George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 1.056
Που να δεις βραζιλιανικο
Πολύς πάτος. Να μη βγαίνεις από μεσαΟ τέλειος ελληνικός κολος
Επειδή με ρωτάτε πολλοί inbox για το συγκεκριμένο κολο,είναι συνάδελφος της γυναίκας μου και έτυχε να είναι μαζί μας για μπάνιο.Οχι δε τον έχω γαμησει αυτόν τον κολο.μακαρι να τον γαμουσα : )
Να χαίρεσαι να τον καρφώνεις και όχι μόνο ...
Βρεθήκατε τυχαία στην θάλασσα και ήρθε μαζί σας???Επειδή με ρωτάτε πολλοί inbox για το συγκεκριμένο κολο,είναι συνάδελφος της γυναίκας μου και έτυχε να είναι μαζί μας για μπάνιο.Οχι δε τον έχω γαμησει αυτόν τον κολο.μακαρι να τον γαμουσα : )
Όχι ρε.Αυτες πήγανε μαζί στη θάλασσα απλά τους κουβαληθηκα κιεγω χαχαχαΒρεθήκατε τυχαία στην θάλασσα και ήρθε μαζί σας???
Πολύ δυνατός κώλος πάντως!!! Μπράβο αδερφέ!!!Όχι ρε.Αυτες πήγανε μαζί στη θάλασσα απλά τους κουβαληθηκα κιεγω χαχαχα
Στο εύχομαι!!Επειδή με ρωτάτε πολλοί inbox για το συγκεκριμένο κολο,είναι συνάδελφος της γυναίκας μου και έτυχε να είναι μαζί μας για μπάνιο.Οχι δε τον έχω γαμησει αυτόν τον κολο.μακαρι να τον γαμουσα : )
Θυμάστε που σας έλεγα για μια Αγγλίδα γνωστή μου που κάνει διακοπές στην Ελλάδα;;; Κάνει windsurfing στο Πρασονήσι και ανεβάζει αυτή τη φώτο!!!!
Δυστυχώς έμεινε λίγο καιρό!!!Φοβερή κωλάρα Αρκούδε !!!.......φαντάζομαι στο γυμναστήριο
Καλά έκανες, κάτι ήξερες!!!και η γυναίκα σου τέτοιο μαγιό φοράει?Όχι ρε.Αυτες πήγανε μαζί στη θάλασσα απλά τους κουβαληθηκα κιεγω χαχαχα
Παρόμοιο.Καλά έκανες, κάτι ήξερες!!!και η γυναίκα σου τέτοιο μαγιό φοράει?
Δεν σου σηκώθηκε καθολου το μαγιο!Όχι ρε.Αυτες πήγανε μαζί στη θάλασσα απλά τους κουβαληθηκα κιεγω χαχαχα
Ποιο αποκαλυπτικό?Παρόμοιο.
Κάθε φορά που πάει η γυναίκα με συναδελφισσες της όταν σχολανε από τη δουλειά θάλασσα πηγαίνω κιεγω προς το τέλος και μετά την φορτώνω οπότε είμαι συνηθισμένος..Δεν σου σηκώθηκε καθολου το μαγιο!
Ηταν ολα «ομαλά»;
Δεν νομίζω, εμένα θα ήθελε πάντως να φτάσει τόν αφαλό μου αν ειμουν εκείΔεν σου σηκώθηκε καθολου το μαγιο!
Ηταν ολα «ομαλά»;