Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.452
- Πόντοι
- 6.056
Βυζούβιος...
Απιστευτη κωλαρα η δεξια, ανοιξες καμμια ;Η ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
Υ.Γ η φώτο είναι αφιερωμένη στον φίλο αίολο καθώς στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι τα έσπασα με την ψηλή
![]()
Η δεξιά είναι κλασσική κωλάρα κοντοπούτανο.Της δικιάς μου την ξηγήθηκα κάστανο...Απιστευτη κωλαρα η δεξια, ανοιξες καμμια ;
Ποια ειναι η δικια σου ; Φανταζομαι εχεις free pass για κωλοβυθομετρησηΗ δεξιά είναι κλασσική κωλάρα κοντοπούτανο.Της δικιάς μου την ξηγήθηκα κάστανο...
Η αριστερή με το μαύρο...free pass πάντα...Ποια ειναι η δικια σου ; Φανταζομαι εχεις free pass για κωλοβυθομετρηση
Υπέροχο κορμάκι!
Ωραιο υπονοουμενο η πετσετα..Κλεμμένη από το fb.....
Έτσι,και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!Ωραιο υπονοουμενο η πετσετα..
Η ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
Υ.Γ η φώτο είναι αφιερωμένη στον φίλο αίολο καθώς στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι τα έσπασα με την ψηλή
![]()
Η δεξιά είναι για πίπες στα όρθιαΗ δεξια ερωτας! Κωλαρα!
Αριστερή ή δεξιά; Ποια διαλέγεις; Ωραίο δίλημμα πάντως...Η ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
![]()
Η αριστερή με το μαύρο είναι η δικιά μου...πιο ψηλή,πιο μεγάλο βυζί,πιο όμορφο πρόσωπο...το δεξι όμως είναι κλασσικό κοντοπούτανο που έχω ιδιαίτερη συμπάθεια...Αριστερή ή δεξιά; Ποια διαλέγεις; Ωραίο δίλημμα πάντως...
Για τα γούστα μου, η δικιά σου κερδίζει στα σημεία...Η αριστερή με το μαύρο είναι η δικιά μου...πιο ψηλή,πιο μεγάλο βυζί,πιο όμορφο πρόσωπο...το δεξι όμως είναι κλασσικό κοντοπούτανο που έχω ιδιαίτερη συμπάθεια...
Η δεξιά είναι το κάτι καινούριο για μένα...οπότε δεν μπορώ να πω τη γνώμη μουΓια τα γούστα μου, η δικιά σου κερδίζει στα σημεία...
Μια χαρά είναι. Δεν το συζητάμε καν... Ηλικίες;;Η δεξιά είναι το κάτι καινούριο για μένα...οπότε δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου
27 όλεςΜια χαρά είναι. Δεν το συζητάμε καν... Ηλικίες;;
Ω ρε ... τρικυμία ...Η ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
![]()