golden21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.808
- Πόντοι
- 1.071
Μεγάλος ΑσέληνοςΠοια παραλια φιλε?
Μεγάλος ΑσέληνοςΠοια παραλια φιλε?
Αποτι φαινεται δεν το εχει με την ισσοροπια..
Αυτες ψοφανε για πουτσο!!Ιταλίδες MILFs στην Σκιάθο, φέτος:
Ναί , στα φουσκωτά όντως δεν ισορροπεί καλάΑποτι φαινεται δεν το εχει με την ισσοροπια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτες ψοφανε για πουτσο!!
Το στρώμα το έπλυνες μετά; Και αν δεν το έπλυνες το πουλάς!! Θέλω να γυρίσω μια ταινία με τίτλο « ο καρυδοθραυστης «
Μπα, παίζουν και εκεί τέτοια? Όχι μόνο στην μικρη μπανάναΜεγάλος Ασέληνος
Πες μου τι ακριβώς ρωτάς, ώστε να σου απαντήσω. Ανέβασα απλά 3 φωτογραφίες από παραλία. Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα σουΩραίες φωτο δεν λέω το κορίτσι είναι λουλούδι αλλά γιατί όλες οι φωτο που ανεβάζεις είναι από μια φορά με ένα μαγιό;
Μπορει φιλε..Για φεμινίστριες λεσβίες τις κόβω!!
Δεν νομίζω να πω την αλήθεια. Διότι σκάσαν κάτι ντόπια παιδάκια στην παραλία (και όταν λέω παιδάκια εννοώ με το ζόρι 20) και κατευθείαν τις άρχισαν στο καμάκι. Φυσικά οι τύπισες δεν τους πήραν ποτέ στα σοβαρά αλλά από την άλλη μια χαρά ανέχονταν την κουβέντα μαζί τους για κάμποση ώρα, καθώς επιδείκνυαν στα παιδαρέλια τις βυζάρες τους φυσικά για να έχουν δουλειά για το σπίτι.Για φεμινίστριες λεσβίες τις κόβω!!
Λοιπόν μου θύμησες πριν πολλά χρόνια, ήταν μια παρέα 18άρηδων που προσπαθούσαν να κάνουν κάτι με 2 40άρες ξένες, οι οποίες έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και όλοι τις είχαμε δει να αράζουν στο μπαλκόνι γυμνές. Είπε λοιπόν ένας από τα παιδιά: "Τις πηδήξαμε αυτές το προηγούμενο βράδυ. Δηλαδή, όχι ακριβώς εμείς (!!) αλλά κάποιοι άλλοι φίλοι μας. Δηλαδή κι αυτοί δεν τις πήδηξαν ακριβώς ..."Καυλαντιζαν....
Παρταραν....
Δεν σημαίνει ότι γ@μηθηκ@ν κιόλας!
Άλλο το ένα.... άλλο το άλλο....!!!!
ΥΓ: Έχει πάρα πολλές φεμινίστριες λεσβίες που ζητάνε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣ
Ω ρε φίλε, τι έχει φτιάξει η τύπισσα εδώ;;;
Δεν είναι δικιά μου, όμως τέτοια καυλόμουνα αξίζουν να διαμοιράζονται από τον καθένα ούτως ώστε να ανοίγει το μάτι (και η όρεξη).
Αυτα τα απροοπτα ειναι τα καλυτεραΩ ρε φίλε, τι έχει φτιάξει η τύπισσα εδώ;;;
Πάντως εδώ βλέπουμε - πέρα από το ωραίο της εικόνας - πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις ρόμπα. Και η κοπέλα που σίγουρα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί πίσω, αλλά και οι τριγύρω της που θα κυκλοφορούν με τη γλώσσα έξω!!!
Εννοείται!Αυτα τα απροοπτα ειναι τα καλυτερα
Και ωραιο ειναι οταν το περνει χαμπαρι και κοιταει να δει ποιος κοιταειΕννοείται!
Ε, εκεί πάει αλλού ... Εκεί χώνεσαι!Και ωραιο ειναι οταν το περνει χαμπαρι και κοιταει να δει ποιος κοιταει
Hottie accidentally flashes her pussy and asshole at the beach Ass Flash Pics, Nude Beach Pics, Public Flashing Pics, Public Nudity Pics, Pussy Flash Pics, Voyeur Pics from Google, Tumblr, Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram and Snapchat.
Watch 15 Ass Flash Pics, Nude Beach Pics, Public Flashing Pics, Public Nudity Pics, Pussy Flash Pics, Voyeur Pics from Tumblr and Hottie accidentally flashes her pussy and asshole at the beachflashingjungle.com