petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
27 όλεςΜια χαρά είναι. Δεν το συζητάμε καν... Ηλικίες;;
27 όλεςΜια χαρά είναι. Δεν το συζητάμε καν... Ηλικίες;;
Ω ρε ... τρικυμία ...Η ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
Υ.Γ η φώτο είναι αφιερωμένη στον φίλο αίολο καθώς στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι τα έσπασα με την ψηλή
Αυτά είναι. Την μεσαία ίσως δεν την κολακεύει το μαγιό γιατί την πρόσεξα λίγο καλύτερα και φαίνεται εξίσου δυνατό...27 όλες
Είναι πολύ δυνατό και αυτη..αλλά πιο low profileΑυτά είναι. Την μεσαία ίσως δεν την κολακεύει το μαγιό γιατί την πρόσεξα λίγο καλύτερα και φαίνεται εξίσου δυνατό...
Ωραία τριάδα πάντως... Οι άλλες μόνες;Είναι πολύ δυνατό και αυτη..αλλά πιο low profile
Φοβερά!
Προτιμώ το μελαχρινό!
Και τα δύο πολύ ωραία γκομενάκιαΦοβερά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προτιμώ το μελαχρινό!
Αν κ το κάστανο πρέπει να έχει ωραιότερο κωλο… το μελαχρινό κάτι βγάζει περισσότερο!Και τα δύο πολύ ωραία γκομενάκια
Ναι free και οι δυο τουςΩραία τριάδα πάντως... Οι άλλες μόνες;
Ω ρε μλκ το ξανθό ειδικα
Μπράβο ...μπράβο φίλε και πάλι μπράβοΗ ψηλή ξαναγύρισε...είχαμε σύσφιξη σχέσεων το σ/κ και επειδή έτυχε να βρισκόμαστε σχετικά κοντά αποφάσισα να πάω να την δω στις διακοπές που ήταν με τις φίλες και να πάρουμε ένα νοικιάρικο για μια ημέρα.Οι φίλες...
Υ.Γ η φώτο είναι αφιερωμένη στον φίλο αίολο καθώς στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι τα έσπασα με την ψηλή
Με την πούτσα όρθια ήμουν όλη τη μέρα αίολε!Μπράβο ...μπράβο φίλε και πάλι μπράβο
Τέτοιους πάτους να βλέπεις και τι στον κοσμο
Καλά έκανες και πηγές ... καλοκαίρι ζεστη ....πηγές να ποτίσεις χαχαψαΜε την πούτσα όρθια ήμουν όλη τη μέρα αίολε!
Πότισα πότισα....δήλωνε απότιστη η ψηλή...τώρα ποιος ξέρειΚαλά έκανες και πηγές ... καλοκαίρι ζεστη ....πηγές να ποτίσεις χαχαψα
Τύποι μόνο εγώ βλέπω ότι είναι ανήλικα?
Δεν ξέρω φίλε. Άμα δεν δεις φάτσα και ταυτότητα δύσκολα κρίνεις.Πότισα πότισα....δήλωνε απότιστη η ψηλή...τώρα ποιος ξέρει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύποι μόνο εγώ βλέπω ότι είναι ανήλικα?