Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.633 57,9%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 577 20,5%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 478 16,9%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.821

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.410
Πόντοι
441
Κάτι απτό καλοκαίρι

Μ'αρέσει που κρύβεις για 2 δεύτερα το πρόσωπο και μετά το δείχνεις.
Επίσης, ο κώλος φαίνεται πως είναι πειραγμένος.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι όντως γυναίκα και όχι κανά πουστράκι, τότε να ανεβάζεις την κωλάρα σου με το μπραζιλ στην παραλία.

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Μ'αρέσει που κρύβεις για 2 δεύτερα το πρόσωπο και μετά το δείχνεις.
Επίσης, ο κώλος φαίνεται πως είναι πειραγμένος.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι όντως γυναίκα και όχι κανά πουστράκι, τότε να ανεβάζεις την κωλάρα σου με το μπραζιλ στην παραλία.
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετε

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Κοπελαρααα μου, το τρως το φαγακι σου βλέπω. Περιόρισε το όμως γιατί σε λίγο δεν θα χώρας στο βίντεο.
Η κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.955
Πόντοι
736

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Κράτα την για σένα τότε ρε τύπε,τι την μοστράρεις εδώ.Να σιχαθούμε τις γυναίκες θες;;
Παίδες το γούστο είναι υποκειμενικό! Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τις γυναίκες ανεξάρτητα αν δεν κάνουν για τα προσωπικά γούστα σας ή δεν έχουν τις προδιαγραφες σας! Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της και προφανώς δεν αρέσουν όλοι σε όλους!

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
364
Πόντοι
21
Η κοπέλα είναι απλά πανέμορφη! Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του και το σώμα του και να μην ασχολείται με το σώμα των άλλων!
Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμασταν

jliki0039

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Μάστορα όταν εκτιθεσαι δημόσια ακολουθεί και η κριτική. Άσε λοιπόν τις φιλοσοφικές πίπες. Ας μην μας το δείχνε να μην ασχολουμασταν
Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
364
Πόντοι
21
Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην ασχολούνται και ας μην κραζουν. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζουν έτσι τις γυναικες. Για κάποιους άλλους η Μικαέλα είναι πανέμορφη.
Φεμινίστρια είσαι;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.177
Πόντοι
746
Εγώ έχω πεί στην Μικαέλα να βρεθούμε να της πετάξω τις σάλπιγγες έξω αλλά έχει αγόρι και είναι του είναι πιστή.

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.569
Πόντοι
201
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη ρε μάγκες!! Ο ένας την λέει χοντρή ο άλλος τραβεστί...Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και ευγενική. Δεν σας πείραξε και δεν καταλαβαίνω γιατί την προσβάλετε!! Και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..εγώ προσωπικά την βρίσκω πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά..αν δεν σας αρέσει κάποια, μην ασχολείστε μαζί της και μην την προσβάλετε

Παίδες το γούστο είναι υποκειμενικό! Πρέπει να μάθετε να σέβεστε τις γυναίκες ανεξάρτητα αν δεν κάνουν για τα προσωπικά γούστα σας ή δεν έχουν τις προδιαγραφες σας! Κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της και προφανώς δεν αρέσουν όλοι σε όλους!

Θέλω να σου ευχηθώ να βρεις τον έρωτα που αναζητάς, αλλά όχι στη Μικαέλα, γιατί κάτι μου λέει πως θα καταλήξετε να παίζετε τα πουλιά σας...

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.143
Πόντοι
441
Εσυ γλυψε λιγο ακομα

Εσενα σου αρεσουν τα παντα εδω μεσα....
Ειδες δεν γαμησες καμια γυναικα αλλουνου πας στην μικαελα χαχαχα

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
847
Πόντοι
361
Εγώ έχω πεί στην Μικαέλα να βρεθούμε να της πετάξω τις σάλπιγγες έξω αλλά έχει αγόρι και είναι του είναι πιστή.
Ε καλά κι εσύ, δεν είναι ανάγκη να φτάσεις μέχρι τις σάλπιγγες! :2funny:

Hatzo32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
3.143
Πόντοι
441
Το αν ειναι γυναικα....στο εδειξε?!
Live?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom