Leoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2015
- Like
- 660
- Πόντοι
- 81
Μουνι που καυλωνει κόσμο. Δικής μου δημιουργίας λέξη.τι είναι το μουνοκαυλο;
Μουνι που καυλωνει κόσμο. Δικής μου δημιουργίας λέξη.τι είναι το μουνοκαυλο;
Μάλλον για αυτό της αρέσουν τα πάρτι με ούζαΘυμήθηκα μία ατάκα πεσίματος από γυπαετό συνάδελφο σερβιτόρο (την έχω ξαναγράψει σε ένα άλλο νήμα)
"Βλέπω ότι έχεις πολλές ελιές!Βάζω το ούζο!Βάζεις τις ελιές?!"
Η ατάκα έπεσε αλλά η νεαρά συνάδελφος έριξε χι στον γυπαετό...Μάλλον για αυτό της αρέσουν τα πάρτι με ούζα
Η Λούτσα ή ΒουτζάςΑπο που είναι αυτές; απο το Baywatch?
τυπε...καταβασμενες απο το ιντερνέτ βρισκουμε και εμεις να βαλουμε
Είσαι πολύ δυσπιστοςτυπε...καταβασμενες απο το ιντερνέτ βρισκουμε και εμεις να βαλουμε
Γιατι το λες αυτο ρε τυπε;; Φαίνεται οτι ειναι 100% ελληνική παραλία... ιδικά απο τα καρεκλάκια.Απο που είναι αυτές; απο το Baywatch?
Γιατι το λες αυτο ρε τυπε;; Φαίνεται οτι ειναι 100% ελληνική παραλία... ιδικά απο τα καρεκλάκια.
Άρα από τη μια γουστάρουμε το μπανιστήρι και δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτούς που βγάζουν φωτο .Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κομάντο του site που ανεβάζουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ creep shots και όχι από το internet ή από τα socials.
Πάντως καλό το μπανιστήρι αλλά έχει χαθεί κάθε έννοια της τσίπας και του μέτρου. Όλες αυτές οι ξεκωλιάρες (που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία) έχουν και την απαίτηση να τις παίρνουμε στα σοβαρά. Και αν τους πεις πως ντύνονται έτσι διότι γουστάρουν την προσοχή θα πάνε να σου βγάλουν τα μάτια.
Περισσότερο απορώ με τους γκόμενους, άντρες, αδελφούς και πατεράδες τους. Δεν λένε τίποτα; Εγώ θα είχα πεθάνει από την ντροπή.
Κωλαρα η καύλα
Και η κοιλίτσα στο βάθος για φάγωμα είναι !!! Έχουν λιώσει τα κορίτσια στο κινητό και στη πουτσα φετο το καλοκαίρι...Κωλαρα η καύλα