kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Έχει μαζί της τον κοκκινοτρίχη γκόμενο από Αγγλία!!! Πέρυσι είχε έρθει μόνη της!!!Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα...
Έχει μαζί της τον κοκκινοτρίχη γκόμενο από Αγγλία!!! Πέρυσι είχε έρθει μόνη της!!!Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα...
Πες της να αφήσει τον βλακα να παίζει με την σανίδα του και να ανέβει πιο βόρεια που έχει "σωλήνες"Έχει μαζί της τον κοκκινοτρίχη γκόμενο από Αγγλία!!! Πέρυσι είχε έρθει μόνη της!!!
πολύ καλό!
Κάηκε η καυλα. Βαλ’της λιγη “ενυδατική” να ισιώσει.
Έχυσα και μόνο που την ειδαΘυμάστε που σας έλεγα για μια Αγγλίδα γνωστή μου που κάνει διακοπές στην Ελλάδα;;; Κάνει windsurfing στο Πρασονήσι και ανεβάζει αυτή τη φώτο!!!!
Τον γαμαμε και αυτών στην ανάγκηΈχει μαζί της τον κοκκινοτρίχη γκόμενο από Αγγλία!!! Πέρυσι είχε έρθει μόνη της!!!
Τόσο "γνωστή" σου τύπε που δεν ακολουθεί κανέναν Έλληνα ξέρει ότι υπάρχεις ?Θυμάστε που σας έλεγα για μια Αγγλίδα γνωστή μου που κάνει διακοπές στην Ελλάδα;;; Κάνει windsurfing στο Πρασονήσι και ανεβάζει αυτή τη φώτο!!!!
Όχι βέβαια!!! Μα στην ουσία δεν υπάρχω!!! Αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω. Είναι Αγγλίδα, πλήρωμα σε σκάφος που πέρυσι μπήκε για επισκευή σε ναυπηγείο στην Ελλάδα κάποιο τρίμηνο!!! Το διάστημα αυτό, γράφτηκε στο γυμναστήριο που πήγαινα κι εγώ!!! Ένα σκέτο goodmorning λέγαμε, ούτε με έκανε follow ούτε τίποτα!!! Βγήκε το καράβι από την επισκευή, γύρισε πίσω στην Αγγλία με τον κοκκινοτρίχη φίλο της!!! Εφέτος ήρθε διακοπές στη Ρόδο κι επειδή έχει κωλάρα!!! (μόνο κωλάρα, το έχω ξαναγράψει πως είναι γαρίδα στο πρόσωπο), ανέβασα από screen shot φωτογραφία της!!! Έκανα κάποια παράβαση;;; Στείλε μου το πρόστιμο!!!Τόσο "γνωστή" σου τύπε που δεν ακολουθεί κανέναν Έλληνα ξέρει ότι υπάρχεις ?
Άλλο τίτλο έχει το νήμα, ΄όχι βάλε ότι υπάρχει στο νετΌχι βέβαια!!! Μα στην ουσία δεν υπάρχω!!! Αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω. Είναι Αγγλίδα, πλήρωμα σε σκάφος που πέρυσι μπήκε για επισκευή σε ναυπηγείο στην Ελλάδα κάποιο τρίμηνο!!! Το διάστημα αυτό, γράφτηκε στο γυμναστήριο που πήγαινα κι εγώ!!! Ένα σκέτο goodmorning λέγαμε, ούτε με έκανε follow ούτε τίποτα!!! Βγήκε το καράβι από την επισκευή, γύρισε πίσω στην Αγγλία με τον κοκκινοτρίχη φίλο της!!! Εφέτος ήρθε διακοπές στη Ρόδο κι επειδή έχει κωλάρα!!! (μόνο κωλάρα, το έχω ξαναγράψει πως είναι γαρίδα στο πρόσωπο), ανέβασα από screen shot φωτογραφία της!!! Έκανα κάποια παράβαση;;; Στείλε μου το πρόστιμο!!!
Άμα δεν έχει γυναικεία κωλάρα μου είναι αδιάφορος!!!Άλλο τίτλο έχει το νήμα, ΄όχι βάλε ότι υπάρχει στο νετ
Που λες έχω ένα "γνωστό" στην Apple, πέρα από τα goodmorning sir που μου λέει, μου λύνει ότι πρόβλημα ή απορία έχω με τις συσκευές. Βέβαια αυτός είναι στην Ινδία, κωλάρα δεν έχει αλλά είναι τυπάρα
κάτσε να τον ρωτήσω μήπως είναι και αυτός γαρίδα σαν τη γνωστή σουΆμα δεν έχει γυναικεία κωλάρα μου είναι αδιάφορος!!!
κάτσε να τον ρωτήσω μήπως είναι και αυτός γαρίδα σαν τη γνωστή σου
ελα βρε klima , πές μας ποιά παραλία είναι .Να πω κάτι ....στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει με έχουν ρωτήσει μέχρι τώρα 4 άτομα σε ποια παραλία είναι και μου λένε ότι είναι αυτή η παραλία ....σε όλους έχω πει ναι αυτή είναι ο καθένας φυσικά λέει διαφορετικές παραλίες....έχει σημασία η παραλία η το κορμί η τα κορμιά που βρίσκονται εκεί....χαχαχα....
καλα εσυ μην χάσεις ευκαιρίαΤον γαμαμε και αυτών στην ανάγκη
Ναι ειμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις εδώ ....ότι μπορώ κάνω ....καλα εσυ μην χάσεις ευκαιρία
Τίποτα πιο εκλεκτό ...
Ο τέλειος ελληνικός κολος