Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 1.056
Άλλη μια της γυναίκας μου.
Με ντα'ι'ραπ την έχεις δέσει την τσαπου σου?Το δικό μου μαγιό και όχι αρνητικά σχόλια
.... μύστες χαχαχα
Άλλη μια της γυναίκας μου.
Με ντα'ι'ραπ την έχεις δέσει την τσαπου σου?Το δικό μου μαγιό και όχι αρνητικά σχόλια
.... μύστες χαχαχα
Άψογη
Δεν είναι δικιά μου, όμως τέτοια καυλόμουνα αξίζουν να διαμοιράζονται από τον καθένα ούτως ώστε να ανοίγει το μάτι (και η όρεξη).
Πατσαβουρα
Δεν είναι δικιά μου, όμως τέτοια καυλόμουνα αξίζουν να διαμοιράζονται από τον καθένα ούτως ώστε να ανοίγει το μάτι (και η όρεξη).
Όντως, φαίνεται!!!Πατσαβουρα
Η συγκεκριμενη δεν είναι 60άρα είναι γύρω στα 48-50...Αν έχω δίκιο και είναι αυτή που γνωρίζω έχει μαγαζί στο Περιστέρι...
Πως τη γνώρισες ρε τυπε..Η συγκεκριμενη δεν είναι 60άρα είναι γύρω στα 48-50...Αν έχω δίκιο και είναι αυτή που γνωρίζω έχει μαγαζί στο Περιστέρι...
Έγραψα αν έχω δίκιο...δεν είπα ότι είναι αυτή 100% έχει τον ίδιο σωματότυπο ...το ίδιο χτένισμα...το ίδιο στυλ...μπορεί και να μην είναι...πάντως 60αρα δεν φαίνεται ότι ειναιΠως τη γνώρισες ρε τυπε..
Για αυτό λέμε να μπαίνουν στο πρόσωπο πιξελσ η ζωγραφιές..
Η μέση Ελληνίδα και ο κομπλεξισμός και η κακία και οι σεμνότυφες και και και και και... σε πείραξε εσένα μαζί με τα λυγούρια όταν έχεις στείλει 5500 λυγουρομηνύματα στην γιάφκα των λυγουριώνΜην περιμένεις να πεταξει εξω τα βυζια της η μεση ελληνιδα, εδω υπάρχει απίστευτος κομπλεξισμος και κακια απο τις άλλες «σεμνοτυφες» γυναικες και δεκαδες λιγουρια που θα καρφωθούν επανω της και θα κοιτανε λες και δεν εχουν ξαναδει βυζι, ασε τα σχολια τυπου να σε σκισω να σε γαμισω κ.α. που θα ακούγονται τριγυρω, το κερασακι στην τουρτα ο «οικογενιαρχης» που θα παει και θα της πει «μάζεψε τα βυζια σου εχουμε και μικρα παιδια εδω»
Για αυτους τους λογους και αλλους πολυ δυσκολα θα δεις γυμνόστηθη κοπελα σε μια παραλια με πολυ κοσμο παρα μονο σε παραλιες γυμνιστών και απομονωμένες.
ΚαυτόΚαθημερινή κάπου ήσυχα !!!
Για γλυψιμο....
Μωρό μου το βυζακι σου...
Bou διαβάζει τυπε?
ΜάλλονBou διαβάζει τυπε?
Αυτό το "έχουμε και παιδιά εδώ" έχει κάνει αμέτρητες χαλάστρες...Μην περιμένεις να πεταξει εξω τα βυζια της η μεση ελληνιδα, εδω υπάρχει απίστευτος κομπλεξισμος και κακια απο τις άλλες «σεμνοτυφες» γυναικες και δεκαδες λιγουρια που θα καρφωθούν επανω της και θα κοιτανε λες και δεν εχουν ξαναδει βυζι, ασε τα σχολια τυπου να σε σκισω να σε γαμισω κ.α. που θα ακούγονται τριγυρω, το κερασακι στην τουρτα ο «οικογενιαρχης» που θα παει και θα της πει «μάζεψε τα βυζια σου εχουμε και μικρα παιδια εδω»
Για αυτους τους λογους και αλλους πολυ δυσκολα θα δεις γυμνόστηθη κοπελα σε μια παραλια με πολυ κοσμο παρα μονο σε παραλιες γυμνιστών και απομονωμένες.