kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
Νάτος ο μερακλής.Προσωπική μου άποψη, άμα πάρει 10 κιλάκια ακόμα, όχι παραπάνω, θα είναι περκέτι!
Νάτος ο μερακλής.Προσωπική μου άποψη, άμα πάρει 10 κιλάκια ακόμα, όχι παραπάνω, θα είναι περκέτι!
Κάτι απτό καλοκαίρι
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετεΜ'αρέσει που κρύβεις για 2 δεύτερα το πρόσωπο και μετά το δείχνεις.
Επίσης, ο κώλος φαίνεται πως είναι πειραγμένος.
Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι όντως γυναίκα και όχι κανά πουστράκι, τότε να ανεβάζεις την κωλάρα σου με το μπραζιλ στην παραλία.
Η κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!Κοπελαρααα μου, το τρως το φαγακι σου βλέπω. Περιόρισε το όμως γιατί σε λίγο δεν θα χώρας στο βίντεο.
Κράτα την για σένα τότε ρε τύπε,τι την μοστράρεις εδώ.Να σιχαθούμε τις γυναίκες θες;;Τι να κάνουμε...δεν είναι όλες μουναρες ;)
Παίδες το γούστο είναι υποκειμενικό! Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τις γυναίκες ανεξάρτητα αν δεν κάνουν για τα προσωπικά γούστα σας ή δεν έχουν τις προδιαγραφες σας! Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της και προφανώς δεν αρέσουν όλοι σε όλους!Κράτα την για σένα τότε ρε τύπε,τι την μοστράρεις εδώ.Να σιχαθούμε τις γυναίκες θες;;
Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμαστανΗ κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!
Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμασταν
Φεμινίστρια είσαι;Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.
Ξεμπροστιάστηκες μόνος σου...Κάτι απτό καλοκαίρι
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετε
Η κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!
Παίδες το γούστο είναι υποκειμενικό! Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τις γυναίκες ανεξάρτητα αν δεν κάνουν για τα προσωπικά γούστα σας ή δεν έχουν τις προδιαγραφες σας! Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της και προφανώς δεν αρέσουν όλοι σε όλους!
Θέλω να σου ευχηθώ να βρεις τον έρωτα που αναζητάς, αλλά όχι στη Μικαέλα, γιατί κάτι μου λέει πως θα καταλήξετε να παίζετε τα πουλιά σας...Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.
Ξέρεις να προκαλείς! ;)Κάτι απτό καλοκαίρι
Αρχισα να αγχωνομαι....καιρο ειχες να ζητησεις πμΣτείλε μας κανένα pm να σε γνωρίσουμε!! Είσαι γκομενάρα!!
Εσυ γλυψε λιγο ακομαΑφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετε
Ε καλά κι εσύ, δεν είναι ανάγκη να φτάσεις μέχρι τις σάλπιγγες!Εγώ έχω πεί στην Μικαέλα να βρεθούμε να της πετάξω τις σάλπιγγες έξω αλλά έχει αγόρι και είναι του είναι πιστή.
Το αν ειναι γυναικα....στο εδειξε?!Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.