Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 569 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.766

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.187
Πόντοι
446
Έχει μαζί της τον κοκκινοτρίχη γκόμενο από Αγγλία!!! Πέρυσι είχε έρθει μόνη της!!!
Πες της να αφήσει τον βλακα να παίζει με την σανίδα του και να ανέβει πιο βόρεια που έχει "σωλήνες"

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
01F89275-1CAC-40EB-A9F7-840EB32D8A52.jpeg
πολύ καλό!

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Κάηκε η καυλα. Βαλ’της λιγη “ενυδατική” να ισιώσει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θυμάστε που σας έλεγα για μια Αγγλίδα γνωστή μου που κάνει διακοπές στην Ελλάδα;;; Κάνει windsurfing στο Πρασονήσι και ανεβάζει αυτή τη φώτο!!!!
Screenshot_20220709_130531.jpg
Έχυσα και μόνο που την ειδα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.514
Πόντοι
11.956
Να πω κάτι ....στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει με έχουν ρωτήσει μέχρι τώρα 4 άτομα σε ποια παραλία είναι και μου λένε ότι είναι αυτή η παραλία ....σε όλους έχω πει ναι αυτή είναι ο καθένας φυσικά λέει διαφορετικές παραλίες....έχει σημασία η παραλία η το κορμί η τα κορμιά που βρίσκονται εκεί....χαχαχα....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
Θυμάστε που σας έλεγα για μια Αγγλίδα γνωστή μου που κάνει διακοπές στην Ελλάδα;;; Κάνει windsurfing στο Πρασονήσι και ανεβάζει αυτή τη φώτο!!!!
Screenshot_20220709_130531.jpg
Τόσο "γνωστή" σου τύπε που δεν ακολουθεί κανέναν Έλληνα :confused: ξέρει ότι υπάρχεις ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Τόσο "γνωστή" σου τύπε που δεν ακολουθεί κανέναν Έλληνα :confused: ξέρει ότι υπάρχεις ?
Όχι βέβαια!!! Μα στην ουσία δεν υπάρχω!!! Αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω. Είναι Αγγλίδα, πλήρωμα σε σκάφος που πέρυσι μπήκε για επισκευή σε ναυπηγείο στην Ελλάδα κάποιο τρίμηνο!!! Το διάστημα αυτό, γράφτηκε στο γυμναστήριο που πήγαινα κι εγώ!!! Ένα σκέτο goodmorning λέγαμε, ούτε με έκανε follow ούτε τίποτα!!! Βγήκε το καράβι από την επισκευή, γύρισε πίσω στην Αγγλία με τον κοκκινοτρίχη φίλο της!!! Εφέτος ήρθε διακοπές στη Ρόδο κι επειδή έχει κωλάρα!!! (μόνο κωλάρα, το έχω ξαναγράψει πως είναι γαρίδα στο πρόσωπο), ανέβασα από screen shot φωτογραφία της!!! Έκανα κάποια παράβαση;;; Στείλε μου το πρόστιμο!!!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
Όχι βέβαια!!! Μα στην ουσία δεν υπάρχω!!! Αλλά δεν πειράζει το ξαναλέω. Είναι Αγγλίδα, πλήρωμα σε σκάφος που πέρυσι μπήκε για επισκευή σε ναυπηγείο στην Ελλάδα κάποιο τρίμηνο!!! Το διάστημα αυτό, γράφτηκε στο γυμναστήριο που πήγαινα κι εγώ!!! Ένα σκέτο goodmorning λέγαμε, ούτε με έκανε follow ούτε τίποτα!!! Βγήκε το καράβι από την επισκευή, γύρισε πίσω στην Αγγλία με τον κοκκινοτρίχη φίλο της!!! Εφέτος ήρθε διακοπές στη Ρόδο κι επειδή έχει κωλάρα!!! (μόνο κωλάρα, το έχω ξαναγράψει πως είναι γαρίδα στο πρόσωπο), ανέβασα από screen shot φωτογραφία της!!! Έκανα κάποια παράβαση;;; Στείλε μου το πρόστιμο!!!
Άλλο τίτλο έχει το νήμα, ΄όχι βάλε ότι υπάρχει στο νετ

Που λες έχω ένα "γνωστό" στην Apple, πέρα από τα goodmorning sir που μου λέει, μου λύνει ότι πρόβλημα ή απορία έχω με τις συσκευές. Βέβαια αυτός είναι στην Ινδία, κωλάρα δεν έχει αλλά είναι τυπάρα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Άλλο τίτλο έχει το νήμα, ΄όχι βάλε ότι υπάρχει στο νετ

Που λες έχω ένα "γνωστό" στην Apple, πέρα από τα goodmorning sir που μου λέει, μου λύνει ότι πρόβλημα ή απορία έχω με τις συσκευές. Βέβαια αυτός είναι στην Ινδία, κωλάρα δεν έχει αλλά είναι τυπάρα
Άμα δεν έχει γυναικεία κωλάρα μου είναι αδιάφορος!!!

st.mdt

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
182
Πόντοι
0
Να πω κάτι ....στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει με έχουν ρωτήσει μέχρι τώρα 4 άτομα σε ποια παραλία είναι και μου λένε ότι είναι αυτή η παραλία ....σε όλους έχω πει ναι αυτή είναι ο καθένας φυσικά λέει διαφορετικές παραλίες....έχει σημασία η παραλία η το κορμί η τα κορμιά που βρίσκονται εκεί....χαχαχα....
ελα βρε klima , πές μας ποιά παραλία είναι .:eyebrows:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom