.
Ναι ρε φιλεΘέλω να χώσω το πρόσωπο μου στην κωλάρα της μέχρι να πεθάνω από ασφυξία.
και να τρίβει την μουνοκωλοχαράδρα της περα δωθε μεχρι να πάρουν φωτιά απο την τριβή τα γένια σου.Θέλω να χώσω το πρόσωπο μου στην κωλάρα της μέχρι να πεθάνω από ασφυξία.
Κοιτάξτε αλλά εγκράτεια ρε τύπε, αυτός είναι ο σκοπός που τα φοράνε όχι μόνο να κοιτάξετε αλλά να κάνετε σαν ξελιγωμένα γομάρια.
Καλά εσύ είσαι και οργασμικός και χυνεις στο λεπτό
Σωστος..Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, πραγματικά δεν μπορώ να πάρω μια γυναίκα στα σοβαρά αν ''ντύνεται'' έτσι μιας και πιστεύω πως δεν διαθέτει ίχνος ντροπής.
Τη θέλω σαν τρελός; Θα τη γαμήσω μέχρι να λιποθυμήσει ή να σπάσει ο πούτσος μου; Προφανώς και ναι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα την έχω για κάτι σοβαρό.
Κάθε άνθρωπος κάνει (συνειδητά ή ασυνείδητα) τις επιλογές του και μετά πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.
Να πω μόνο ότι και η πουριτανική/καθωσπρεπει αμφίεση αν είναι επιτηδευμένη κοινώς αρκετά συχνή είναι και αυτη λίγο ντεκαυλε αφού στην παραλια θα βλέπεις τις άλλες γυμνες και τη δίκη σου ντυμένη και μπορεί να προκαλεί εκνευρισμοΑν και βγαίνουμε εκτός θέματος, πραγματικά δεν μπορώ να πάρω μια γυναίκα στα σοβαρά αν ''ντύνεται'' έτσι μιας και πιστεύω πως δεν διαθέτει ίχνος ντροπής.
Τη θέλω σαν τρελός; Θα τη γαμήσω μέχρι να λιποθυμήσει ή να σπάσει ο πούτσος μου; Προφανώς και ναι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα την έχω για κάτι σοβαρό.
Κάθε άνθρωπος κάνει (συνειδητά ή ασυνείδητα) τις επιλογές του και μετά πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.
Θες μωρή πουτάνα να προκαλείς και να μαζεύεις όλα τα βλέμματα; Θες να σε βλέπουμε και να κάνεις τις πούτσες μας σαν σημαίες; Θες να μαζεύεις χιλιάδες σχόλια από τα λιγούρια στο internet;
Κάντα όλα αυτά, εγώ μαζί σου είμαι και κανένας δεν μπορεί να στο απαγορεύσει, να σε σχολιάσει ή να σε πειράξει.
Όμως δεν μπορείς να μου επιβάλεις τι φαντασιώνομαι για εσένα ή τι πραγματικά σε θεωρώ.
Εντάξει ρε αδερφέ όταν βλέπεις ότι πετάγονται τα μουνόχειλα από το μαγιό είναι λογικό να σε καλεί η φύση και να θες να αφήσεις τα παιδιά σου στη μήτρα που σου ανοίγει τα πόδια στην παραλία.Κοιτάξτε αλλά εγκράτεια ρε τύπε, αυτός είναι ο σκοπός που τα φοράνε όχι μόνο να κοιτάξετε αλλά να κάνετε σαν ξελιγωμένα γομάρια.
Καλά εσύ είσαι και οργασμικός και χυνεις στο λεπτό
Προσωπικά μπαίνω στην θάλασσα χύνω και ξαναβγαίνω.
Γιατί φίλε μου φοβάσαι μην σε φωτογραφίσει κανένας φωτορεπόρτερ του bou και δεις το κωλαράκι σου να σεριανίζει στο νήμα?Η ανωμαλία έχει πάει σε άλλο επίπεδο ακόμα και στις παραλίες..
Είστε μεγάλα ναυάγια..
Καλά που έχω περιορίσει τα μπάνια μου στις παραλίες..
Διάβασε μερικά post πιο πριν.., είσαι και τεμπέλης.., λογικά και εσύ ένας απο αυτούς είσαι, δλδ ναυάγιο..Γιατί φίλε μου φοβάσαι μην σε φωτογραφίσει κανένας φωτορεπόρτερ του bou και δεις το κωλαράκι σου να σεριανίζει στο νήμα?
Sorry μαν μου...απο το σχολείο δεν ήμουν μελετηρόςΔιάβασε μερικά post πιο πριν.., είσαι και τεμπέλης.., λογικά και εσύ ένας απο αυτούς είσαι, δλδ ναυάγιο..
Ο καθένας χύνει όπου θέλει μέσα στην παραλία..
εεεε ναι κακό αυτό να πηγαίνει τζάμπα τόσο σπέρμα σε μια χώρα με τόση υπογεννητικότηταΔιάβασε μερικά post πιο πριν..
Δεν πάει τζάμπα...υπάρχουν άπειρα χυσοδοχεία στον τόπο τούτο που ζούμε...απλά δεν μπαίνει στην σωστή τρύπα...εεεε ναι κακό αυτό να πηγαίνει τζάμπα τόσο σπέρμα σε μια χώρα με τόση υπογεννητικότητα
Χύνουν στη θάλασσα, γκαστρώνουν τα ψάρια και βγαίνουν γοργόνες!Διάβασε μερικά post πιο πριν.., είσαι και τεμπέλης.., λογικά και εσύ ένας απο αυτούς είσαι, δλδ ναυάγιο..
Με λίγα λόγια.... Υπέροχες βυζάρες... πάνω σε ένα καυλωτικό σώμα... από ότι φαίνεται!!!Καλημέρα
Άστα συναγωνιστή, μπάνιο στα χυσίδια κάνουμε τελικά.Κατά τ άλλα απαγορεύονται τα σκυλιά στη θάλασσα με λουόμενους