pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Άστα συναγωνιστή, μπάνιο στα χυσίδια κάνουμε τελικά.
Εγώ ευτυχώς δεν ξέρω μπάνιο
Οπότε μόνο μπύρες στην παραλία
Άστα συναγωνιστή, μπάνιο στα χυσίδια κάνουμε τελικά.
Καλές διακοπές και καλά γ.......ια.Από αύριο διακοπές τα λέμε Σεπτέμβρη για αποχαιρετισμό μια φωτο δικιά μας σε σκάφος (έτσι το λέει τουλάχιστον αυτή) φίλης
Ψιλό στημένα μου φαίνονται... Πίσω όψη έχουμε ?Αδερφια το παρακινδυνεψα αλλα εβγαλα μερικες λαθραιες φωτο απο αυτο το καυλακι στην παραλια στη Συρο. Στην δεύτερη φωτο πλησίασα με το κινητο χωρις να με καταλαβει και την επιασα πανω στην κινηση. Μετα μπηκα θαλασσα και αδιασα και εγω οπως ολοι μας εδω μεσα.
Ναι γιατι από φάτσα αρκετά μέτρια όποτε μπαλατζαρει με τα υπολοιπαΡόγα κερνάει
Όμορφη είναι αλλά δεν θα κάτσω να κάνω αντιπαράθεση με έναν άσχετο τύπο. Γούστα..Ναι γιατι από φάτσα αρκετά μέτρια όποτε μπαλατζαρει με τα υπολοιπα
Όμορφη είναι αλλά δεν θα κάτσω να κάνω αντιπαράθεση με έναν άσχετο τύπο. Γούστα..
Κατηγόρησε το μουνί, όχι τον πούτσο που αντιδράει. Έχουμε και κάποιες ορμόνες.Κατά τ άλλα απαγορεύονται τα σκυλιά στη θάλασσα με λουόμενους
Κατηγόρησε το μουνί, όχι τον πούτσο που αντιδράει. Έχουμε και κάποιες ορμόνες.
Απέχω φίλε μου συνειδητά. Δηλαδή συγγνώμη εσύ βλέπεις τα μουνάκια και δεν νιώθεις τίποτα; Ξέρω γω κάτι να σε γαργαλάει, να να το φας, να το ξεσκίσεις, να το ρουφήξεις και όλα τα συναφή;Να ρωτήσω ... ψηφίζεις ?
Απέχω φίλε μου συνειδητά.
Δηλαδή συγγνώμη εσύ βλέπεις τα μουνάκια και δεν νιώθεις τίποτα; Ξέρω γω κάτι να σε γαργαλάει, να να το φας, να το ξεσκίσεις, να το ρουφήξεις και όλα τα συναφή;
Το βλέπεις όπως ένα έπιπλο; Αδιάφορο παντελώς;
Αλφάδι...
Όχι με κάθε κώλο ρε φίλε είπαμε. Συγκεκριμένες είναι που φοράνε μαγιό τάγκα που δείχνει μουνόχειλα. Κάποιες στο σήκωμα για να να βουτήξουν περνάνε και από κλασσικό στήσιμο στα 4 λογικό είναι να χύνουμε.Τώρα εξηγούνται πολλά
Τύπε είπαμε να ρίξεις ένα βλέφαρο ... εσύ χύνεις με κάθε κώλο ... θα αφήσεις τα κοκαλάκια σου στην παραλία
Φιλο μαλλον θελετε να πειτε φιλη που το βρηκεΑπό αύριο διακοπές τα λέμε Σεπτέμβρη για αποχαιρετισμό μια φωτο δικιά μας σε σκάφος (έτσι το λέει τουλάχιστον αυτή) φίλης
Φίλης φίλης λέμε της το άφησε ο μακαρίτης μαζί με μονοκατοικία βούλα που μένει εξοχικό Πάρο και άλλα 4 διαμερίσματα γλυφάδα βούλα συν συνταξάρα 67 φθινοπώρων και χωρίς τέκνα παρακαλώ...Φιλο μαλλον θελετε να πειτε φιλη που το βρηκε