El.poutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2024
- Like
- 648
- Πόντοι
- 80
ΚαύλαΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
ΚαύλαΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Να είσαι καλά φίλεΠολλά υποσχόμενη δείχνει..
Υπέροχη...
Τυχεροί οι περίοικοι λουόμενοιΣήμερα από την παραλία
Τρελάθηκε η πουτσα μου με την ΚΩΛΑΡΑ της...Την καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Η κωλαρα της... πόσο χρονών είναι?Φίλε χαίρομαι ειλικρινά . Τι σου άρεσε ακριβώς ;
Καλημέρα σας .Την καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Βάλε κι άλλες!
Να γράφετε έτσι κανένα ωραίο σχόλιο να της τα δείχνω ;)Βάλε κι άλλες!
ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ!!!Την καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Να είσαι καλά μερακλή καλημέραΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ!!!
Για πολλά γαμήσια....Σήμερα από την παραλία
Πρέπει να γίνεται τρελή πάλη στο κρεββάτιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Να σου πω την αληθεια ο σωματοτυπος της δεν ειναι του "γούστου" μου,αυτο θα ίσχυε παλιότερες εποχες βεβαια διοτι τωρα εκτιμάται η τσαχπινιά που βγαζει στις πόζες,το στήσιμο,τα κοτσιδάκια στα μαλλιά που θα λεγα πως παιζει να ναι τρελιαρα,το μαγιουδακι,εν τελη ειναι τρελη καυλετα για γουστα,αξιος συνάδελφε και να την χαιρεσαιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Μουναρα... να τη χαίρεσαιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Για παρα πολλάΓια πολλά γαμήσια....