Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απλά, ωραία, καθημερινά σέξυ πράγματα!Μυτιληνιός μιλφοκωλος με λίγο κυτταρίτιδα έτσι οπως πρέπει να είμαι η πανσετα με λιπακι
Παρατηρώντας το βρακί που φοράει πρέπει να έχει ωραίο φουσκωτό μουνι!Μπράβο στην κοπέλα και στην Θεά Φύση!
Φωτο εχουμε;Αηδία κατήντησαν οι κάρχιες ... αηδία
Μια γνωστή μου στα σοσιαλ ήταν με το στρίγκο και έσερνε το κουτσούβελο με φάτσα ... φωτό τραβούσε ο ηλίθιος ο άντρας της
Ας προστατεύσει κάποιος το μουνοκαυλο από τον ηλιο
Καλησπέρα στις βυζάρες!Καλησπέρα...
εξαρταται τύπεΕγώ θα είχα πεθάνει από την ντροπή.
AquaMare beach Bar ειμουν στην περιοχη που ειναι το beach bar απο την προηγουμενη παρακευη μερχρι σημερα πρωι για επταημερο χαλαρωμα να γεμισουν οι μπαταριες και πισω ξενιτια παλι φανταστικη περιοχη ...Μυτιληνιός μιλφοκωλος με λίγο κυτταρίτιδα έτσι οπως πρέπει να είμαι η πανσετα με λιπακι
Θυμήθηκα μία ατάκα πεσίματος από γυπαετό συνάδελφο σερβιτόρο (την έχω ξαναγράψει σε ένα άλλο νήμα)Από τα φετινά μας μπάνια
Συμφωνώ απολύτως. Ξέκολα που θέλουν να τις πάρουμε και σοβαρά ενώ είναι για έναν Πουτσο το πολύ.Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κομάντο του site που ανεβάζουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ creep shots και όχι από το internet ή από τα socials.
Πάντως καλό το μπανιστήρι αλλά έχει χαθεί κάθε έννοια της τσίπας και του μέτρου. Όλες αυτές οι ξεκωλιάρες (που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία) έχουν και την απαίτηση να τις παίρνουμε στα σοβαρά. Και αν τους πεις πως ντύνονται έτσι διότι γουστάρουν την προσοχή θα πάνε να σου βγάλουν τα μάτια.
Περισσότερο απορώ με τους γκόμενους, άντρες, αδελφούς και πατεράδες τους. Δεν λένε τίποτα; Εγώ θα είχα πεθάνει από την ντροπή.
τι είναι το μουνοκαυλο;Ας προστατεύσει κάποιος το μουνοκαυλο από τον ηλιο