fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.781
- Πόντοι
- 1.336
Πρέπει να γίνεται τρελή πάλη στο κρεββάτιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Πρέπει να γίνεται τρελή πάλη στο κρεββάτιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Να σου πω την αληθεια ο σωματοτυπος της δεν ειναι του "γούστου" μου,αυτο θα ίσχυε παλιότερες εποχες βεβαια διοτι τωρα εκτιμάται η τσαχπινιά που βγαζει στις πόζες,το στήσιμο,τα κοτσιδάκια στα μαλλιά που θα λεγα πως παιζει να ναι τρελιαρα,το μαγιουδακι,εν τελη ειναι τρελη καυλετα για γουστα,αξιος συνάδελφε και να την χαιρεσαιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Μουναρα... να τη χαίρεσαιΤην καλησπέρα μου κύριοι. Λίγο από την γυναίκα μου . Ελπίζω να σας αρέσει .
Για παρα πολλάΓια πολλά γαμήσια....
Γυναικαρα... την ξέρουμε;![]()
Με τέτοια σκιά που κανει η κωλάρα της,θα πρέπει να ενοικιάζεται σαν ομπρέλα στη παραλία...
(Απο περιέργεια έφτιαξα λίγο το κοντραστ,για να δω το τατού, αλλά είναι και αυτό "του κωλου"...)
Τι λες ρε μλκ! Όλα στο πατομουνο της!
MEEEEEEEEEEEE !!!! MEEEEEEEEEEEEE!!Με η χωρις κορδονακι?
ωραιοοοΤι λες ρε μλκ! Όλα στο πατομουνο της!
Και τα τσαρούχια μέσα λέμε..
Κάνει δημόσια δήλωση πως είναι ξεκωλιάρα!
ΣΑ-ΒΟΥ-ΡΟ-ΓΑ-ΜΗΣ!!!ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ!!!
ενα μουνι γαμησε και το παντρευτηκεΠοσο μαλακας πρεπει να σαι; Εκτος του οτι κυκλοφορεις ενα κοιτος την ανεβαζεις κιολας κ τη κανεις ρεζιλι. Ποσο γτπ πρεπει να σαι;
Εννοείται είναι κόλαση!Να γράφετε έτσι κανένα ωραίο σχόλιο να της τα δείχνω ;)
Την εσκιζα..![]()
Τούμπανο 55 με 60 ετών!!!
ο τυπος με τα γυαλια μπροστα της επαθε στιγμιαιο τακαμουρι.....
Μόνο αυτος; τα αρχιδια τους τριβανε οι τριγυρω ευθεως.ο τυπος με τα γυαλια μπροστα της επαθε στιγμιαιο τακαμουρι.....