petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του ρε λουκουμα?Ειδικά αν δεις το μαγιο της κολλητής θα καταλάβειςΠες την αλήθεια. Θα ήθελες να μπεις και στα δύο;
Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του ρε λουκουμα?Ειδικά αν δεις το μαγιο της κολλητής θα καταλάβειςΠες την αλήθεια. Θα ήθελες να μπεις και στα δύο;
Καταλαβαίνω πίστεψέ με!!Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του ρε λουκουμα?Ειδικά αν δεις το μαγιο της κολλητής θα καταλάβαινες....
Πολύ μουναρα!Μπανάκι με το κορίτσι και την κολλητή της!Είχαν κέφια για χορό τα κορίτσια...
Εντωμεταξύ η κολλητή (αριστερά) στην αρχή το έπαιζε ντροπαλή...μετά μίλησε η μπύρα!
Καυλες!Είχαν κέφια τα κορίτσια!
Έχεις το στιγμιότυπο με το μαγιώ της κολλητής;Ποιός τυφλός δεν θέλει το φως του ρε λουκουμα?Ειδικά αν δεις το μαγιο της κολλητής θα καταλάβεις
Ναι ναι...Πες την αλήθεια. Θα ήθελες να μπεις και στα δύο;
Κυκλοφορεί στο κινητό μου...εγώ τις έβγαζα φώτο..Έχεις το στιγμιότυπο με το μαγιώ της κολλητής;
Θα τη δώσεις εδώ να καυλωσουμε τέρμα; Φαίνονται δυνατά!Κυκλοφορεί στο κινητό μου...εγώ τις έβγαζα φώτο..
Τι κωλαρες! Η δεξιά είναι η δικιά σου;Μετά από λαική απαίτηση...
Ναι μύστη μου....η κολλητή ελεύθερη φαίνεται και από το μαγιό!ΧαχαχαχαΤι κωλαρες! Η δεξιά είναι η δικιά σου;
Κ η δικιά άου όμως ωραίο μαγιώ! Την έχεις κ από μπροστά; Από βυζι τι λέει η κολλητή;Ναι μύστη μου....η κολλητή ελεύθερη φαίνεται και από το μαγιό!Χαχαχαχα
Μικρό βυζάκι η κολλητήΚ η δικιά άου όμως ωραίο μαγιώ! Την έχεις κ από μπροστά; Από βυζι τι λέει η κολλητή;
Ηλικία;Μικρό βυζάκι η κολλητή
26 και οι δύοΗλικία;
Για τρελά κόλπα η φίλη!26 και οι δύο
Το πήγαν κ παρακάτω;Και μια τελευταία έτσι για τα γούστα μας...
Παρακάτω έχει πάτο!!!Το πήγαν κ παρακάτω;