afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
κορμι για αγριο ξεσκισμα κ ατελειωτο χυσιμο... γυναικα σου τυπε???
Έτσι λένεΆμα ξέρεις να κάνεις καλές φιλίες...
Θέλω να την γλύψω από την βυζοχαραδρα μέχρι την μουνοχαραδρα...
Γνωστη εσκορτ μου φάνηκε... πρωην στουντιοκοριστο....
Ποιο αλανι απο εδω μεσα την αναγνωρίζει....??
Μπετο τελειως η γκομενα!
Οχι... αλλα πως αλλιως θα μοστραριζε το κωλαρακι της σε αυτην την αβολη ξαπλωστρα...??!!!τυπε μπουκετο του σκασανε του μουνετου και επεσε ετσι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θεά.... Από αυτές που βλέπεις στην παραλία και δεν μπορείς να ησυχάσεις
πανέμορφα στηθάκια!
Κι όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το λένε, ίσως λίγο πιο κόσμια.Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος και να πει στην άλλην μάζεψε τα βυζιά σου έχουμε παιδιά εδώ ....τι λέτε που το είδατε αυτό ....απλά σε παραλίες με πολύ κόσμο όσες κάνουν τόπλες δεν κάνουν
Ο τύπος με τα βατραχοπέδιλα σε πήρε χαμπάρι;
Πανοραμική φωτό
Ναι το ξέρω αυτό νομίζουν ότι είναι δικιά τους η παραλία ...και όχι μόνο αυτό πάνε στήνουν ομπρέλες καρέκλες ξαπλώστρες και όταν φεύγουν τις κλειδώνουν και θέλουν οπωτε τους καυλωση να έρθουν να υπάρχει και αρκετός χώρος για να στήσουν .....χαχαχα τον τρελανα έναν φέτος .....πήγα και έστειλα ακριβώς δίπλα ....φυσικά δύο μέρες δεν είχε έρθει....και ειρθε και κοιταγε....χαχαχα η ομπρέλα του δεν τον κάνε ίσκιο στις ξαπλώστρες τους ....εγώ έπεσα ρακέτες και κοιταγα τον βλάκα τον γέροΚι όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το λένε, ίσως λίγο πιο κόσμια.
Δεν είναι μόνο το αν έχει κόσμο, είναι το τι κόσμο έχει. Εγώ το έχω ακούσει σε παραλία με λίγο κόσμο, αλλά εντελώς οικογενειακή, απο αυτές που μαζεύονται γιαγιάδες παππούδες γονείς και παιδάκια, όπου όλοι τους έχουν το σπιτάκι τους εκεί κοντά και στραβοκοιτάζουν οποιονδήποτε "ξένο" τολμήσει να βάλει την πετσέτα του στην "παραλία τους"
τι να πω κι εγω που την βλεπω σχεδον καθε μερα εκει που παω για μπανιο , παντρεμενη ειναι αλλα εχει κορμαρα, κολαρα την εχω τραβηξει πανω απο 100 φωτο σε διαφορες στασειςΚαυλιαρικο...
Ωραίες φωτο δεν λέω το κορίτσι είναι λουλούδι αλλά γιατί όλες οι φωτο που ανεβάζεις είναι από μια φορά με ένα μαγιό;
Γιατί το λες αυτό?Υπάρχει κάποιος κανόνας που δεν τηρώ σε αυτές τις 3 φωτό που έχω ανεβάσει;
Ήθελα να απαντήσω στον typhoonΓιατί το λες αυτό?